reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej wierka :)
A coz to byl za tydzien....grrrr....mlody przywlekl ze szkoly chorobsko, zarazil mnie...oj ciezko bylo...do tego wieczne wizyty w szpitalu, wieczne kontrole...jestem juz zmeczona. Dobrze ze 6go ide ostatni raz do pracy.... i bede musiala zakasac rekawy i szykowac sie na swieta ufffff.

A co u Ciebie? Jak chlopcy?

Pozdrawiam

reklama
cześć nikah
widzę ze u Was podobnie...ja caly poprzedni tydzień chorowałam,krtań,oskrzela,skończyło się na antybiotyku.Chlopcy sie zarazili i kiedy ja już wyzdrowiałam,to teraz oni przeziębieni.Ale odpukać,narazie się trzymają i oby szybko im przeszło.

To już pewnie odliczasz dni do 6-tego:-) a Święta spędzacie sami,czy może ktoś z rodziny z Polski was odwiedzi?My dopiero wyrobiliśmy najmłodszemu paszport i teraz ceny na samolot są za drogie,wiec nie lecimy,ale za to jedziemy samochodem do Francji,do mojej siostry:happy2:

czesc wierka :)

...oj odliczam odliczam.... w sumie jeszcze tylko 3 razy do pracy, a tak mi sie nie chce :szok:
Swieta sami spedzamy, rodzinka pozniej zwali nam sie na glowe po urodzeniu malej. Ale powiem ci szczerze ze to lepiej bo nie mam sily stac przy tych garach....a dla naszej 3 to naprawde nie trzeba wiele ;)

Masz racje,my tez raz spędzaliśmy tylko we 3,jak byłam z Jamie'm w ciąży;-) i było super:tak:

Ale mamy pogodę,co?Az się nosa spod kołdry nie chce rano wyciągać hehe:-D

....eehhh ja sie czuje jak nowy Bog w to zimno :) nareszcie oddycham, nie jest mi goraco :p cudowne uczucie hahahaaha ....a moje chlopaki poubierani jak eskimoski ..biedactwa :)

ja dzisiaj opowiadałam mężowi,ze już 100x wole ten przymrozek i jak słońce przy tym pięknie świeci niż wiatr i deszcz

Witam wszystkie mamuśki z Londynu :-) Jestem świeżakiem na tym forum ale w końcu postanowiłam Was odwiedzić. Zostałam mamusią w czerwcu więc pewnie wiecie jak to jest przy takim maluszku brak czasu ...

czesc wierka :)))

Ehhh nareszcie przestalam smarkac i kaszlec....jeeejjjjj co za radosc hahahah. Cale szczescie bo to juz pora na zakupy swiateczne, ufffff:baffled: jak ja nie lubie tej lataniny. Mlody napisal list do Mikolaja hehehe , przekichane ma Mikolaj w tym roku

A jak twoi chlopcy? Zdrowi?

reklama
hej dziewczyny:-) a jednak rozkręca się nam watek:tak:

nikah moi chlopcy odpukać już zdrowi,a mnie dopadło świąteczne bieganie po sklepach.Obudziłam się ze nie mam kozaków i tak szukam po sklepach a ciężko cokolwiek wypatrzeć.
olusiaa witaj i rozgość się:happy2: mówisz czerwiec to Twoja szczęśliwa data? Ja i mój starszy Sammy tez jesteśmy z czerwca:-) a Twoja dzidzia to chłopczyk czy dziewczynka?

Co do Mikołaja to uffff:-D z młodszym nie będzie problemu,on się cieszy z wszystkiego,natomiast starszy zażyczył sobie Nintendo DS:sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.