- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
M
magdak25
Gość
Czesc Mamuski
Mnie ta sobota jak najbardziej pasuje. Takze jestem za. W koncu poznalabym Bete i Tomka.
Lwica napewno takze sie pisze. Takze juz nas troche jest. Wiec??
Mnie ta sobota jak najbardziej pasuje. Takze jestem za. W koncu poznalabym Bete i Tomka.
Lwica napewno takze sie pisze. Takze juz nas troche jest. Wiec??
M
maja33
Gość
mi pasuje i ta sobota i ta w ktorej moze przyjsc maxin wiec ustalajcie kobitki ja na pewno bede ale byloby fajnie, i ja tez niedziele spedzam z mezusiem wiec odpada a w sobote jestem wolna ;D ;D ;D
Hej kobietki jak widze wiekszosc laske pisze sie na sobotni termin,wiec nie patrzcie na mnie,ja niestety nie dam rady ,najbizsza sobota ktora bym dala rady to 29 lipca,wiec jak macie ochote na jeszcze jednao spotkanie to chetnie wybiore sie na spacerek po parku.Wczesniej juz pisalam,ze jak na razie dla mnie za daleko aby z niunuia jechac na Hammmersmith,jeszcze jak by maz nie parcowal to mogl by mnie odwiesc,ale niestety soboty tez robi,wiec sam musze jakos dojechac do umowionego miejsca.Bardzo bardzo bym chciala sie z wami zobaczyc i poznac live tak dlugo juz na forum poznane kobietki czyli:Eve,Maje,Kallusie,Marte,mam nadziej,ze sie w koncu uda ;D ;D ;D
T
Tamarunia
Gość
Dziewczynki ja w ta sob tez nie moge, ale juz 29 tak, a wiec moze spotkajce sie w sob ta w posku a 29 lipca w parku, takim sposobem bedziemy milay 2 spotkania w dwoch miejscach i o dwoch porach i jakos kazda sobie wybierze jeden z termonow, albo nawet mozna bedzie sie wybrac na dwa bo mozna bedzie sobie sob zajac ja sie pisze na 29 w parku bo blizej
M
maja33
Gość
swietny pomysl dziewczyny moze byc i tak ja sie pisze na 15 lipca i 15 lipcaw parku
LIPIEC Posk:
Evoska+fasolka Rocco
Maja+fasolka Marta
Magda+Oliwka
Beta+Tomcio+fasolka
29 LIPIEC Park:
Maxin+Natalka
Tamarunia+Hafsa
Maja+ fasolka Marta
LIPIEC Posk:
Evoska+fasolka Rocco
Maja+fasolka Marta
Magda+Oliwka
Beta+Tomcio+fasolka
29 LIPIEC Park:
Maxin+Natalka
Tamarunia+Hafsa
Maja+ fasolka Marta
reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Cześć nie zlinczujcie mnie za to, ze sie tak malo oddzywam na glownym
ja w ta sobote nei dam rady, bo robimy przygotowania do urodzin, Slawka siostra-mam chrzestna Alusia ma przyjechac w niedziele.
Pisze się na 29 lipca, aha tylko nei wiem jeszcze gdzie ten park :
LIPIEC Posk:
Evoska+fasolka Rocco
Maja+fasolka Marta
Magda+Oliwka
Beta+Tomcio+fasolka
29 LIPIEC Park:
Maxin+Natalka
Tamarunia+Hafsa
Maja+ fasolka Marta
Martuska + Alek
Evuniu kochana, sorrki , ze nie dalam znać, mialam tel wyladowany i zero na koncie.
Skarbie na zgagę najlepiej jeść w małych porcjach, starać się spać z głowa na wyższej poduszce. Prócz tego migdały pomagają, takie normlane do buźki i pogryźć, a mnie osobiście pomagało mleko, ale może też zadziałać w odwrotna strone, chciaż jest alkalizujące, a to na zgage pomaga :-* :-* :-*
ja w ta sobote nei dam rady, bo robimy przygotowania do urodzin, Slawka siostra-mam chrzestna Alusia ma przyjechac w niedziele.
Pisze się na 29 lipca, aha tylko nei wiem jeszcze gdzie ten park :
LIPIEC Posk:
Evoska+fasolka Rocco
Maja+fasolka Marta
Magda+Oliwka
Beta+Tomcio+fasolka
29 LIPIEC Park:
Maxin+Natalka
Tamarunia+Hafsa
Maja+ fasolka Marta
Martuska + Alek
Evuniu kochana, sorrki , ze nie dalam znać, mialam tel wyladowany i zero na koncie.
Skarbie na zgagę najlepiej jeść w małych porcjach, starać się spać z głowa na wyższej poduszce. Prócz tego migdały pomagają, takie normlane do buźki i pogryźć, a mnie osobiście pomagało mleko, ale może też zadziałać w odwrotna strone, chciaż jest alkalizujące, a to na zgage pomaga :-* :-* :-*
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: