reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja dolanczam , jestem mama dwoch szkarbow, mieszkamy Na zachodzie, za tydzien moj synek idzie do przedszkola , strasznie did martwie jak Bedzie bo on bez mamy zyc nie moze . Macie moze jakies rady Na te pierwsze dni? Syn idzie to przedszkola co jest przy szkole Na 3 godz dziennie ,w groupie jest ok 37 dzieci .

Ja dolanczam , jestem mama dwoch szkarbow, mieszkamy Na zachodzie, za tydzien moj synek idzie do przedszkola , strasznie did martwie jak Bedzie bo on bez mamy zyc nie moze . Macie moze jakies rady Na te pierwsze dni? Syn idzie to przedszkola co jest przy szkole Na 3 godz dziennie ,w groupie jest ok 37 dzieci .
Witamy, super ze jestes, pisz jak najwiecej :tak: bo nas tu malutko zostalo.

Hej, dzieki za powitanie! Co slychac? Z jakiej czesci Londynu jestes? , pozdrawiam

Ja jestem ze wschodniego Londynu. O synka sie nie martw poradzi sobie, tez przez to przechodzilam ;-). Poszlo lepiej niz przypuszczalam :tak:. Cieszyl sie za sa dzieci i ma sie z kim bawic mimo ze ich nie rozumial ;-).

Czesc.

Akalin- a gdzie dokladnie z zachodu? Bo ja tez z zachodu:p I faktycznie nie martw sie da rade;)
Mamcia- a twoj w jakim wieku poszedl? szybko jezyk zalapal?

Ale nudziory.. mala spi, wiec chwila dla mnie:)
Ostatnio wstaje mi o 5-30, kochana cora;) :p
Czekamy na tatusia bo na miasto musze kaszke jej kupic a nie chce mi sie autobusem;)

A Jusia dzis chyba do PL poleciala? ;)

Jestem jeszcze :) Lecimy dzisiaj o 3 w nocy :) Cała jestem podekscytowana hehe :) Mam nadzieję,że jak wrócę to wątek będzie jeszcze żył, trzymajcie się mamuśki z bąbelkami swoimi !! :):)

Magda mlody poszedl jak mial 3 lata i 8 mies, nie mowil wcale po ang. ale sie nauczyl :tak:, szybko zalapal i ogolnie uwielbial szkole :-). Ciekawe jak bedzie z mala, ale ona juz od starszego uczy sie slowek ;-) a wiec jestem dobrej mysli :tak:.
Jusia1991 no to odpoczywaj kobito :-D, i baw sie dobrze.

Magda, mieszkam kolo lotniska Heathrow . - a Ty?
We srode idziemy Na dzien otwarty zobaczyc przedszkole. Codziennie z nim tam chodze, milo ze teraz zamkniete , pokazuje ze to jego przedszkole . Ze on tam Bedzie sie bawil, tlumacze, nie Wiem ile z tego rozumie.. Paine przedszkola nimi zostawily my swoje Zdjecie , zeby sie przyzwyczajal:)

reklama
Jusia- udanego wyjazdu;) oby maly spokojny byl.. Bo z moja myslalam ze oszaleje;/
Mamcia- to super ze tak sie zaklimatyzowal i dal rade. W towarzystwie jezyk sie szybko podlapuje..
Akalin- ja jestem z Actonu;) to chyba tak jest ze matka przezywa bardziej od dziecka;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.