reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Martuska - dzieki za wiadomosc - zgaga mi przeszla poprostu objawy po 2ch dniach
plomieni w gardle zniknely!! ale kupilam w Boots jakis mietowy obrzydliwy plyn
pomoglo!!

wykonczycie mnie laski tymi spotkaniami;)))) he he he
bo ja niestety pisze sie na wszystkie he he he

15 LIPIEC sobota Posk:
Evoska+fasolka Rocco
Maja+fasolka Marta
Magda+Oliwka
Lwica+Olivier
Beta+Tomcio+fasolka

29 sobota LIPIEC Park:
Maxin+Natalka
Tamarunia+Hafsa
Maja+ fasolka Marta
Martuska + Alek
Evoska+fasolka Rocco

jaki park?? mamy z malenstwami niech zadecyduja;)
15go najchetniej o 11.00 - przekasimy lunch i pojdziemy do pobliskiego parku co Wy na to???

skopiowalam liste dla ulatwienia;)
Ara - skontaktuj sie z Magda iLwica - one sa zmotoryzowane;)))mieszkacie blisko siebie
Evoska +Majka - my to parki z tej samej stacji metra;)))

Maxinka+Natalinka= London/Turnpike Lane
Evoska+Rocco=London/West Kensinghton (pd-zach 1 strefa)
Maja+fasolka=London/West Kensinghton

Martuska+Alus=London/Croydon
Beta+Tomcio+fasolka=London/Twickenham(SW strefa 4)
Ivonek+Julcia=Staines(Surrey)
Anya+Josh=Brighton
Izusia+Oskarek=Leigh
Tamarunia+Hafsa=Londyn/Hackney(Upper Clapton-2strefa)
Cela+ =Hastings
Malwanka+Tosia=Camberley ( Surrey)
Kallusia+Julcia=London/Bermondsey(poludnie 2 strefa)
Malvina+Maia=Walthamstow Village(polnocny wschod Londynu- 3 strefa)
Ara+Marcelek=Hounslow
Lwica+Olivierek=Hanwell
Magda+Olivka=Hanwell

Dorcia+patryk+fasolka=london/thamesmead

reklama
uprzejmie informuje z w czasie weekendu nie mam dostepu do netu
Maju poslij sms co z sobota i czy Wam na jutro pasuje 11.00 w POSK????
okreslcie sie mamuski;)))

czesc dziewczyny.Przykro mi bardzo,ale ja niestety nie dam rady,poniewaz mam delivery jutro ,o ktorym Madzia nie wiedziala,jezeli macie ochote to zapraszam do mnie.Tylko nie wiem czy Beta zdazy odebrac wiadomosc.Jezeli sie zdecydujecie to dajcie znac,chyba ze najpierw wskoczycie do posku a pozniej do nas.
Do uslyszenia.Pa

czesc laseczki

to co robimy? moze podjedziemy pod posk a potem razem do lwicy?
Lwica a jaki z toba jest kontakt?

Beta- no spotkajmy sie w posku i umowimy sie co dalej a do lwicy mamy telefon wiec zawsze mozemy zadzwonic i sie dogadac

lwica- jak cos to bedziemy dzwonic kochana ;D ;D ;D

czesc dziewczyny!

fantastycznie bylo was poznac! Tomek jest zachwycony nowymi ciociami! ;D ;D rozbrykal sie na amen!

Lwica dzieki ogromne za zaproszenie! ale musze powiedziec, ze tomek w srodkach transportu staje sie malym piszczkiem ::) i jestem przerazona gdy mam z nim jechac gdzies dalej :p
dlatego posk jest taki wygodny bo jade jednym autobusem prawie pod sam dom.
Mam nadzieje ze mimo wszystko spotkamy sie wkrotce i poznam Oliwierka i Oliwke

pa pa

reklama
czesc laseczki!!!!!

spotkanko udalo nam sie wspaniale
Beta jestes przesympatyczna osoba i strasznie bylo mi milo cie poznac a Tomus pieknowlosy to tylko go schrupac ;D ;D ;D, jest niesamowicie ruchliwy i slodki, Lwica i Magda zalowaly ze jednak sie nie zdecydowalas ale napewno zorganizujemy nastepne spotkanie i znowu spedzimy milo czas ;D ;D ;D

Lwia- dziekujemy za zaproszenie bylo superasnie ;D ;D ;D, i spedzilam cudownie czas, Olivierek jak zawsze slodziutki i nareszcie wycalowalam jego nozki ha ha, pieknie jest u ciebie, mi wspaniala atmosfera ;D ;D ;D

Magda- fajnie ze sie spotkalysmy Oliveczka mala ksiezniczka, teraz dopiero zobaczylam ze ona naprawde jest bardzo ruchliwa i tzeba miac oczy dookola glowy ;D ;D ;D, ach jak bylo milo

Evoska-a ty jak zwykle kwitnaco brzusio piekny Rocco rosnie jak na drozdzach, fajnie bylo sie znowu spotkac

zaraz wkleje zdjecia tylko musze je przygotowac pa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.