reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej wierka :)
A coz to byl za tydzien....grrrr....mlody przywlekl ze szkoly chorobsko, zarazil mnie...oj ciezko bylo...do tego wieczne wizyty w szpitalu, wieczne kontrole...jestem juz zmeczona. Dobrze ze 6go ide ostatni raz do pracy.... i bede musiala zakasac rekawy i szykowac sie na swieta ufffff.

A co u Ciebie? Jak chlopcy?

Pozdrawiam

reklama
cześć nikah
widzę ze u Was podobnie...ja caly poprzedni tydzień chorowałam,krtań,oskrzela,skończyło się na antybiotyku.Chlopcy sie zarazili i kiedy ja już wyzdrowiałam,to teraz oni przeziębieni.Ale odpukać,narazie się trzymają i oby szybko im przeszło.

To już pewnie odliczasz dni do 6-tego:-) a Święta spędzacie sami,czy może ktoś z rodziny z Polski was odwiedzi?My dopiero wyrobiliśmy najmłodszemu paszport i teraz ceny na samolot są za drogie,wiec nie lecimy,ale za to jedziemy samochodem do Francji,do mojej siostry:happy2:

czesc wierka :)

...oj odliczam odliczam.... w sumie jeszcze tylko 3 razy do pracy, a tak mi sie nie chce :szok:
Swieta sami spedzamy, rodzinka pozniej zwali nam sie na glowe po urodzeniu malej. Ale powiem ci szczerze ze to lepiej bo nie mam sily stac przy tych garach....a dla naszej 3 to naprawde nie trzeba wiele ;)

Masz racje,my tez raz spędzaliśmy tylko we 3,jak byłam z Jamie'm w ciąży;-) i było super:tak:

Ale mamy pogodę,co?Az się nosa spod kołdry nie chce rano wyciągać hehe:-D

....eehhh ja sie czuje jak nowy Bog w to zimno :) nareszcie oddycham, nie jest mi goraco :p cudowne uczucie hahahaaha ....a moje chlopaki poubierani jak eskimoski ..biedactwa :)

ja dzisiaj opowiadałam mężowi,ze już 100x wole ten przymrozek i jak słońce przy tym pięknie świeci niż wiatr i deszcz

Witam wszystkie mamuśki z Londynu :-) Jestem świeżakiem na tym forum ale w końcu postanowiłam Was odwiedzić. Zostałam mamusią w czerwcu więc pewnie wiecie jak to jest przy takim maluszku brak czasu ...

czesc wierka :)))

Ehhh nareszcie przestalam smarkac i kaszlec....jeeejjjjj co za radosc hahahah. Cale szczescie bo to juz pora na zakupy swiateczne, ufffff:baffled: jak ja nie lubie tej lataniny. Mlody napisal list do Mikolaja hehehe , przekichane ma Mikolaj w tym roku

A jak twoi chlopcy? Zdrowi?

reklama
hej dziewczyny:-) a jednak rozkręca się nam watek:tak:

nikah moi chlopcy odpukać już zdrowi,a mnie dopadło świąteczne bieganie po sklepach.Obudziłam się ze nie mam kozaków i tak szukam po sklepach a ciężko cokolwiek wypatrzeć.
olusiaa witaj i rozgość się:happy2: mówisz czerwiec to Twoja szczęśliwa data? Ja i mój starszy Sammy tez jesteśmy z czerwca:-) a Twoja dzidzia to chłopczyk czy dziewczynka?

Co do Mikołaja to uffff:-D z młodszym nie będzie problemu,on się cieszy z wszystkiego,natomiast starszy zażyczył sobie Nintendo DS:sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.