reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maja super fotki,ja jak narazie nie mialam czasu wkleic moich ale postaram sie to zrobic.
W jaki sposob zmniejszasz zdjeciabo ja to w Adobe wchodze a Ty moze szybciej to robisz.
Spotkanie jak zawsze bulo miluchne szkoda ze wiecej nas nie bylo moze nastepnym razem.
BUZKI

reklama
Dziewczyny swietne zdjecia! To znaczy Maji zdjecia, ale dziewczyny na nich super wygladaja ;D
Lasencje az milo patrzec :)

Fajnie, ze spotkanko si eudalo i szkoda, ze moja szyja byla w takim oplakanym stanie. Gdzies tam nadala czuje jakies pociagniecia, ale to jzu nic w porownaniu z tym co bylo.
Co do parku, to ja chetnie tylko ei wiem gdzie on jest :laugh: Ale sparwdze sobie i wtedy sie wypowiem do konca ;)

Lwica- mysle ze jesli masz jakikolwiek program do poprawiania zdjec to w kazdym mozna zmniejszyc zdjecia my mamy np ACDSee6.0 albo photoshoop i tam zmniejszam buzia i powodzenia ;D

Hej! Swietne zdjecia!

DZiewczyny zmienilyscie sie tak bardzo Lwica Ara ja ciagle mysle o was jako brzuchatkach - a zdjecia pokazuja takie laseczki ;)

Evoska i Maja swietnie wygladacie

Martusia i Maxin widze ze tez nie dotarlyscie, miejmy nadzieje, ze w koncu uda nam sie zobaczyc no i poznac Oliwke Magdy bo to w koncu rowiesniczka Tomka

Pa pa

hej

dziewczyny taka piekna pogoda moze spotkanie w parku bysmy zorganizowaly czekam na propozycje ;D ;D ;D

Ja jestem za,moja pysia coraz bardziej sie przyzwyczaja do podrozy wiec chetnie wybrala bym sie do parku ;D
Tylko PLEASE umowmy sie w miejscu gdzie mogla bym spokojnie dojechac i nie za dlugo byc w podrozy ::) ;D ;)

ja bardzo chetnie, tyle ze moja tesciowa przyjezdza w srode a za tydzien we wtorek wyjezdzam na miesiac do polandu. moze we wtorek tak na szybko, co?? ;) ma byc jeszcze cieplo. i tez czekam na propozycje. choc mysle ze regents park bylby dla wszystkich chyba ok, prawda??

ja sie chetnie pisze na spotkania sobotnio - niedzielne gdzyz jeszcze dybam w pracy ale......
koniec lipca out ;)))))

propozycja?? 22 lub 29 11.00 jakis park albo POSK obojetne

reklama
Dziewczyny jesli nie macie nic przeciwko to ja tez sie chetnie pisze na to spotkanko ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.