reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja tam wybrałam położną ( bo w Londynie nie trzeba przez GP)
i dlatego tam rodziłam
mają tam dość dużo pacjentek z poza rejonu
a Synuś ma na imię Henry :)

reklama
Osz ty nie poznalam cie Kingus:-), pofarbowalas wloski na ciemno:-) bardzo ladnie ci w takim kolorze:tak:.
Lepiej pisz jak ty sie czujesz? wysypiasz sie chociaz? jak Kruszynka sie chowa? Pozdrawiam:-).

hej ;)

dzieki :) no lepiej sie czuje w tych wlosach ;)

mala marudzi w dzien, juz 3 dzien, albo to kolki albo zeby, bo wciska dlonie dwie na raz nawet do buzki, i ma napuchniete dziaslo , ale mozliwe,ze paznokciem sobie przejechala czy cos...

dobrze, ze w nocy spi, ogolnie wczoraj zasnela o 21 , obudzila sie po 1 w nocy , nakarmilam i spalysmy do po 6 ;)

a sie czuje kijowo, bo przedwczoraj wyjechal moj sasiad znaczy mieszkalismy razem w jednym domu tylko w innych pokojach, (jest niemcem) , przebywalismy ze soba non stop dzien w dzien przez 1 miesiac...

i mi tak teraz pusto, poryczalam sie jak wychodzil z walizkami ;(((((( ... ehhhhh... i co rusz pomysle o nim to mi sie plakac chce i to bardzo :(:(:(

w dodatku przeprowadzilam sie do jego pokoju, bo wiekszy, i wszystko mi jego przypomina ehhh ;( a mowilam sobie, ze nie bede tego przezywac!

cholera, nie ma miejsc w tym szpitalu, do ktorego chcialam isc :wściekła/y:
wczoraj zadzwonila do mnie lekarka, ze odpowiedzieli, ze nie da rady...
a juz myslalam ze latwo pojdzie :eek:
probujemy dalej, teraz Homerton Hospital, ponoc tez calkiem ok... kurde skonczy sie tak ze bede rodzila w tym samym, co za pierwszym razem :no:

calineczka, jak to zalatwialas, ze tam wybralas polozna skoro jestes poza rejonem? sama do nich pojechalas i sie umowilas, nie przez gp? kurde bo ja juz powoli mam tego dosyc :crazy:

hej ;)

dzieki :) no lepiej sie czuje w tych wlosach ;)

mala marudzi w dzien, juz 3 dzien, albo to kolki albo zeby, bo wciska dlonie dwie na raz nawet do buzki, i ma napuchniete dziaslo , ale mozliwe,ze paznokciem sobie przejechala czy cos...

dobrze, ze w nocy spi, ogolnie wczoraj zasnela o 21 , obudzila sie po 1 w nocy , nakarmilam i spalysmy do po 6 ;)

a sie czuje kijowo, bo przedwczoraj wyjechal moj sasiad znaczy mieszkalismy razem w jednym domu tylko w innych pokojach, (jest niemcem) , przebywalismy ze soba non stop dzien w dzien przez 1 miesiac...

i mi tak teraz pusto, poryczalam sie jak wychodzil z walizkami ;(((((( ... ehhhhh... i co rusz pomysle o nim to mi sie plakac chce i to bardzo :(:(:(

w dodatku przeprowadzilam sie do jego pokoju, bo wiekszy, i wszystko mi jego przypomina ehhh ;( a mowilam sobie, ze nie bede tego przezywac!

W piatym miesiacu Malutkiej zacznie sie juz normowac pora spania:)), moze zabki jej juz dokuczaja, biedactwo....
Dlaczego ten chlopak wyjechal jesli mozna wiedziec? Pozostajecie w kontakcie?

summersun

Zadzwon Tel: 020 7380 9400

UCLH Internet - GPs & healthcare professionals - Clinical services - Womens Health (EGA) - Women's Health - Maternity - University College London Hospitals - Maternity

powiedz ze jestes w ciazy i chcesz sie umowic na wizyte do midwife

Homerton nie polecam , wg badan jest to najgorszy szpital w kraju

Ja rodzilam w Hilingdon szpital jest niepochwalany wsrod poznanych przeze mnie kobiet, ktore tam rodzily, czesto tez gazety, fora internetowe pisza o tym szpitalu malo pochlebne opinie. Balam sie tam rodzic i to okropnie tym bardziej, ze nasluchalam sie ile tam juz dzieci przy porodzie zmarlo, ile kobiet wyszlo ze szpitala z powiklaniami, ile juz nie wyszlo nigdy... Ogolem szpital ledwo dyszy, jest zadluzony i stad niedbalstwo o pacjenta, byc moze i tak ale opieke podczas porodu w tym szpitalu bede zawsze zachwalac pod niebiosa :-), czulam sie i bylam traktowana z szacunkiem i troska czego nie moge powiedziec o szpitalu w Polsce jednym z najlepszych w Wawie. Dodam, ze znalazlam sie w tym szpitalu jeszcze przed porodem (zagrozona ciaza) i bylam zaskoczona opieka lekarska, zeby nie powiedziec nadgorliwoscia;-) o stan mojego zdrowia i dziecka.Czasami opinie sa zbiezne, zalezy tez na jaki personel sie trafi, fakt, ze ten szpital o ktorym piszesz ma jedna z najgorszych opini ale nie tylko ten znalazl sie na czarnej liscie, moj takze:-).

Ostatnia edycja:
calineczka, wielkie dzieki, bede w poniedzialek probowala. nawet nie wiedzialam, ze ten Homerton tak zle wypada, patrzylam na stronie nhs i byl zaklasyfikowany jako bardzo dobry :eek:
ehhh...
bede probowala do UCLH mam nadzieje ze sie uda, chcialabym miec to juz z glowy

reklama
dziewczyny, gdzie macie te statystyki? bo czytalam opinie o szpitalach na roznych stronach i wszedzie sa calkiem ok nt Homerton...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.