- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja dolanczam , jestem mama dwoch szkarbow, mieszkamy Na zachodzie, za tydzien moj synek idzie do przedszkola , strasznie did martwie jak Bedzie bo on bez mamy zyc nie moze . Macie moze jakies rady Na te pierwsze dni? Syn idzie to przedszkola co jest przy szkole Na 3 godz dziennie ,w groupie jest ok 37 dzieci .
Witamy, super ze jestes, pisz jak najwiecej bo nas tu malutko zostalo.Ja dolanczam , jestem mama dwoch szkarbow, mieszkamy Na zachodzie, za tydzien moj synek idzie do przedszkola , strasznie did martwie jak Bedzie bo on bez mamy zyc nie moze . Macie moze jakies rady Na te pierwsze dni? Syn idzie to przedszkola co jest przy szkole Na 3 godz dziennie ,w groupie jest ok 37 dzieci .
Czesc.
Akalin- a gdzie dokladnie z zachodu? Bo ja tez z zachodu I faktycznie nie martw sie da rade
Mamcia- a twoj w jakim wieku poszedl? szybko jezyk zalapal?
Ale nudziory.. mala spi, wiec chwila dla mnie
Ostatnio wstaje mi o 5-30, kochana cora
Czekamy na tatusia bo na miasto musze kaszke jej kupic a nie chce mi sie autobusem
A Jusia dzis chyba do PL poleciala?
Akalin- a gdzie dokladnie z zachodu? Bo ja tez z zachodu I faktycznie nie martw sie da rade
Mamcia- a twoj w jakim wieku poszedl? szybko jezyk zalapal?
Ale nudziory.. mala spi, wiec chwila dla mnie
Ostatnio wstaje mi o 5-30, kochana cora
Czekamy na tatusia bo na miasto musze kaszke jej kupic a nie chce mi sie autobusem
A Jusia dzis chyba do PL poleciala?
Magda mlody poszedl jak mial 3 lata i 8 mies, nie mowil wcale po ang. ale sie nauczyl , szybko zalapal i ogolnie uwielbial szkole :-). Ciekawe jak bedzie z mala, ale ona juz od starszego uczy sie slowek ;-) a wiec jestem dobrej mysli .
Jusia1991 no to odpoczywaj kobito , i baw sie dobrze.
Jusia1991 no to odpoczywaj kobito , i baw sie dobrze.
Magda, mieszkam kolo lotniska Heathrow . - a Ty?
We srode idziemy Na dzien otwarty zobaczyc przedszkole. Codziennie z nim tam chodze, milo ze teraz zamkniete , pokazuje ze to jego przedszkole . Ze on tam Bedzie sie bawil, tlumacze, nie Wiem ile z tego rozumie.. Paine przedszkola nimi zostawily my swoje Zdjecie , zeby sie przyzwyczajal
We srode idziemy Na dzien otwarty zobaczyc przedszkole. Codziennie z nim tam chodze, milo ze teraz zamkniete , pokazuje ze to jego przedszkole . Ze on tam Bedzie sie bawil, tlumacze, nie Wiem ile z tego rozumie.. Paine przedszkola nimi zostawily my swoje Zdjecie , zeby sie przyzwyczajal
reklama
Jusia- udanego wyjazdu oby maly spokojny byl.. Bo z moja myslalam ze oszaleje;/
Mamcia- to super ze tak sie zaklimatyzowal i dal rade. W towarzystwie jezyk sie szybko podlapuje..
Akalin- ja jestem z Actonu to chyba tak jest ze matka przezywa bardziej od dziecka
Mamcia- to super ze tak sie zaklimatyzowal i dal rade. W towarzystwie jezyk sie szybko podlapuje..
Akalin- ja jestem z Actonu to chyba tak jest ze matka przezywa bardziej od dziecka
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: