reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja pepucha nie mylam tak mocno, chodzilo mi ze czasem byla tam ropka ktora wyplywala i wokol ten wystajacego kikuta pepkowego( ktory teraz juz jest pepkiem) mylam;)

Oo to faktycznie bedzie niespodzianka;) u mnie od razu bylo widac ze to panna, i ja jakos jak zaszlam czulam ze to dziewuszka i sie sprawdzilo;) moj bardzo chcial chlopca jak
Sie dowiedzial ze to dziewczyna zabral mnie do sklepu i wybral jej piekny komplecik Hello Kitty. Nawet dzis mowil ze cieszy sie ze to corcia;) jest do tego megaaa do niego podobna i kazdy mowi ale podobna do taty to go duma rozpiera;)
W Uk mialam lacznie 4 scany i jeden zrobilam w 4d w Pl jak bylam;) swietna pamiatka;)

Ja tez spirutys rozrabialam ale ogolnie moze raz go uzylam.
Ja juz za tydz. mam scan to moze sie dowiemy jaka plec, choc mi jest obojetnie byle zdrowe bylo. Czuje ze bedzie dziewczynka, ciekawe czy sie sprawdzi ;-).
Wierka ​gdzie znowu sie schowalas?????????????????

Mamcia- oo to super;) ja tez czulam ze bedzie dziewczynka i sie sprawdzilo;)))

Dzis nudny dzionek. Bylam u kota sasiadow bo pilnujemy im kota i ogolnie dogladamy mieszkania bo kiedys pojechali do Pl to mieli wlamanie.;/

Maja wlasnie ma drzemke, ja wypilam kawke i odpoczywam. Mysle juz co na jutro na obiad zrobic:p moze ktos jakis ponysl ma? Najlepiej latwy i szybki:p

Cześć dziewczynki :):)
MAgda szukasz pomysłu na obiad ? Moja mama u mnie była ostatnio i zrobiła coś łatwego i pysznego :
piersi pokrojone na małą kosteczkę i wytarzane w kucharku (albo przyprawach innych ) ser potarty tarką na dużych oczkach ,jajko rozbebrane ,mąka , pieczarki można dodać, przyprawić do smaku -to wszystko wymieszać razem i wrzucić na patelnie, super kotleciki wyjdą, a najlepszy smak daje właśnie ten serek , coś pysznego ! :) A jeśli nie to zawsze można skoczyć do fast fooda hehehe :)

Ja niczym nie przemywalam pempka u moich dzieci . Odpadl po 10 dniach. 6 dzien odzwyczajania od cyca, a ona jeszcze nie zapomniala:)kiedy mleko przestanie sie produkowac?

Jusia- ostatnio wlasnie czytalam identyko przepis:p skusze sie moze jutro, skocze po pieczary tylko;)
Akalin- czytalam ze trzeba pic 2 razy dzienne po szkl szalwi chyba i w ciagu kilku dni pokarm ginie;) poczytaj u dziadka Googla;)

Ja również niczym nie przemywałam pępka ,odpadł bodajże w 7 dniu .
Akalin - u mnie po kilku dniach od odstawienia małego od cycusia zauważyłam znaczne zmniejszenie ilości pokarmu , po ok. 2 tygodniach było jak przed ciążą :)

To chyba poczekam, znikie samo..
Dziewczyny ja mam takie troche krepujace pytanie. Macie hemoroidy? Po ciazy? Bo ja chyba dostalam . Nie sa zbyt duze, ale uciazliwe juz od roku. Duzo masci probowalam , czopki itp I nic

reklama
MAgda-zapomniałam dodać,że pieczarki przysmażone wcześniej z cebulką ,solą i pieprzem dodaje się :) !
Akalin - nie dotknęło mnie to całe szczęście ,ale nie ma tak dobrze...ja mam za to mase rozstępów ...:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.