reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Moje jabłka były nadziewane mince meat, ( literówka ) takim farszem co tu robią mince pie. Wojniczanka udało sie karmienie piersią ?
Cos sie wczoraj stało , około 17 mój maź wyszedł do sąsiada , dzwi były otwarte , już ciemno było. Oni rozmawiali na podwórku , a moja mała wyszła sobie , maz nie zauważył było ciemno . Lał deszcz. Synek do mnie przyszedł i mówi" Sara muddy Paddles" wiecie peppa pig skacze po kaluzach. Ja zignorowalam myślałam ze oni sie bawią i dalej w kuchni siedzę. Maz przyszedł do domu a ja sie pytam gdzie dziecko jest???!! SzybKo przeszukała dom nie ma! Ja wybiegam na ulice wolam ja , patrzę a ona już przy ulicy, normalnie !!! Jezuuu dziewczyny to były najgorsze chwile w moim życiu!! Dzięki Bogu ze sie znalazła!!! Było ciemno mogłabym jej już nie widzieć!!! Pilnujcie swoje dzieciaki!!

Wojniczanka - Pokaż, pokaż foteczkę :) Ja do albumu Maksia wchodzę niemalże co dziennie i nie mogę się nadziwić jak on rośnie ( a po zdjęciach widzę to szczególnie ) :)
Akalin ja bym chyba zawału dostała !! :o

Przez przestawianie czasu moje dziecko budzi się o 7 rano :( Ja zdążę się rozbudzić, a ten bąbel zrobi się śpiący i właśnie śpi hehe:wściekła/y:

Akalin ale przezycie. Dobrze ze nic sie nie stalo.
Wojowniczanka- masz spiocha hehe znowu spala cala noc;)? Pochwal sie pochwal:)

Akalin straszne, ja chyba bym zawalu dostala. Nawet nie potrafie sobie wyobrazic co ty przezywlas.
Wojniczanaka ale masz kochana.niunie ze tak ladnie daje ci sie wyspac :)
Ja jeszcze w lozku ale.wstaje kawke sobie zrobic .....

Hej.

Wojniczanka- tylko pozazdroscic spiocha;)
Akalin- jejuuuuu, dobrze ze sie nic nie stalo I ze sie znalazla..
Mamcia- ale tobie dobrze;))

Maruda ma drzemke wlasnie;)
Ale dzis w szoku sama bylam w nocy. Mala na cyca wstala o polnocy, zjadla I ja odlozylam. Pozniej ok 3 sie obudzila wzielam ja do lozka ale nie jadla. Obudzilam sie ok 5 mokra koszulka I Maja mokra bo mleko lecialo, dalam jej na spiocha I zasnela jeszcze I spalysmy do 6-45;)

A slyszalyscie o tym wybuchu na Hounslow?? Masakraaaaaa.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.