reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
magda a dopiero co pisałaś,ze Cie coś zęby pobolewają,współczuję tego bólu:sorry2: jak się dzisiaj czujesz? Dobrze,ze w tym wszystkim nadal udaje Ci się karmić mala piersią
bulkaasiajak tam nocka i zabawa o świcie?:-D

U nas odpukać młody przespał cala noc w łóżeczku i obyło sie bez calpolu,wiec mam nadzieje kryzys zębowy za nami.
I oby do jutra,ma być słońce i aż 15st :-)

reklama
Wierka- dzis rano jak wstalam to wygladalam jakby ktos mnie pobil bo opuchlizna podeszla pod oko;/ masakra jakas.. Teraz troszenke zeszla. Zrobbila sie gula z ropa takze powinno juz powolutenku schodzic. No i co najwazniejsze ze juz tak mocno nie boli jak bolalo wiec dzis nawet nie bralam jeszcze przeciwbolowej tabletki. Dobrze ze pogoda brzydka bo i tak musze w domu siedziec z ta opuchlizna to nawet nosa nie wystawiam bo jeszcze by brakowalo zeby to przewiac to juz calkiem..

Majuska po tym jak biore antybiotyk robi mocno smierdzace kupki a tak to nic jej na szczescie nie dolega i w nocy ladnie spi. A jak mnie tak ostatnio bolalo to razem we dwie bylysmy takie przybite ze przespalysmy wiekszosc dnia..

Milego dzionka;-)

madzia Maja chyba czuje,za mama słaba:sorry2: to w końcu od tej plomby zakładanej w ciąży ta opuchlizna się zaczęła? Mnie zęby nie bolały ani po pierwszym,ani po drugim dziecku ale za to włosy wypadły i to dużo,na szczęście potem odrosły:tak:

Jamiemu sie nudzi dzis w domu,na drzemkę tez nie ma ochoty,pewnie znowu w aucie mi zaśnie.Sammy dzis ostatni dzień szkoły i tydzień laby:-):-) Oby tylko pogoda dopisała &&&&
Juz ugotowałam barszczyk,teraz trochę ogarnę mieszkanko i lecimy po Sammiego.

Dobra zmykam juz,bo zaraz zasnę przy tej pogodzie na siedząco:-)

Wierka- no dentysta za gleboko mi rozborowal i zalozyl plombe za gleboko i dotyka nerwa. Wolalabym chyba szczerze wypadanie wlosow niz takie cos z zebami:)
Tu gdzie twarz pod oko spuchnieta tobtaka czerwona skora az jest bo naciagnieta jest.

Majucha tez dzis senna. Wlasnie spi;)
Ja jakos krzywo spalam hehe bo kark mnie boli;)

Dzień dobry:-p

Nawet słoneczko nam zaświeciło:happy::happy: Jamie śpi juz dwie godz,obiad ugotowany a ja grzebie w necie w poszukiwaniu przepisów,może chłopakom jakieś ciacho upichcę;-)

magda czyli ząb po naprawie znowu do naprawy:sorry: mój znajomy raz miał taki atak,ze wyglądał jakby był po walce bokserskiej a widziałam go jak mu już najgorsze zeszło:sorry: masakra,jak sie człowiek czasem musi męczyć

Ale tu cisza:rolleyes2: Ach no tak,słońce świeci,wiec mamuśki korzystają:-D

Hej. Noo faktycznie cisza;-)
Pogoda znowu taka ze az nawet nie chce myslec o niej;/
Mam dzis od rana jakiegos dola, nerwa ehh
Maja ma dalej katarek, mi zab juz troche przeszedl ale jutro u dentysty pewnie nic nie zrobi bo mmam dalej gule z ropa nad tym zebem..

Dzis tesciowie wylatuja.. Minely te 2 tygodnie jakos;) jade tez na lotnisko zeby sprawdzic czy napewno wsiadzie tesciowa do samolotu:p
Jest to jedyny pozytyw tego dnia;)

Ide nie bede zrzedzic.. Milego dzionka ;)

jade tez na lotnisko zeby sprawdzic czy napewno wsiadzie tesciowa do samolotu:p
Jest to jedyny pozytyw tego dnia;)

magda Ty jesteś the best:-D:-D

My jesteśmy uziemieni w domu z chłopakami,raz ze deszcz a dwa ze auto sie popsuło i dopiero jutro oddaje do mechanika,czyli kicha:crazy:

Hejka, pogoda byla super przez 2 dni wiec korzystalismy na maksa ale dzisiaj to juz powrót do szarosci:wściekła/y:
magda wspólczuje bólu zeba a z tesciowa to - hahaha:-) Moja jest u nas do 19 lipca i potem jedziemy do pl i ja zostawiamy na 6 tygodni.
wierka usmiechnij sie, jutro bedzie lepiej (mam taka nadzieje) ;-):-D

reklama
Heeeej;))
Noo tesciowka juz w chmurkach :D
Cisza, spokoj i zero marudzeniA;)
Maja juz wykapana i spiocha a T pojechal na zakupy;p

Ja mam chwile na seriale;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.