calineczkazbajki
W stanie szczęśliwości :)
calineczka, jak malutki sie chowa? daj znac jak bedziesz wolna ktoregos dnia, mozemy sie wybrac na jakis spacer z dzieciaczkami:-)
Witam
dziękuję , Synuś super
chętnie się spotkam Chodzimy do Mile End Parku , ewntualnie Victoria parku , ale wczesniej musze dobrze nakarmić Synka butlą i wziąć ze sobą dużo Teraz jestem na etapie rezygnacji z dokarmiania i Synus wisi na piersi non-stop , ale w przyszłym tygodniu sytuacja powinna się rozwiązać to będziemy mogły się spotkać
.
Dziewczyny czy jest cos co was denerwuje w niektorych rodakach przebywajacych tutaj w UK?Bo mnie tak mianowicie szpan jezykowy, szczerze mowiac to glowa mnie boli (dobrze, ze nie doslownie) jak slysze na placu zabaw mamusie, ktore na sile probuja pokazac jak to swietnie znaja jezyk angielski wydajac polecenia dzieciom, nierzadko wielkim rykiem, ze wstyd sie przyznawac, ze ja rowniez z Polski jestem. Gdyby jeszcze ten angielski brzmial jak angielski, bez urazy ale dla mnie to jest robienie wiochy kiedy widze mamuski siedzace na laweczkach i plotkujace po polsku a wydaja polecenia dzieciom lub krzycza na nich juz po angielsku?, to zjawisko jest spotykane nie tylko na placu zabaw ale i w marketach
to jest totalnie bez sensu , bo do dziecka powinno się mówić w jednym języku i dla dobra dziecka lepiej zeby to był polski , bo wtedy będzie znał dwa języki . Angielskiego nauczy się od rówieśników ( możemy dziecko uczyć , ale lepiej aby to zrobił ktoś kto mówi angielskim od urodzenia)
WITAJCIE MAMY Z LONDYNU.Jestem nowa na portalu tak więc przepraszam jak coś jest nie tak..)) termin mam an luty 2011,powoli zaczynam rozglądać sie za wozkami.Może coś podpowiecie? z góry dziekuje i serdecznie pozdrawiam..))XXX
ja kupiłam wózek na ebayu , jest świetny , super się prowadzi
jest duży - ale za to stabilny i w miare niedrogi
NEW Kaps3 CITY DRIVER - CHOOSE 1 FROM 32 COLOURS on eBay (end time 10-Jul-10 14:00:00 BST)