reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Moje jabłka były nadziewane mince meat, ( literówka ) takim farszem co tu robią mince pie. Wojniczanka udało sie karmienie piersią ?
Cos sie wczoraj stało , około 17 mój maź wyszedł do sąsiada , dzwi były otwarte , już ciemno było. Oni rozmawiali na podwórku , a moja mała wyszła sobie , maz nie zauważył było ciemno . Lał deszcz. Synek do mnie przyszedł i mówi" Sara muddy Paddles" wiecie peppa pig skacze po kaluzach. Ja zignorowalam myślałam ze oni sie bawią i dalej w kuchni siedzę. Maz przyszedł do domu a ja sie pytam gdzie dziecko jest???!! SzybKo przeszukała dom nie ma! Ja wybiegam na ulice wolam ja , patrzę a ona już przy ulicy, normalnie !!! Jezuuu dziewczyny to były najgorsze chwile w moim życiu!! Dzięki Bogu ze sie znalazła!!! Było ciemno mogłabym jej już nie widzieć!!! Pilnujcie swoje dzieciaki!!

Wojniczanka - Pokaż, pokaż foteczkę :) Ja do albumu Maksia wchodzę niemalże co dziennie i nie mogę się nadziwić jak on rośnie ( a po zdjęciach widzę to szczególnie ) :)
Akalin ja bym chyba zawału dostała !! :o

Przez przestawianie czasu moje dziecko budzi się o 7 rano :( Ja zdążę się rozbudzić, a ten bąbel zrobi się śpiący i właśnie śpi hehe:wściekła/y:

Akalin ale przezycie. Dobrze ze nic sie nie stalo.
Wojowniczanka- masz spiocha hehe znowu spala cala noc;)? Pochwal sie pochwal:)

Akalin straszne, ja chyba bym zawalu dostala. Nawet nie potrafie sobie wyobrazic co ty przezywlas.
Wojniczanaka ale masz kochana.niunie ze tak ladnie daje ci sie wyspac :)
Ja jeszcze w lozku ale.wstaje kawke sobie zrobic .....

Hej.

Wojniczanka- tylko pozazdroscic spiocha;)
Akalin- jejuuuuu, dobrze ze sie nic nie stalo I ze sie znalazla..
Mamcia- ale tobie dobrze;))

Maruda ma drzemke wlasnie;)
Ale dzis w szoku sama bylam w nocy. Mala na cyca wstala o polnocy, zjadla I ja odlozylam. Pozniej ok 3 sie obudzila wzielam ja do lozka ale nie jadla. Obudzilam sie ok 5 mokra koszulka I Maja mokra bo mleko lecialo, dalam jej na spiocha I zasnela jeszcze I spalysmy do 6-45;)

A slyszalyscie o tym wybuchu na Hounslow?? Masakraaaaaa.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.