reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Magda-No niestety ząbkowanie to przeważnie ciężki okres dla dziecka jak i dla rodzica .. u Twojej Majci już coś wykiełkowało czy czekacie nadal ?
Udanego weekendu dziewczyny !! :)

reklama
Tak to jest z tymi zebami, a pozniej i tak wypadna :-D.
My dzisiaj mala imprezka, M na urodziny i troche gosci wieczorkiem przyjdzie :tak:. Juz rano zakupy zaliczone, dom posprzatany, obiad sie gotuje, Lily spi, tylko M jeszcze w pracy :sorry:.
Milego weekendu Wam zycze.
Akalin a pogode sparawdzm codziennie nawet kilka razy dziennie, Londyn jest duzy i nprawde w kazdej czesci potrafi byc inna, nie widze nic zlego w tym ze ktos pisze o pogodzie :-).

Jusia- no wlasnie nic nie ma;// a ja do tego czasu to chyba padne;/ wczoraj od rana ryk i ryk jeju.. Calpol pomaga jej wiec daje.

Kupilismy dla malej zabawke "klawiature" do kompa taka zwykle bo robi nam demolke z lapkiem:p aa i jeszcze ma zajecie z cukierkami, cala puche ma i sie nimi bawi:p

Ja jeszcze w lozku, jakiegos lenia dzis mam, obiad mam bo golabki sa. Przedwczoraj wieczorem uszykowalam a wczoraj upieklam bo mala nie dalaby mi zrobic;)

Milego dnia;)

Akalin Purfleet. Za Dagenham.
Ja mieszkam w 6 ostatniej strefie. Kilka stacji za dagenham. Czasami jezdzimy do lakeside na zakupy :tak:. Purfleet to nie Londyn ale niedaleko, jasne ze mozesz pisac z nami :tak:.
Imprezka udana ;-), siedzielismy do 1 w nocy, ale pospalam do 10 :-D, jak ja kocham weekendy.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.