reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hey ja tez milam problem z zaparciami i moja polozna powiedziala zebym odstawila witaminy dla ciezarnych i brala tylko kwas foliowy i zelazo ! i pomoglo mozesz tez sie zaopatrzyc w flaxseed oli w tabletkach lub plynie do kupienia w holland&barret !

reklama
994868_597991930245153_424506579_n.jpgAniołeczek mój:)

1005328_503447366392200_1649567149_n.jpgz moją Mamcią;)

Jak zgram z płyty fotki to wam tu podrzuce jeszcze;)

Załączniki

• 994868_597991930245153_424506579_n.jpg
    994868_597991930245153_424506579_n.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 46
  • 1005328_503447366392200_1649567149_n.jpg
    1005328_503447366392200_1649567149_n.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 37
magda0109 sliczna malutka :tak:.
Mnie dzis obudzil deszcz, leje od rana i pewnie bedzie tak caly dzien.
Wczoraj bylam w gp i teraz tylko czekac na list z data scanu. Co do zaparc to slliwki narazie pomagaja, zobaczymy jak bedzie dalej ;-).
Pozdrawiam mamuski, milego dnia. Wierka gdzie sie podziewasz?
Ps. U Was tez tak leje?

Ostatnia edycja:
borkosia oj to współczuję ze na darmo poszłaś na wizytę..

mamcia o widzę ze już Ci ktoś wcześniej poradził śliwki suszone

ssyla gratulacje kochana:happy::happy: jak tam poród,mam nadzieje ze wsio ok?? No to teraz masz już parkę:-)A jak tam starszy brat,duma go nie rozpiera??;-)

magda witaj z powrotem:-p cudnie Madziulka wyglądała w dniu chrzcin…I jak bym po suwaczku nie widziała ile ma,to dałabym jej pol roczku:tak:

A u mnie ciągle coś..Ogólnie dzieci pochłaniają cały mój wolny czas,a jak nie dzieci to mąż:-D Wczoraj miałam kiepski dzień,bo opamiętałam sie ze zgubiłam tel.. Szukałam go cały dzień,a jak się okazało mąż go dziś rano znalazł w swoim plecaku który nosi do pracy..Pewnie Jamie go tam schował:baffled:
Dzis siedzimy w domciu,raz leje,raz kropi.. Znajoma ma wpaść za chwilkę na kawę,to sie dzieci pobawią,a my poplotkujemy;-)

Dzień dobry

Jak tam babeczki przygotowane na kolejny upalny dzień??My wychodzimy zaraz po śniadaniu na plac zabaw:-)

No sloneczko sie pokazalo :-), my jeszcze w domku bo jeszcze planu na dzis nie mamy. Napewno gdzies ruszymy :tak:

Dziewczyny ja już w końcu po pierwszej rozmowie i scanie:) Będzie dziewczynka:) Jeszcze tyle badań przede mną, najprawdopodobniej mam cukrzyce i do tego anemie i nie wiadomo czy maleńka ma wszystko z serduszkiem ok. Dostałam skierowanie do Royal Hospital na badania z tego względu. Boje się troszkę, ale mam nadzieje że wszystko będzie dobrze ;) Mam pytanko, wiecie może gdzie jest jakiś duży sklep z rzeczami dla maleństw, łóżeczka, wózki itd.?

reklama
Dziewczyny ja już w końcu po pierwszej rozmowie i scanie:) Będzie dziewczynka:) Jeszcze tyle badań przede mną, najprawdopodobniej mam cukrzyce i do tego anemie i nie wiadomo czy maleńka ma wszystko z serduszkiem ok. Dostałam skierowanie do Royal Hospital na badania z tego względu. Boje się troszkę, ale mam nadzieje że wszystko będzie dobrze ;) Mam pytanko, wiecie może gdzie jest jakiś duży sklep z rzeczami dla maleństw, łóżeczka, wózki itd.?

Jeden kiddicare jest na Enfield jest tam tez toys r us ...john Lewis na westfield Stratford , mamas and papas na Brent cross, jest tez fajny outlet mamas and papas w kierunku jak sie na Southend jedzie...mothercare niedaleko ikea na Edmonton

Ah no I gratuluje coreczki I na zapas sie nie martw napewno wszystko bedzie dobrze

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.