reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
POLSKA PLAY GRoUP DLA DZIECI W WIEKU przedszkolnym (2-5lat) .W
soboty,godz 10-12 na Streatham. Londyn SW16 2 QB. W budynku LOWER
DUNRAVEN SCHOOL. Mount Nod Road. Oferujemy mile spedzony czas na
zabawach, grach,integracji i nauce. Przyjdz warto. info:
www.pssns.weebly.com tel.Joanna 07842677106

reklama
dziewczyny zapomnialam...moze ktoras skorzysta
potrzebowalam wywolac zdjecia..nie duzo...ale chcialam szybko
wybralam on line sklep BOOTS ..zarejestrowalam sie i..dostalam 40 zdjec za free a poza tym jak wywolujesz wiecej jak 200zdjec to licza po...0,05 za sztuke!!! szok...ja zaplacilam 8f za 223zdjecia + 3.99 wysylka i plus 6.99 photobook na 40zdjec...mysle ze to bardzo tanio
nie wiem czy tak maja zawsze ale super!!!
zamowilam dzisiaj popoludniu a wieczorem dostalam maila, ze powiadamiaja mnie, ze juz moje zamowienie zrealizowano i wyslano!!! zdjecia powinnam dostac jutro

hejka
my juz wreszcie rozpakowani, przenosilam tydzien i ruszylo sie dopiero po masazu szyjki... porod wspominam super, pierwszy mialam tragiczny, jesli chodzi o opieke i podejscie poloznej, kiedys wam pisalam. teraz w homerton hospital- porownanie jak niebo i pieklo. cudnie bylo. chociaz porod bardzo ciezki i o maly wlos nie zakonczony cc. rodzilam bez znieczulenia, caly porod w basenie i maly urodzilby sie do wody, gdyby nie jego zle ulozenie. polozne, opieka, warunki... super :)
kinga, mala sliczna, i jaka juz duza :)
coffee twoje malenstwo tez slodkie :)
zaraz sie pochwale moim kawalerem :))

oto moje drugie szczescie- Vincent Alexander :-)

PB058709.jpg

PB058717.jpg

PB068728.jpg

bracia :-)

PB078742.jpg

PB078751.jpg

Witajcie dziewczyny :-), mam na imie Nina i jestem mama 8 miesiecznej Zary. To moj pierwszy dzien na forum :zawstydzona/y:.

cześć dziewczyny!Jestem nowa na forum:)Mam kilka pytań.Jestem w 5 tygodniu ciąży:-).Byłam dziś na wizycie u GP...i miałam nadzieję że skieruje mnie do ginka albo na usg...a tu kicha...powiedział że mam czekać na list z przychodni przyszpitalnej w sprawie usg (bedzie to około 11-12 tygodnia ciąży)!!!A ja nie chcę czekać tak długo...chciałabym być pewna że "fasolka" rośnie...
Czy możecie mi polecić jakiegoś polskiego "sprawdzonego" ginekologa w Londynie, i jeśli wiecie ile mniej więcej kosztują takie prywatne wizyty...bardzo proszę o pomoc:)
acha...jeszce coś...na 12 grudnia mam bilet do Polski.Będzie to około 11-12 tydzien ciąży...czy latałyście w tym czasie samolotem...bo czytałam na forum że jedni nie mają przeciwwskazań a inni znów odradzają loty w tym czasie...

Droga mychaaa do 8 tygodnia ciazy z racji wykonywanego zawodu latalam 5 razy w tygodniu, zwykle 4 loty dziennie. Pozniej tez, srednio raz na 2 miesiace bylam w Polsce. Jezeli ciaza przebiega prawidlowo, nie ma przeciwskazan.
Zycze udanego lotu!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.