- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tak to jest z tymi zebami, a pozniej i tak wypadna .
My dzisiaj mala imprezka, M na urodziny i troche gosci wieczorkiem przyjdzie . Juz rano zakupy zaliczone, dom posprzatany, obiad sie gotuje, Lily spi, tylko M jeszcze w pracy .
Milego weekendu Wam zycze.
Akalin a pogode sparawdzm codziennie nawet kilka razy dziennie, Londyn jest duzy i nprawde w kazdej czesci potrafi byc inna, nie widze nic zlego w tym ze ktos pisze o pogodzie :-).
My dzisiaj mala imprezka, M na urodziny i troche gosci wieczorkiem przyjdzie . Juz rano zakupy zaliczone, dom posprzatany, obiad sie gotuje, Lily spi, tylko M jeszcze w pracy .
Milego weekendu Wam zycze.
Akalin a pogode sparawdzm codziennie nawet kilka razy dziennie, Londyn jest duzy i nprawde w kazdej czesci potrafi byc inna, nie widze nic zlego w tym ze ktos pisze o pogodzie :-).
Wojniczanka_24
Fanka BB :)
Powitac was I tu.
Hmmm... w sumie nie mieszkam w Londynie, ale juz w 7 strefie. Ale mysle ze można sie u Was odzywać?
Hmmm... w sumie nie mieszkam w Londynie, ale juz w 7 strefie. Ale mysle ze można sie u Was odzywać?
Wojniczanka_24
Akalin Purfleet. Za Dagenham.
Jusia- no wlasnie nic nie ma;// a ja do tego czasu to chyba padne;/ wczoraj od rana ryk i ryk jeju.. Calpol pomaga jej wiec daje.
Kupilismy dla malej zabawke "klawiature" do kompa taka zwykle bo robi nam demolke z lapkiem aa i jeszcze ma zajecie z cukierkami, cala puche ma i sie nimi bawi
Ja jeszcze w lozku, jakiegos lenia dzis mam, obiad mam bo golabki sa. Przedwczoraj wieczorem uszykowalam a wczoraj upieklam bo mala nie dalaby mi zrobic
Milego dnia
Kupilismy dla malej zabawke "klawiature" do kompa taka zwykle bo robi nam demolke z lapkiem aa i jeszcze ma zajecie z cukierkami, cala puche ma i sie nimi bawi
Ja jeszcze w lozku, jakiegos lenia dzis mam, obiad mam bo golabki sa. Przedwczoraj wieczorem uszykowalam a wczoraj upieklam bo mala nie dalaby mi zrobic
Milego dnia
Ja mieszkam w 6 ostatniej strefie. Kilka stacji za dagenham. Czasami jezdzimy do lakeside na zakupy . Purfleet to nie Londyn ale niedaleko, jasne ze mozesz pisac z nami .Akalin Purfleet. Za Dagenham.
Imprezka udana ;-), siedzielismy do 1 w nocy, ale pospalam do 10 , jak ja kocham weekendy.
Wojniczanka_24
mamcia10 Purfleet należy jeszcze pod Londyn i to jest 7 - 8 strefa.
Lakeside? ehhh duze centrum... idzie sie zgubić..... Jeszcze jak sie lepiej czułam to codziennie tam chodziłam, a teraz uff cieżko mi...
Lakeside? ehhh duze centrum... idzie sie zgubić..... Jeszcze jak sie lepiej czułam to codziennie tam chodziłam, a teraz uff cieżko mi...
reklama
O ja to nawet nie wiedzialam ze jest 7 i 8 strefa.mamcia10 Purfleet należy jeszcze pod Londyn i to jest 7 - 8 strefa)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: