madziulina-bardzo zla
mama dwojki szkrabow
summerku mniej wiecej o to samo mi chodzi:-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mialam pierwsza wizyte w Homerton Hsp u poloznej i poki co jestem baaaardzo zadowolona. roznica ogromna, bez porownania. polozne przemile, wizyta trwala ponad godzine (u starej poloznej 10min to gora, a czekalo sie na przyjecie ze 2 godziny), wytlumaczyly mi wszystko, kazdy wynik krwi, kazde badanie... od razu mialam zrobione kolejne badania na miejscu, dostalam tysiace ulotek, ksiazek o ciazy i dzieciach, probek, zaproszenie do szkoly rodzenia, na nauke karmienia cycem (to akurat mi niepotrzebne), na ogladanie oddzialu polozniczego... kolejna wizyta juz za 3 tyg.
dostane tez grant za zdrowa ciaze, o ktorym pierwsze slysze, ze w ogole jest cos takiego- 190f superowo, bedzie na fotelik i hustawke dla malucha :-)
jestem bardzo dobrej mysli, jesli chodzi o porod, mysle, ze bedzie o niebo lepiej, niz za pierwszym razem :-)