reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nie, my na Angel mamy blizej. ale mysle ze wszedzie jest podobnie. ja sie wprost zapytalam ksiedza, ile :-p

reklama
Czesc dziewczyny

Chcialam sie tylko przywitac po bardzo dlugiej przerwie( Dlugi pobyt w PL a pozniej przeprowadzka i brak internetu). Teraz mieszkamy w Perivale wiec jesli jest na forum jakas mama z tych okolic to chetnie sie spotkam na spacerku, kawce, zakupach itp;-) Buziaki dziewczyny i milego dnia

a ja chciałam się przywitac, bo dopiero dziś wpadłam na pomysł poszukania polskiego forum. sledze intensywnie babyandbump :)
mieszkam w londynie i jestem w 8 tygodniu ciazy.
milo mi zawitac w gronie mam z londynu :)

hejka
czesc nowym dziewczynom :))
co tu taka cisza?
przyszlam sie pochwalic, ze wlasnie zdalam teoretyczny egzamin na prawko :-) jeszcze tylko praktyka i bede mogla sama smigac :-)

hej dziewczyny.Ja mialam termin na wtorek i nadal nic.Robie sie coraz bardziej niecierpliwa.Jak tam bylo u was z terminam.FAktycznie cicho tu....

madziulek, ja przenosilam rowno tydzien. najdluzszy tydzien w moim zyciu :-p zycze powodzenia, szybkiego rozkrecenia sie akcji i szczesliwego, szybkiego porodu. i pochwal sie jak juz bedzie mala:tak:

Czesc dziewczyny czy moglabym sie przylaczyc do was,wlasnie sie przeprowadzilam i czuje sie troche samotna i zagubiona,pozdrawiam

Hej uleczka24, witam. Pewnie ze mozesz sie przylaczyc ;) Ja tez sie wlasnie przeprowadzilam ( zreszta bardzo blisko Ciebie) i tez na razie nie znam tu prawie nikogo. Gdybys miala ochote sie spotkac to pisz na gg 5069939 ;) Pozdrawiam

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.