reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no no no
piekne fotki i nawet ja tam bylam ha ha ha
widac ze pulchnieje;))
pozdrowionka i dozobaczenia po powrocie z Polandii

reklama
Oooooo sa :)

A ja wlasnie na naszym glownym watku domagalam sie fotek :) a tu niespodzianka....Sliczne jestescie dziewczyny!!!Jednak Polki sa naprawde pieknymi kobietami!!!I cudowne maluszki...Tak zaluje, ze nas tam nie bylo.Ale moze nastepnym razem.A moze byscie w moje okolice sie wybraly???Tu do mnie do Staines??Tu jest naprawde pieknie i troche spokojniej niz w Londynie ;) marzenie....Ale zawsze chetnie bym Was widziala u siebie....

Cudowne foteczki i sliczne jestescie dziewczynki :)

Witajcie Mamusie:)
Jak widze fotki juz sie pojawily z ostatniego spotkania. Nawet nie zdawalam sobie sprawy z tego, ze na tak wielu jestesmy...
Spotkanie znowu sie udalo. Bylo bardzo milo. Fajnie czasami sie tak wyrwac z domu i spotkac w wiekszym gronie, choc nie ukrywam, ze liczylam iz poznam wiecej mam z dziecmi. A tu tylko Ara z Marcelkiem dolaczyla...- milo Cie bylo poznac i mam nadzieje ze sie spotkamy gdzies w naszych stronach.
Evoska, Maja do zobaczenia na nastepnym spotkaniu;)

Ja tez mam pare zdjec tylko mam problem z ich wklejeniem...:(
Moze ty Maju moglabys mi podpowiedziec jak to robisz?

magda- ja nic nie robie specjalnego, zmniejszam zdjecie do 500pikseli i wchodze w opcje dodatkowe ktore widac na dole, tam jest zalacz i tam wlasnie zalaczam dodatkowa fotke i ja wysylam, nie wiem ile miesci sie od razu ale ja wysylam po jednej fotce na wiadomosc wtedy moge wyslac duze zdjecie, sprobuj moze sie uda

a spotkanie bylo superasne chociaz tez mialam nadzieje ze poznam wiecej nowych mam, ale napewno jeszcze bedzie wiecej okazji, pozdrawiam was pa

SWIETNE FOTKI ZE SPOTKANIA,JAK ZAWSZE MILO WAS WIDZIEC USMIECHNIETE,ALE W TAKIM TOWARZYTWIE JAK MOZNA NIE BYC WESOLYM,SWIETNIE,ZE JESTESMY TAKIE ZOSRGANIZOWANE I CHCE NAM SIE SPOTYKAC,SZKODA TYLKO,ZE MIESZKAM TAK DALEKO I CZASMI CIEZKO Z MALY DZIECIEK TYLE KM PRZEJCHAC,TEN SAM PROBLEM MA MALVINA,TAMARUNIA,MARTUSKA,IVONEK,

LWICA SUPER FRYZORKA,A OLIVEREK CO ZA PRZYSTOJNIAK,WSPANIALE ROSNIE
MAGDA ALE OLIVKA ROSNIE,WIDAC,ZE TAK SPOKOJNIUTKA BYLA,BIEDNA Z GORACZKA,ALE CUDNIE WYGLADA
EVOSKA PIEKNIE WYGLADASZ
MAJA TY ROWNIEZ BIJE Z CIEBIE TAK RADOSC
ARA SLICZNIE RAZEM Z MARCELKIEM WYGLADACIE,MALY UROSL,KOLEJNY PRZYSTOJNIACHA

MAM NADZIEJ ZE TYM RAZEM JAK BEDZIE SPOTKANIE TO SIE ZJAWIMY Z NATALKA,MUSZE JA NAJPIERW PRZYZWYCZIC DO JADZY SAMOCHODEM ::)

dziewczyny a moze wybiezemy tym razem jakies inne miejsce zeby bylo blisko dla kazdego i kazda z nas mogla dojechac spokojnie, jak macie propozycje miejsc to piszcie smialo ;D ;D ;D
pozdrawiam

czesc, dziewczyny :)

ja nie z Londynu, ale mam wielka, wielka prosbe. chce pojechac do Londynu na wyprzedaze, zeby zakupic cala wyprawke dla mojej Kruszynki :) i chcialabym wiedzec, kiedy sie zaczyna w Londku sezon wyprzedazy i w jakiej dzielnicy najlepiej sie zaopatrywac w okazje? tyle slyszalam o tanich ciuchach z Anglii, ze az mi sie uszy trzesa ;-)

bede bardzo wdzieczna za informacje! :)

Dziewczyny a co wy na to aby sie spotkac w REGENT1S PARK?????????Tam jest cudownie,a my laski z polnocy mogly bysmy dojechac,jak i wy z polodnia,wzchodu!!!!!!!!!!Jak myslicie????????
W sumie do Posku wiekszosc z was ma blizej,ale dla nas z polnocy to jednak bardzo daleko tym bardziej z dziecmi
Mam nadzieje,ze dojadziemy do porozumienia i znajdziemy miejsce,aby kazdej z nas pasowala.
BARDZO BYM CHCIAL SIE Z WAMI ZOBACZYC ;) ;) ;) ;)

reklama
dla mnie bomba ja uwielbiam ten park jest piekny i naprawde mozna tam spedzic milo czas a jesli bylaby pogoda srednia to tam jakas restauracja tez jest o ile pamiec mnie nie myli czekamy na propozycje ;D ;D ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.