kingusia1991
Fanka BB :)
anetko431 ja mialam problemy, bo rodzilam naturalnie, trafilam do szpitala po 1 w nocy (wczesniej bylam, ale odeslali mnie do domu, bo skurcze byly za dlugie) no i na drugi dzien urodzilam praktycznie po poludniu o 15:14 przez cesarskie ciecie, byly problemy, bo strasznie sie szarpalam i musieli mnie "uspic" (z reszta tak samo bylo z wybudzaniem, za Chiny nie chcialam sie obudzic i wszystkich lekarzy bilam ) tak slyszalam z opowiadan hyhy faceta mojej mamy.
i ja wyszlam dopiero na 4-5 dzien jakos tak... a tak to wychodzi sie szybko jak sie naturalnie rodzi, a po cesarce po 2 dniach chyba, juz nie pamietam dokladnie, ale ja musialam dluzej, bo stracilam duuzo krwi i mi podlaczali krew... wiec mam inna krew w sobie nie swoja hahaha
Ale u Nas pochmurno cos w tym Londynie co nie dziewczyny??
mi mala marudzi kurcze caly dzien, prawie, ze nie spi ... to juz 5 dzien, znaczy spi, ale w nocy... zasypia po 20,po 21 i spi do 1.30 karmie ja i spi mi do 6 jakos ... no i koniec spania ...
czasem zasnie w dzien z 20 minutek czy 30 pospi i to na tyle
Wy tez tak mialyscie??? przeciez ona za niedlugo dopiero konczy 3 miesiace! ja sie wykoncze hehe
pozdrawiam Was wszystkie
a no i wszystkiego naj najjlepszego dla Naszych pociech z okazji DNIA DZIECKA!
i ja wyszlam dopiero na 4-5 dzien jakos tak... a tak to wychodzi sie szybko jak sie naturalnie rodzi, a po cesarce po 2 dniach chyba, juz nie pamietam dokladnie, ale ja musialam dluzej, bo stracilam duuzo krwi i mi podlaczali krew... wiec mam inna krew w sobie nie swoja hahaha
Ale u Nas pochmurno cos w tym Londynie co nie dziewczyny??
mi mala marudzi kurcze caly dzien, prawie, ze nie spi ... to juz 5 dzien, znaczy spi, ale w nocy... zasypia po 20,po 21 i spi do 1.30 karmie ja i spi mi do 6 jakos ... no i koniec spania ...
czasem zasnie w dzien z 20 minutek czy 30 pospi i to na tyle
Wy tez tak mialyscie??? przeciez ona za niedlugo dopiero konczy 3 miesiace! ja sie wykoncze hehe
pozdrawiam Was wszystkie
a no i wszystkiego naj najjlepszego dla Naszych pociech z okazji DNIA DZIECKA!