reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny sorki ze się tak wcinam ale chcę rozreklamować swoją stronkę na fb I zaprosić was do polubienia wtedy będziecie widziały nowości jakie wklejam;-) wszystko szyję recznie a że niebawem święta BożegoNarodzenia to moze fajnie by było sprawić bliskim oryginalny prezencik;-) zapraszam kochane;-)) link poniżej...

Wierka-:rofl2::-D

https://www.facebook.com/pages/Hand-made-do-domu-i-dla-dzieci/654501181235326

reklama
Hej;)
Ale pogoda cudnaaaa jejuuuu;))))
U mnie rodzice sa;) wlasnie sa w trakcie zwiedzania Londynu z T;) bo z mala sie pchac w takie tlumy w metrze to ja podziekowala;/
Jutro rano na carboot jedziemy, moze uda mi sie spiworek do wozka kupic bo poszukuje wlasnie;)

Tak to bez zmian;) czekam jak beda wraacac i pizze kupia;)) mmm mam mega ochote;)

Milego wieczorku i ogolnie weekendu;)

Pinka zrobione ;-).
U nas tez piekna pogoda. My wczoraj jechalismy do znajomych do centrum, 3 przesiadki :szok:, masakra w tych tlumach ludzi. Ciesze sie ze mieszkam na takich obrzezach :tak:(moja wies :-D). Syn to byl w szoku, mowi "mama ile tu ludzi :-D"

Hej;))
Akalin- mala ma 5 msc, moglabys jakas fotke dac? I jaka cena?

Jestesmy jestesmy;p
Matkooo po tych maratonach z rodzicami sklepowymi po ich wyjezdzie nie chodze do miasta przez msc chyba:p haha
Teraz rodzice z T sa w tym meeeega Primarze na Oxfordzie;) ja sie tam nawet nie pchalam z mala mimo ze sama bym chciala tam pojsc bo nigdy nie bylam w nim a T nigdy tam nawet wejsc nie chcial:p a moja mamcia go przymusila hahaha

Maja wczoraj byla zla od samego rana.. Chyba lewa noga mi dziecko wstalo haha. A pod wieczor to juz taka jazda byla ze dostala Camilie i zasnela.
Swedza ja mega dziasla bo rzuca sie z otwarta buzka na nas i probuje lapac jakby chciala pogryzc nas.

Wlasnie zjadlam kolacyjke, delektuje sie cisza i odpoczywam bo mala spi;)

A w ogole bylam z mama wczoraj na carboodzie i jeju tyle mamuska nakupowala ze T po nas musial przyjechal bo wygladalysmy jak cyganki z tymi siatami:p ja malej kilka rzeczy kupilam jakies zabaweczki i sobie spodnie i sukienke;)

Jestem jestem , u nas ok , dzis maly Wrocil z naklejka Na bluzce z przedszkola "well done ":)) ciekawe co on zrobil ze Pani go pochwalila , pojde jutro zapytac , bo mi Sam nie chce powiedziec ;) a czy to wszystkim tak daja? Tzn pochwala?

Jestem jestem , u nas ok , dzis maly Wrocil z naklejka Na bluzce z przedszkola "well done ":)) ciekawe co on zrobil ze Pani go pochwalila , pojde jutro zapytac , bo mi Sam nie chce powiedziec ;) a czy to wszystkim tak daja? Tzn pochwala?
Tak, dzieci tu dostaja taka nagrode :tak:, za wykonanie pracy albo za pomoc itd.

reklama
Ta nagroda to byla za to ze zna cyfry od 0-10 , bo juz zaczynaja ich uczyc , a on juz zna dlatego dostal naklejke,, jestem strasznie dumna :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.