- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Co dobrego? Tak jak nie cierpialam ciast to w tej ciazy pozeram wszystkie .Testuje nowe ciasto
Akalin- no wlasnie jakie? ja to bez ciazy uwielbiam ciasta. Lubie tez piec ale teraz przy malej to srednio mam jak bo ona niecierpliwa jest
Za mna chodzi od paru dni szarlotka bez pieczenia na biszkotpach z bita smietana
Podobno pycha))
Za mna chodzi od paru dni szarlotka bez pieczenia na biszkotpach z bita smietana
Podobno pycha))
Jusia- ja sobie zapisalam ta stronke z tym przepisem
Szarlotka bez pieczenia przepis | Kotlet.tv
Widzialam tez w Pl sklepie z tym "pomyslow na.." wlasnie taki pomysl na szarlotke bez pieczenia zazdroszcze takich jablek pod domem
A mialam sie ciebie ostatnio pytac. Gotujesz malemu sama obiadki I sama robisz deserki?
Akalin- mmm brzmi ciekawe to na jakism biszkopcie?
Szarlotka bez pieczenia przepis | Kotlet.tv
Widzialam tez w Pl sklepie z tym "pomyslow na.." wlasnie taki pomysl na szarlotke bez pieczenia zazdroszcze takich jablek pod domem
A mialam sie ciebie ostatnio pytac. Gotujesz malemu sama obiadki I sama robisz deserki?
Akalin- mmm brzmi ciekawe to na jakism biszkopcie?
Magda to jest przepis
http://wrotkaonline.blox.pl/2011/11/Ciasto-kokosowe-z-ananasem.html
A robilyscie tzw cookie dough z mikrofalówki ?
http://wrotkaonline.blox.pl/2011/11/Ciasto-kokosowe-z-ananasem.html
A robilyscie tzw cookie dough z mikrofalówki ?
Magda-Dziękuję za przepis Co do gotowania małemu to niedawno zaczęłam, wcześniej był niejadek i zjadał czasem z dwie łyżeczki więc słoiczkowałam go . Teraz owszem słoiczki również daję, nie jestem w stanie sama w domu zapewnić mu takiej różnorodności jakie można kupić już gotowe hehe . Deserki kombinuję jak najwięcej z jabłek , trzeba je wykorzystać bo jest ogrom, a poza tym są naturalne i nie nawożone, blenduje jabłuszka surowe albo ugotowane i inne owocki też. A zupki robiłam ostatnio z wody,oliwy,marchewki, brokuła i ziemniaczków -tak na początek Mam fajne pojemniczki z tesco do mrożenia i tym sposobem mam na kilka dni obiadków i deserkow. U Ciebie jak to wygląda ;>?
Akalin- czadowy ten przepis trafil do ulubionych, duzo skladnikow nie trzeba to moze sie skusze I nie jest trudne, co dla mnie wazne bo nie lubie skomplikowanych robic
Jusia- ja na poczatku malej dawalam sloiki, ale ona mi sie jednym sloikiem nie najada.. gotuje jej sama, robie wiecej tzn na 2 czasem 3 dni I w lodowce mam. Dzis tez jej robilam zupke z udka z kurczaka, marchew, brokul, ziemniak. Tak sie zajada ze hoho. Robie tez z kalafiorem, albo cos ala rosól itp I troszke sole jej ostatnio robilam to dodalam jej zielonej pietruszki to taki super smak byl zupki, ze mi smakowalo, a ona przy kazdej lyzeczce robila "niam" hehe. Deserki tez jej sama kombinuje. Gruszki, banan, jablko, jak mam kwasniejsze jablko to dorzucam biszkopta. Robie jej tez np ta herbatke granulowana jablkowa I krusze do tego biszkopty, uwielbia to a jablkowa herbata jej pomaga w kupce tzn nigdy z tym nie mielismy problemu
Jusia- ja na poczatku malej dawalam sloiki, ale ona mi sie jednym sloikiem nie najada.. gotuje jej sama, robie wiecej tzn na 2 czasem 3 dni I w lodowce mam. Dzis tez jej robilam zupke z udka z kurczaka, marchew, brokul, ziemniak. Tak sie zajada ze hoho. Robie tez z kalafiorem, albo cos ala rosól itp I troszke sole jej ostatnio robilam to dodalam jej zielonej pietruszki to taki super smak byl zupki, ze mi smakowalo, a ona przy kazdej lyzeczce robila "niam" hehe. Deserki tez jej sama kombinuje. Gruszki, banan, jablko, jak mam kwasniejsze jablko to dorzucam biszkopta. Robie jej tez np ta herbatke granulowana jablkowa I krusze do tego biszkopty, uwielbia to a jablkowa herbata jej pomaga w kupce tzn nigdy z tym nie mielismy problemu
reklama
Co u Was dziewczyny ?
My wczoraj od 5-ciu dni byliśmy na spacerku w końcu ( choroba ) .. ostatnio zamówiłam bujaczkę i kołki dla małego - byliśmy u znajomej i jak wsadziłam Maksia do bujaczki to był zachwycony Dzisiaj przyszła bujaczka ale bez kołków z hakami ;/ Pewnie trzeba poczekać kilka dni aż osobno nadeślą .. a tak już chciałam mu pokazać niespodziankę
Wczoraj też zrobiłam te kotlety o których wcześniej pisałam,narobiłam sobie ochoty
My wczoraj od 5-ciu dni byliśmy na spacerku w końcu ( choroba ) .. ostatnio zamówiłam bujaczkę i kołki dla małego - byliśmy u znajomej i jak wsadziłam Maksia do bujaczki to był zachwycony Dzisiaj przyszła bujaczka ale bez kołków z hakami ;/ Pewnie trzeba poczekać kilka dni aż osobno nadeślą .. a tak już chciałam mu pokazać niespodziankę
Wczoraj też zrobiłam te kotlety o których wcześniej pisałam,narobiłam sobie ochoty
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: