reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Naczytalam sie o tych wichurach i teraz sie boje jeszcze bardziej, mam nadzieje ze nie bedzie az tak zle ze dachy bedzie zrywac :/

Dziewczyny zyjecie? U nas od 4 tak wieje ze plot mi wyrwalo w ogrodku, jeszcze takiego wiatru to ja w swoim zyciu nie widzialam!!!!!!!
Normalnie boje sie do okns podejsc.
Mala dzis w nocy dostala goraczki :(, az parzyla taka goraca byla :(, mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej bo nawet po syrop nie moge wyjsc...

Hej. U nas wieje ale jeszcze wszsytko stoi na swoim miejscu. Mam nadzieje ze te prognozy sa nad wyrost :/

Chyba najgorsze za nami, wiatr ucichl ale plot do smieci, kwiaty w doniczkach tez lataly wszedzie. Jeszcze zapowiadaja ze to nie koniec i ma przyjsc ulewa, to nam napewno ogrodek podtopi bo juz kiedys tak bylo. Teraz nawet sloneczko sie pokazalo :)

Witam i tu. Jeszcze my w szpitalu. Ale juz nas wypisują. Mala wazy 3670 kg. Nie widac po niej tego bo jest drobna.Nie plakala calą noc. Pojadla mleka i zasnela. Dobrze ze wzielam mleko w proszku bo wogóle go nie mam.

O matko aż tak źle Mamcia u Was ? :o U nas tez coś słyszałam w nocy ,ale wszystko stoi na swoim miejscu jednak :) Jak córcia ,lepiej ?
My dzisiaj w domciu, mały po chorobie więc nie ryzykuję przewianiem go , na jutro zapowiadają coś lepszego więc szykujemy się na zakupy :) Miłego domowego dnia dziewczyny :)

Wojniczanka - To kawał babki z niej :) Szkoda,że tu nie mierzą dziecka po porodzie :( Trzymajcie się cieplutko w tą wichurę !! :)

reklama
Wojowniczanka to ladny klocuszek;)

Jak to nie masz mleka- a pytalas ich czemu? Niech ci pomoga, pokaza jak mala przystawiac zeby stumulowala piersi zeby mleko bylo

Przespala cala noc?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.