reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Akalin- ja mialam w ciazy i chwile po a pozniej samo sie wchlonelo i cale szczescie bo jak sobie przypomne to wrrrr;////
Jusia- no to witaj w klubie z rozstepami;/ masakra.. Nienawidze ich!!;((

Ja juz mam ogarniete, jeszcze odkurzyc musze i lazienke sprzatnac. Pozniej do Maniusia pojsc;)
Robie te kotlety ciekawe co z tego wyjdzie?;) a Jusia z czym je jedliscie? Ziemniaki czy co?;)

reklama
Te kotlety z ziemniakami robiłam i suróweczką jakąś fajną do tego albo ogóreczkiem :) Rozstępy wysypały mnie nagle ,ale dzisiaj nie zwracam zbytnio na nie uwagi , masuje ciało co dziennie bio oilem i zbledły, trzeba pogodzić się z tym , ćwiczę również TEORETYCZNIE żeby skóra się uelastyczniła hehehe , zawsze jest coś ciekawszego od ćwiczeń do robotki :D Jesli kiedykolwiek najdzie mnie rozmyślanie jak ciało mi się popsuło to patrzę na mojego bąbla i wiem,że nie wymieniłabym go na stan przed ciążą :):)

Mi sie wchlonely hemoroidy po pierwszym dziecku, ale jak drugie urodzilam to juz nie chca sie wchlonac. Moje dwa porody byly naturalne.
Hemoroidy nie sa duze , tak jak niektore Zdjecia w google pokazuja. Bede miala zabieg usuniecia , strasznie sie boje:(

To chyba poczekam, znikie samo..
Dziewczyny ja mam takie troche krepujace pytanie. Macie hemoroidy? Po ciazy? Bo ja chyba dostalam . Nie sa zbyt duze, ale uciazliwe juz od roku. Duzo masci probowalam , czopki itp I nic
Niestety jak hemoroidy sie pojawia to ciezko sie ich pozbyc beda wracac, trzeba dbac o diete itd.
Ja sie mecze od ponad 8lat na szczescie u mnie tylko raz wylazlo ale sie wchlonelo. Ja od lat cierpie na zaparcia, tez probowalam chyba juz wszystkich masci i czopkow. Musisz zadbac o to zeby nie dopuszczac do zaparc.

Mi sie wchlonely hemoroidy po pierwszym dziecku, ale jak drugie urodzilam to juz nie chca sie wchlonac. Moje dwa porody byly naturalne.
Hemoroidy nie sa duze , tak jak niektore Zdjecia w google pokazuja. Bede miala zabieg usuniecia , strasznie sie boje:(
Moj znajomy mial ten zabieg, pozniej po zabiegu musial przestrzegac diety i schudl 10kg :szok:. Ten zabieg tez podobno nie gwarantuje ze to nie wroci.

Ja to jestem genialna:p poszlam po pieczarki i nie kupilam pieczarek hahaha wiec beda bez;)
Robie surowke z marchewki i jablka do tego i ziemniaki;)

A aesculan probowalas? Mi zawsze pomagal.

Tez sie smaruje bio oilem i tez pobledly mi;)

Bylam z mala na spacerku od 11wrocilam po godz z parku a ona jeszcze godz pospala i wlasnie sie obudzila woec mykam grzac jej zupke;)

Akalin -nie mam pojęcia jak sie nazywają te kotlety :)
Magda-Smacznego :)

U nas kiepsko...Maksio złapał uciążliwy katarek ,pozarażał nas więc cała trójka ma ciężki czas :p
Podaję małemu nasosal kropelki i wodę morska i mam nadzieję,że przejdzie bo najgorzej jest patrzeć na cierpienie maluszka :(

reklama
Jusia- kotlety rewelacja;)) kup masc majerankowa pod noskiem smaruj;) i wam tez po domu;) pomaga;)

U nas jakos leci. Nudno i mokro i zimno:D
Moja sie wciagnela w piosenki hehe i slucha dla dzieci;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.