reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Magda-No niestety ząbkowanie to przeważnie ciężki okres dla dziecka jak i dla rodzica .. u Twojej Majci już coś wykiełkowało czy czekacie nadal ?
Udanego weekendu dziewczyny !! :)

reklama
Tak to jest z tymi zebami, a pozniej i tak wypadna :-D.
My dzisiaj mala imprezka, M na urodziny i troche gosci wieczorkiem przyjdzie :tak:. Juz rano zakupy zaliczone, dom posprzatany, obiad sie gotuje, Lily spi, tylko M jeszcze w pracy :sorry:.
Milego weekendu Wam zycze.
Akalin a pogode sparawdzm codziennie nawet kilka razy dziennie, Londyn jest duzy i nprawde w kazdej czesci potrafi byc inna, nie widze nic zlego w tym ze ktos pisze o pogodzie :-).

Jusia- no wlasnie nic nie ma;// a ja do tego czasu to chyba padne;/ wczoraj od rana ryk i ryk jeju.. Calpol pomaga jej wiec daje.

Kupilismy dla malej zabawke "klawiature" do kompa taka zwykle bo robi nam demolke z lapkiem:p aa i jeszcze ma zajecie z cukierkami, cala puche ma i sie nimi bawi:p

Ja jeszcze w lozku, jakiegos lenia dzis mam, obiad mam bo golabki sa. Przedwczoraj wieczorem uszykowalam a wczoraj upieklam bo mala nie dalaby mi zrobic;)

Milego dnia;)

Akalin Purfleet. Za Dagenham.
Ja mieszkam w 6 ostatniej strefie. Kilka stacji za dagenham. Czasami jezdzimy do lakeside na zakupy :tak:. Purfleet to nie Londyn ale niedaleko, jasne ze mozesz pisac z nami :tak:.
Imprezka udana ;-), siedzielismy do 1 w nocy, ale pospalam do 10 :-D, jak ja kocham weekendy.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.