reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Beta - caluje Cie mono kochanie - milusio bylo skoda ze tak krotko;)
ucaluj mojego ulubienca - Tomulka
Maja - my niedlugo bedziemy mogly sobie jezdzic i poznawac nowe laski
bo juz niedlugo laba!!!!!
Magda - 3mam kciuki za wesele - bedzie super na 100we!!!!
Lwica - kochana wielkie wielkie wielkie dzieki za goscine
gospodyni z Ciebie pierwsza klasa, domek na zloty medal - super atmosferka
dzieki za porady i mile spedzny czas ;)))))

fotki zlacze jutro;)
pa

kiedy nstepne spotkanie i gdzie?????

Jak zawsze widze,ze bardzo dobrze sie bawilyscie,SUPER,FOTKI WSPANIALE I BEDE SIE ZNOWU POWTARZAC,PIEKNE Z WAS KOBIETY bRZUCHATKI WYGADACIE TAK KWITNACO I RADOSNIE WIDAC,ZE SLUZY WAM TEN STAN ;D ;D ;D

i odwiedzilyscie Lwice,ja raz bylam i to fakt gospodyni z niej rewelka i mila luzna atmosfera,ciesze sie ze dobrze sie bawilyscie.

KIEDY JA SIE Z WAMI ZOBACZE ::) ::) ::)TROCHE MI SZKODA ZE TAK DALEKO MIESZKAM,ROWNE Z WAS BABKI I MILO BY BYLO CZESCIEJ SIE WIDYWAC ;) ;) ;)

reklama
tOMUS NIELZE JUZ UROSL,ZAPUSZCZASZ MU WLOSKI bEATKO???
oLIWKA SLOTKA DUZA PANNICA
OLIVEREK ROWNIEZ ROSNIE I JEST KOCHANIUTKI,DO MAMUSI PODOBNY

KOCHANE TE NASZE DZIECI ;D ;D ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.