reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej

kallusia-no pewnie czym wiecej nas tym weselej super ;D ;D ;D

to ja proponuje 29.07.2006 w Parku- Regents Park o 11.00

jesli ktos ma inne propozycje bardzo prosze i tworze liste:

Maja+ Marta

reklama
Maja+ Marta
Maxin+ Natalka
Evoska+Rocco
Kallusia+Julia

Czesc Kochane:)
Ja tym razem nie dam rady :(
29.07 to moja ostatnia sobota przed wyjazdem do polski (lece 31), takze na pewno ten dzien spedze na przygotowaniu do podrozy. Musze wszystko pozapinac na ostatni guzik przed wylotem, nie chce zostawic niczego na ostatnia chwile.
Co innego gdyby to byla sobota 15.07 to bardzo chetnie, w ta maz pracuje. W nastepna wybieramy sie na wielkie zakupy: musimy kupic garnitur, ewentualnie smoking do slubu.... takze mamy troche zajecia...

Jezeli cos sie zmieni to chetnie dolaczymy :)

Evos mnie tam obojetne kiedy ;) ale moze w ta sobote lub niedziele daloby sie cos wykabinowac ??co wy na to ?? ::)

w ta sobote czemu nie;)
gdzie i o ktorej ??
ale mam zgage leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ja osobiscie bylabym bardziej za niedzielka ale jest mi to obojetne tak jak godzinka i miejsce ;D jestem ugodowa :laugh: ale nie wiem co na to inne dziewczyny ::)

reklama
mi ten weekend tez odpowiada ;D ;D ;D

jezeli spotkalybysmy sie w posku to wzielabym Tomka ze soba. Do centrum troche za daleko wiec przyjechalbym sama.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.