reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Akalin - to mieszkamy obok siebie, a mogę wiedzieć miasto dokładniej ? Ja Feltham :)

Magda ,mamcia -dziękuję bardzo! :) Mam nadzieję,że maluch zaakceptuje szybko nowe otoczenie :)
Cześć dziewczyny ! :)

reklama
Hej mamuski co u Was? Troche nam sie dzis pogoda poprawila :tak:.
My dzien jak codzien :happy:, rano szkola teraz troche ogarnelam i musze mala polozyc na drzemke bo cos sie jej dzis nie chce spac, zawsze sama sie kladzie, jakis przyplyw energii ma :-p.
Milego dnia ;-).

Hej, dzis byl dzien otwarty w przedszkolu. Poszlismy tam , synowi chyba sie podobalo.. No ale w poniedzialek juz Bedzie Musial zostac Sam I wtedy sie zacznie, sajgon podejrzewam:) te przedszkole jakies male.. Na 34 dzieci pomieszczenie jest zbyt male moim zdaniem, ale pani przedszkolanka powiedziala, ze wszystkie state nurseries tak wygladaja. Hmm jak inne dzieci wytrzymuja to I jemu nic sie nie stanie, a w groupie wogole nie ma polskich dzieci

Hej.
Mamcia- to fakt pogoda nam sie poprawila ale od jutra ma byc znowu deszcz;/ ehh

U nas tez dzien jak codzien. Wzielam sie za przebieranie ubranek Majki ale sie uzbieralo tego i ile za malych w komodzie lezalo. Wieksze jej wyciagnelam co mialam odlozone.
Juz wczesniej tez mase ciuszkow odlozylam ale sprzedalam razem z rozkami kocykami itp;) poszlo jak swieza buleczka;)) hihi

A kupujecie swoim dzieciakom wszystkie nowe ciuszki?? Ja nie. To cos z ebaya zamowie, to z lumpeksika cos sie wyrwie ale jak cos w sklepie mi sie spodoba na nia to kupuje. Czasem sie zdazy ze zalozy raz moze dwa i za male. Tak szybko rosna te dzieciaki;))

Moja niuska juz spi. Juz krzyczala to kapiel cycol i zasnela sama;)
Takze wolne do nastepnego karmionka;)

Magda to nie pocieszylas mnie z ta pogoda :-(, jutro zmokne jak kura pewnie, a dopiero co wyleczylam przeziebienie....
Ja tez kupuje uzywane ciuszki, duzo dostalam od znajomej po jej coreczce :tak:. Lily mam ubrana od poczatku do ok 4 roku :-). Starszakowi za to kupujemy bo to juz duze ubrania i musi miec nowe. Tez chodze po lumpikach :-D, uwielbiam szukac jakis okazji ;-).

Mamcia- wlasnie sprawdzalam pogoed I niby jutro jeszcze tak ma byc:D a pozniej cieplej, a w nast tyg nawet po 23st noo ciekawe:-D
Mi juz moje zapasy na Majke sie koncza;) hehe;) u mnie w okolicy sa 2 lumpiki, z czego jeden to az sie nie chce wchodzic bo przeginaja z cenami, a drugi ciuszki dzieciece po 50p ma, a jak np cos dla doroslego to nieraz jak tez wyskoczy z cena to az smieszne, bo to ani zadna pozadna firma ani nic.. wiec dziwne.. a nawet ani funcika nie upusci :eek:

Tak ostatni tydz. ciepla :tak: trzeba bedzie wykorzystac oby sie sprawdzilo ;-).
Milej nocki ;-).

reklama
Cześć Dziewczyny :) jak mnie tu dawno nie było, chyba całe wieki. Niestety nie miałam dostępu do internetu a do tego jeszcze problemy ze zdrowiem...

Mamcia10 jak tam u Ciebie, jak się czujesz? Brzusio rośnie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.