reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja bardzo chetnie w sobote bo niedzielki spedzam z tatulem
chetnie ok 11.00 POSK
buziaki

reklama
Maxinka - podaj date kiedy moglabys - bo inaczej nigdy sie nie spotkamy

pozostale mamusie okreslcie sie prosze;)))

Czesc Mamuski:)
Mnie ta sobota jak najbardziej pasuje. Takze jestem za. W koncu poznalabym Bete i Tomka.
Lwica napewno takze sie pisze. Takze juz nas troche jest. Wiec??

mi pasuje i ta sobota i ta w ktorej moze przyjsc maxin wiec ustalajcie kobitki ja na pewno bede ale byloby fajnie, i ja tez niedziele spedzam z mezusiem wiec odpada a w sobote jestem wolna ;D ;D ;D

Hej kobietki jak widze wiekszosc laske pisze sie na sobotni termin,wiec nie patrzcie na mnie,ja niestety nie dam rady ,najbizsza sobota ktora bym dala rady to 29 lipca,wiec jak macie ochote na jeszcze jednao spotkanie to chetnie wybiore sie na spacerek po parku.Wczesniej juz pisalam,ze jak na razie dla mnie za daleko aby z niunuia jechac na Hammmersmith,jeszcze jak by maz nie parcowal to mogl by mnie odwiesc,ale niestety soboty tez robi,wiec sam musze jakos dojechac do umowionego miejsca.Bardzo bardzo bym chciala sie z wami zobaczyc i poznac live tak dlugo juz na forum poznane kobietki czyli:Eve,Maje,Kallusie,Marte,mam nadziej,ze sie w koncu uda ;D ;D ;D

Dziewczynki ja w ta sob tez nie moge, ale juz 29 tak, a wiec moze spotkajce sie w sob ta w posku a 29 lipca w parku, takim sposobem bedziemy milay 2 spotkania w dwoch miejscach i o dwoch porach:) i jakos kazda sobie wybierze jeden z termonow, albo nawet mozna bedzie sie wybrac na dwa bo mozna bedzie sobie sob zajac:) ja sie pisze na 29 w parku:) bo blizej

15 LIPIEC Posk:

Evoska+fasolka Rocco
Maja+fasolka Marta
Magda+Oliwka
Beta+Tomcio+fasolka

29 LIPIEC Park:

Maxin+Natalka
Tamarunia+Hafsa

swietny pomysl dziewczyny moze byc i tak ja sie pisze na 15 lipca i 15 lipcaw parku

LIPIEC Posk:

Evoska+fasolka Rocco
Maja+fasolka Marta
Magda+Oliwka
Beta+Tomcio+fasolka

29 LIPIEC Park:

Maxin+Natalka
Tamarunia+Hafsa
Maja+ fasolka Marta

reklama
Cześć nie zlinczujcie mnie za to, ze sie tak malo oddzywam na glownym :p
ja w ta sobote nei dam rady, bo robimy przygotowania do urodzin, Slawka siostra-mam chrzestna Alusia ma przyjechac w niedziele.

Pisze się na 29 lipca, aha tylko nei wiem jeszcze gdzie ten park ::)

LIPIEC Posk:

Evoska+fasolka Rocco
Maja+fasolka Marta
Magda+Oliwka
Beta+Tomcio+fasolka

29 LIPIEC Park:

Maxin+Natalka
Tamarunia+Hafsa
Maja+ fasolka Marta
Martuska + Alek

Evuniu kochana, sorrki , ze nie dalam znać, mialam tel wyladowany i zero na koncie.
Skarbie na zgagę najlepiej jeść w małych porcjach, starać się spać z głowa na wyższej poduszce. Prócz tego migdały pomagają, takie normlane do buźki i pogryźć, a mnie osobiście pomagało mleko, ale może też zadziałać w odwrotna strone, chciaż jest alkalizujące, a to na zgage pomaga :) :-* :-* :-*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.