reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wojniczanaka ta spora corcia :tak:. Mala przystawiaj do piesi, tak jak napisala neska zeby stymulowala piersi i mleko sie pojawi :tak:.
No u nas wialo jak cholera :no: ale juz przeszlo. Mala narazie nie ma goraczki, ale dalam jej calpol. Kaszel i gile do pasa i przez to sie meczy.

reklama
Hej.
Noo u nas jako tako z wiatrem. Takie mniejsze drzewo na chodniku z korzenia wyrwalo. Pelno pokrywek od smietnikow na ulicy a reszta ok.
Mi mala zmierzyli po porodzie;)

Mi dzis tez w domu bo szkoda zebysmy sie zaziebily. Jutro jak bedzie poprawa pogody to tez na miacho sie wybierzemy;)

A od razu po porodzie dostala mleko w proszku juz nie mialas pokarmu od razu po? Przytawiaj ja nawet niech wisi na cycu caly dzien.

Niezly spioch z niej. Poerwsze slysze zeby dZiecko juz noc przespalo;) a porod jak? Opieka ok?

Wojniczanka ja mialam 2 razy CC, a po tym jeszcze pozniej jest pokarm. Mala caly czas trzymalam przy cycu w szpitalu i sie pojawil, to u ciebie nie powinno byc problemu.

Wojniczanka- ale wcale nic ani kropelka nie leci?? Maja jak sie urodzila to ja tam pomierzyli powazyli posprawdzali wszystko i polozna mi ja dala. Ja bylam tak zmeczona ze zaponnialam ze ona moze chciec jesc:p wyrodna matka ze mnie. Przyszla polozna i pytala czy chce sprobowac karmic piersia czy mam butelke. Powiedzialam ze cyc. Ona mi ja tylko odwrocila a ten maly glodomor sam zlapal za cyca i poprostu zaczela ciagnac.
Noo i zazdroszcze ze tak przespala bo moglas odpoczac. Ja urodzilam o 22-45 ok 2-30 przeniesli nas na poporodowa sale. Inne mamuski smacznie spaly ich dzieci tez a ten krzykacz odkad tam nas dali to ciagle plakala.. Jak trzymalam ja na rekach to cisza byla ale czulam ze przysypiam i zeby nie spadla mi. Ok 6 zasnela a o 7 polozne przyszly na sprawdzenie, takze rewelacyjnie, jak sobie przypomne to masakraaaaaaa.

Wojniczanka - gratuluje!
Dziś byliśmy na playgrupie, dzieci poskakali , przez tydzień jest half term, wolne od szkoły wiec muszę zapewniać rozrywki;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.