reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Borkosia no nareszcie kobito, juz sie martwilam. U mnie dobrze, jakos leci, brzusio rosnie.
za 4 tyg polowkowe :tak:.
A co u Was? NA kiedy masz termin bo zapomnialam a suwaczka jak nie bylo tak nie ma ;-).
Co z Twoim zdrowiem? Juz wszystko ok?
Teraz musze uciekac do szkoly po mlodego, i mala wyszykowac bo dopiero wstala, pozniej sie odezwe :tak:.

reklama
Oo widze . Ze kilka mamus oczekuje dzidziusia;) moje gratulacje:) moje dwa szkraby zlapaly jakiegos wirusa , I siedzimy w Domu , a taka fajna pogoda dzis byla. :( w weekend musimy isc po buty szkolne, bo kupilam dla synka w trespass , myslalam . Ze dobrej jakosci beda. A tu niestety, zalozylam Na probe , pochodzil godzine po podworku I przyszedl z obdartymi noskami!!! Moge Sobie wyobrazic jak one beda wygladaly po tygodniu. Sek w tym , ze juz niewiele sklepow ma szkole buty, sezon sie skonczyl. No, zobaczymy,

Akalin zdrowka dla maluchow :tak:. My jakos sie trzymamy narazie.
A buty szkolene to masakra, dziciaki tak w szkole niszcza, ja to przerabiam co 2 miesiace.
Borkosia ​no i gdzie znowu sie zapodzialas?

Hej!!!!!!!! Gdzie sie podziewacie???????????? Pogoda piekna i pewnie lapiecie ostatki sloneczka w tym roku :tak:.

Mamcia10 ciągle problemy z tym internetem, ale już jestem :) supcio że u Ciebie wszystko dobrze:)
U mnie się troszkę porobiło, byłam na skanie serduszka małej tak jak pisałam wcześniej, no i wszystko dobrze. Jutro mam badanie na cukrzycę bo ostatnio był alarm bombowy w szpitalu i nie mogłam dokończyć, więc się okaże co i jak. Wykryli u mnie anemie i teraz łykam żelazo. Poprawiło się troszkę po tym ale ostatnie dni ciężko mijają. Mała się strasznie wierci i nie może znaleźć sobie miejsca za czym idą nieprzespane noce. Termin mam na 18 grudnia :) Niedługo lecę do polski po resztę rzeczy dla maleńkiej i troszkę się boje jak to będzie bo wylot wypada w 31 tyg. Niestety nie mogłam wcześniej. To chyba tyle u mnie ;p tak teraz to przeczytałam to w sumie same narzekania wyszły ;p

Ostatnia edycja:
Hej.
Ja jestem tez ale od kilku dni czuje sie jak wrak jakis..;//// codziennie boli mnie glowa, zaczyna dawac mi sie we znaki kregoslup od noszenie malej, bo ona chwike polezy i placz meeeega placz;( do tego reka mi dretwieje;// chodze jaakas przybita.. Wczoraj juz po 19 spac poszlam..

Dobrze ze dzis troche slonka wyszlo.

Macie moze mi cos do polecenia jakies witaminy albo cos..?

Hej dziewczyny.
U nas wszystko ok, dzis znowu pogada ma byc piekna.
Magda a w lezaczku mala nie lubi? wiem cos o noszeniu bo z pierwszym synem do 7 mies to przerabialam :confused2:, ale wtedy nie mialam takich gadzetow jak maty, lezaczki itd. Maly jak zaczal raczkowac w wieku 7 mies. to juz mialam luz :tak:. Pewnie tez pogoda Cie dobija, mnie tez ciagle glowa boli :no:, i mam problemy ze snem. Kup sobie magnez, na 100% bedzie lepiej :tak:.
Borkosia anemia sie nie przejmuj ja mialam prawie cala ciaze z synem, co badanie to anemia i zelazo a czulam sie dobrze, w drugiej ciazy myslalam ciagle ze mam anemie a wynki mialam zawsze b.dobre :eek:, i wez tu badz madry.

Mamcia- mam lezak, hustawke, mate( byla na niej 2 razy) chwile popatrzy i krzyk i to taki jakbym ja bila lub cos;)
Tone zabawek ma i tez zle.. Najlepiej u mamusi na raczkach..
Dziz jak zjadla o 7 kasze to wstala przed 11, ale w szoku bylam.. Pozniej zasnela dopiero po 16 na godzinke. Wrocilam z parku z nia wykapalam zjadla i myslalam ze pojdzie spac, a ona lezy i jeczy. Mysle ze to tez przez zeby moze byc.
Dzis kupilam sobie zestaw witamin dla karmiacych, no i zobaczymy;)

Zeby ona jeszcze chciala z tatusiem polezec, ale nie ma nawet mowy.. Chwilke polezy i placz, ja przychodze usmiech od ucha do ucha gagatek maly;)

Milego wieczorku;-)

mamcia10 ja się czułam fatalnie, mdłości, omdlenia, brak apetytu. Na szczęście po żelazie przeszło;) Teraz już 4 się dowiem na wizycie co i jak z tą cukrzycą;)

Ból głowy o tej porze w londynie to chyba norma ;( tak samo jak z pogodą, ciągle zmienna. Dzisiaj rano zakładałam zimowy sweter a teraz mogłabym w samej bluzie wyjść...

magda0109 możesz też spróbować połykać żeń-szeń no i jeść dużo dużo owoców. Jakaś relaksacyjna kąpiel lub masaż od czasu do czasu oczywiście :)

Akalin tak w ogóle to dziękuje :)

reklama
Ja do tej pory nie czuje sie ok. Moja mala ma 20 miesiecy, jeszcze Na cycu, nie moge jej odzwyczaic. Budzi sie w nocy jakies 2-3 razy! Od 4 lat czuje ze wogole nie spalam normalnie !
Moj synek juz of dwoch dni chodzi do przedszkola, nie jest zle , jak sie obawialam. Placze, ale Potem sie uspalaja, tak panie mowia. Jedna z mam dziewcYnek mowila mi, ze jej corka jest tak zdenerwowana , ze wymiotuje przed wyjsciem do przedszkola, tak nie chce tam isc.
Ja w kazdym razie mam nadzieje , ze synek sie pryzwyczai.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.