reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Dziewczyny :) Troszkę mnie tu nie było, ale już jestem. Widzę że nowe osoby się pojawiły :) Mam problem słuchajcie od jakiegoś czasu pobolewa mnie brzuszek i robi się twardy, nie mam pojęcia czy zgłosić to jutro na kontroli u położnej czy na wizycie u lekarza za tydzień. Jak myślicie?

Wierka wklejam Ci pojemniczki :)

Brother Max Pojemniki na żywność etap 1 KIDSNET (3403310450) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

[url]http://www.youtube.com/watch?v=WpH454K4d34&feature=share&list=PLXoyQjaJsrylMNd3fKkk428PSInnEFEVA

[/URL]

Ostatnia edycja:
reklama
Borkosia a ktory to tydz ciazy? Czasami tak jest, ja w drugiej ciazy tak mialam bardzo czesto i bralam nospe. Ale zglos to poloznej.

Dzień dobry:biggrin2:
Pierwszy dzień wakacji przed nami,pobudeczka o 6.30:biggrin2: i pije kawkę w towarzystwie mojego najmłodszego.
mamcia kawa na zimno mmmmmm pycha:tak: wczoraj sobie przygotowałam:-p następnym razem dodam mniej mleka,bo nalałam go do pełna i za bardzo się rozcieńczyło,trochę biała wyszła ale i tak pycha w smaku.

Mówisz byłaś w odwiedzinach u maleństwa..ach ja uwielbiam takie malutkie dzidzie:happy2: I teraz zastanawiam się czy ostatnio przypadkiem czegoś nie zmajstrowaliśmy:baffled::-D
bella chłopcy w szczególności maja niespożyte pokłady energii:tak:
borkosia mamcia Ci dobrze radzi,zgłoś to położnej,doradzi Ci co najlepiej z tym robic.Mi brzuch twardniał jak za długo stałam lub chodziłam.Czasem nawet obiad na raty robiłam.. a te kubeczki rewelacja:-) fajne jest to ze można je łączyć ze sobą(nie walają się po zamrażarce),mrozić i potem wyjmować po malej porcji

Uciekam szykować śniadanie do usłyszenia później

Ostatnia edycja:
wierka ja lubie duzo mleczka :tak:. 3 dzidzia mowisz ;), nas zaskoczyla, chociaz przyznam ze sie zastanawialismy :D.
Zapowiada sie nastepny upalny dzien, tylko planow brak, M w pracy do nocy :-( i co tu robic?
Tak mi sie marzy jakas plaza :tak:....

Ostatnia edycja:
mamcia nooo co ma być to będzie,my już z mężem nie staramy się o kolejne,ale czasem tak jest ze los decyduje za nas;-):-)

Ja już się z plaży wyleczyłam:-D bylismy niedawno nad morzem i jak utknęliśmy w korku tak więcej czasu spedzilismy w aucie jak na samej plaży...
Byłam dzisiaj z chłopakami w bibliotece,maja teraz jakąś akcje,ze jak przeczytasz min 6 książek to dostajesz nagrodę-naklejki i inne tam drobiazgi.Nakręcili dzieci w szkole i mój Sammy,bardzo chciał wziasc udział.. Teraz Jamie śpi,a starszego sąsiadka wzięła na plac zabaw ze swoimi.. A ja popijam mrożoną kawkę;-)

Powiem Wam,ze trochę mnie przerażają te wakacje w Londynie:baffled: Wszędzie gdzie jest fajniej trzeba płacić wstęp i wiadomo tanio nie jest w koncu to Londyn,wiec trzeba będzie sie naglowkowac,żeby dzieciom czas zorganizowac.Dajcie znać,jak wam mija czas...

Jej ja jeszcze dzis nigdzie nie bylam :-(, zaraz zjemy obiad i moze spacerek ale jakiegos lenia dzis dostalam i nic mi sie niechce :zawstydzona/y:..

Dzień dobry:-)
dziś pobudeczka nieco później,o 7.10;-) Dzień zapowiada się ładnie:tak:
borkosia jak tam po wizycie z położną?Dalej brzuszek twardnieje?

Milego dnia babeczki:happy::happy:

reklama
Witam sie i ja :tak:.
Borkosia daj znac jak po wizycie.
Ja dzis w lepszej formie, wczoraj tak mnie scielo ze po 21 poszlam juz spac:szok:. Zaraz klade mala na drzemke, pozniej spacerek i jakos zleci nastepny dzien ;-). Wierka synek taki ranny ptaszek? Ja przed 9 ostatnio nie wstaje :-).

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.