reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wierka moj zamowil Xbox'a uffff .... maja dzieciaki wymagania :p
od jutra zaczynam szal zakupowy...jak ja tego nie lubie :nerd: szlak mnie trafia na sama mysl....tyle ludzi

reklama
nikah dobrze ze nie odkładasz tego na ostatnia chwile,im bliżej świąt tym bardziej tłoczno,ty jeszcze ciężarna do tego.Zycze udanych zakupów:happy:
A ja kupiłam kozaki:-) mam nadzieje ze w styczniu wyczaję jeszcze jedna parę na przecenach;-)
olusiaa a Ty jak tam,święta blisko?:happy:

Wierka i Nikah dzięki za przywitanie:-) jak miło ...;-)

Wierka tak czerwiec to moja szczęśliwa data a miał być maj:) Moja pociecha to chłopczyk mały łobuziak;-) Uciekam z nim na spacer wpadnę wieczorkiem może będziecie a teraz życzę miłego popołudnia:-)

Grrr co za nocke mialam .....mlody znowu kaszle....tragedia, te ich wychodzenie na dwor w szkole wykonczy mnie :angry: a do tego moj kot cala noc walczyl z choinka gggrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!! Wscieklizny dostane

Hej wpadłam się przywitać i zameldować;-) U mnie od nowa szpital w domu.Najpierw październik/listopad wszyscy byliśmy chorzy,potem chwila przerwy i od nowa się zaczęło.Cały poprzedni tydzień młodszy był chory,zaplanowałam,ze od dzisiaj zacznę ostatnie zakupy świąteczne bo juz wyzdrowiał,a tu starszy gorączkuje od wczoraj i nadal przymusowe siedzenie w domu:crazy: Na dodatek mnie zaczyna rozkładać..ech juz nie mam siły narzekać
A co u was?Jak tam spędzacie ostatnie dni przed Świętami?Choinki ubrane?U niki chyba tak,skoro kot z nią walczył.Sorry nikah ale padłam:-D jak sobie wyobraziłam tego twojego kota walczącego w środku nocy choinka:-D:-D

Witam jestem mama 4letniej dziewczynki szukamy nowych znajomosci jestesmy tu same jezeli bedzie ktos chetny na pogaduchy prosze o meila jestesmy z Leyton :) pozdrawiam i czekamy z niecierpliwoscia;-)

nikolinka witaj,mam nadzieje ze zagościsz tu na dłużej:tak:

My nadal w domciu,chociaż chłopcy już lepiej się czuja i wybraliśmy się dziś na małe zakupy.Co ciekawe nie było ludzi:-D Spodziewałam się kolejek,tłumów w sklepach a tu na spokojnie zakupy udane:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.