reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wierka jakie zaproszenie? Przyslali nam, że mamy dosłać papiery męża z urzedu skarbowegi,grrr...
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka!!!:-D:-D:-D

reklama
Zobacz załącznik 564613Kiecka od dziadków na Dzien Dziecka;)
20130524_205428.jpgTak Majula często śpiocha;)
20130604_092223.jpg;)
20130607_105123.jpgPoważna panna;)

Załączniki

• 20130524_205428.jpg
    20130524_205428.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 30
  • 20130604_092223.jpg
    20130604_092223.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 29
  • 20130607_105123.jpg
    20130607_105123.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 33
magda Maja cudowna:tak:a ten kapelusz do sukni bomba:-) dziadki maja gust:tak::-)

Jak się macie mamuśki,w ta nasza cudowna pogodę? Ja śpiąco,wiec stawiam kawę

latte_art_kawa_ziarnista_sklep_fede.jpg

witajcie...
jestem nowicjuszka i szukam mam z Uk,znalazlam watek wiec postanowilam napisac..licze na pozytywne rozpatrzenie mojej osoby :)))
tymczaem pozdrawiam!!!!

Hej, hej;)
Witam nową Mamunie;)
A gdzie dokladnie mieszkasz? W Londynie? Widze po suwaku ze zaraz rodzisz;) Ja tutaj jestem z namlodszym bobasem;) Moja córcia ma 2,5msc;)

Hej
ssyla witamy witamy:tak: rozgość się;-) widzę po suwaczku ze u Ciebie tez będzie spora różnica wieku,jak miedzy moimi chłopakami:tak:Właśnie jesteś może z Londynu?I jak sie czujesz?Termin na palcach policzyć:-)

Hej dziewczyny :)

Mam na imie Marta, do Londynu przybylam 30 czerwca po 6-letnim pobycie w Irlandii. Mam dwoch chlopakow: 7 i 9 lat. Juz umieram z nudow :-D czekam, az chlopcy pojda do szkoly i zaczne szukac pracy. Poki co, maz mowi, ze mam odpoczywac po studiach etc.

Mieszkamy na Isleworth.

reklama
Cześć Dziewczyny, od czerwca mieszkam na stałe w Londynie. Jestem w 17 tyg ciąży i tak naprawde jestem zielona. Nie mam pojęcia co mnie tu czeka. Czytałam na różnych forach jak mniej więcej to wszystko tu wygląda ale wiadomo że Wy jesteście bardziej doświadczone :) Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mnie oświecił :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.