reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mleko w proszku o ile się nie mylę 2,99 dawałam , bo teraz mam zapas od mamy z Polski jeszcze więc dawno sama nie kupowałam :) My byliśmy z rana na dworku ale coraz mocniej zaczynało wiać więc sie zmyliśmy do domu :)

Dzis tez musialam wyjsc Na zakupy, zatoki mi dokuczają dalej. Pierwszy raz cos takiego mam, ja to wyleczyć? Kiedy to przejdzie? Odkurzacza nie kupiłam , popatrzeć online, właśnie myślałam nad vax albo zanussi.. A któraś z was może używa parowego mopa?? Jak to sie sprawdza? Myśle nad zakupem bo wydaje mi sie ze taki zwykły mop to tylko rozmazuje brud. Co wy o tym myślicie? Wogole wszystko mi siada, żelazko tez muszę kupić , bo cieknie moje 6 letnie...ehh

Ja niedawno wrocilam za spaceru z dzeciakami, jednak poszlam. Mala sie wyspala w wozku, kupilismy kilka drobiazgow i tyle.
Ciekawe czy sprawdza sie prognozy na jutro.

Wojniczanka- gratulacje!!;) moja imienniczka;)))))) ja ok 8 rano bylam w szpitalu a urodzilam o 22-45 takze tez dluuuuugo;) ale warto bylo;) moja miala byc malenka a klocuch 3800g

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.