- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
I
Ivonek
Gość
Oooooo sa
A ja wlasnie na naszym glownym watku domagalam sie fotek a tu niespodzianka....Sliczne jestescie dziewczyny!!!Jednak Polki sa naprawde pieknymi kobietami!!!I cudowne maluszki...Tak zaluje, ze nas tam nie bylo.Ale moze nastepnym razem.A moze byscie w moje okolice sie wybraly???Tu do mnie do Staines??Tu jest naprawde pieknie i troche spokojniej niz w Londynie marzenie....Ale zawsze chetnie bym Was widziala u siebie....
Cudowne foteczki i sliczne jestescie dziewczynki
A ja wlasnie na naszym glownym watku domagalam sie fotek a tu niespodzianka....Sliczne jestescie dziewczyny!!!Jednak Polki sa naprawde pieknymi kobietami!!!I cudowne maluszki...Tak zaluje, ze nas tam nie bylo.Ale moze nastepnym razem.A moze byscie w moje okolice sie wybraly???Tu do mnie do Staines??Tu jest naprawde pieknie i troche spokojniej niz w Londynie marzenie....Ale zawsze chetnie bym Was widziala u siebie....
Cudowne foteczki i sliczne jestescie dziewczynki
M
magdak25
Gość
Witajcie Mamusie
Jak widze fotki juz sie pojawily z ostatniego spotkania. Nawet nie zdawalam sobie sprawy z tego, ze na tak wielu jestesmy...
Spotkanie znowu sie udalo. Bylo bardzo milo. Fajnie czasami sie tak wyrwac z domu i spotkac w wiekszym gronie, choc nie ukrywam, ze liczylam iz poznam wiecej mam z dziecmi. A tu tylko Ara z Marcelkiem dolaczyla...- milo Cie bylo poznac i mam nadzieje ze sie spotkamy gdzies w naszych stronach.
Evoska, Maja do zobaczenia na nastepnym spotkaniu
Ja tez mam pare zdjec tylko mam problem z ich wklejeniem...
Moze ty Maju moglabys mi podpowiedziec jak to robisz?
Jak widze fotki juz sie pojawily z ostatniego spotkania. Nawet nie zdawalam sobie sprawy z tego, ze na tak wielu jestesmy...
Spotkanie znowu sie udalo. Bylo bardzo milo. Fajnie czasami sie tak wyrwac z domu i spotkac w wiekszym gronie, choc nie ukrywam, ze liczylam iz poznam wiecej mam z dziecmi. A tu tylko Ara z Marcelkiem dolaczyla...- milo Cie bylo poznac i mam nadzieje ze sie spotkamy gdzies w naszych stronach.
Evoska, Maja do zobaczenia na nastepnym spotkaniu
Ja tez mam pare zdjec tylko mam problem z ich wklejeniem...
Moze ty Maju moglabys mi podpowiedziec jak to robisz?
M
maja33
Gość
magda- ja nic nie robie specjalnego, zmniejszam zdjecie do 500pikseli i wchodze w opcje dodatkowe ktore widac na dole, tam jest zalacz i tam wlasnie zalaczam dodatkowa fotke i ja wysylam, nie wiem ile miesci sie od razu ale ja wysylam po jednej fotce na wiadomosc wtedy moge wyslac duze zdjecie, sprobuj moze sie uda
a spotkanie bylo superasne chociaz tez mialam nadzieje ze poznam wiecej nowych mam, ale napewno jeszcze bedzie wiecej okazji, pozdrawiam was pa
a spotkanie bylo superasne chociaz tez mialam nadzieje ze poznam wiecej nowych mam, ale napewno jeszcze bedzie wiecej okazji, pozdrawiam was pa
SWIETNE FOTKI ZE SPOTKANIA,JAK ZAWSZE MILO WAS WIDZIEC USMIECHNIETE,ALE W TAKIM TOWARZYTWIE JAK MOZNA NIE BYC WESOLYM,SWIETNIE,ZE JESTESMY TAKIE ZOSRGANIZOWANE I CHCE NAM SIE SPOTYKAC,SZKODA TYLKO,ZE MIESZKAM TAK DALEKO I CZASMI CIEZKO Z MALY DZIECIEK TYLE KM PRZEJCHAC,TEN SAM PROBLEM MA MALVINA,TAMARUNIA,MARTUSKA,IVONEK,
LWICA SUPER FRYZORKA,A OLIVEREK CO ZA PRZYSTOJNIAK,WSPANIALE ROSNIE
MAGDA ALE OLIVKA ROSNIE,WIDAC,ZE TAK SPOKOJNIUTKA BYLA,BIEDNA Z GORACZKA,ALE CUDNIE WYGLADA
EVOSKA PIEKNIE WYGLADASZ
MAJA TY ROWNIEZ BIJE Z CIEBIE TAK RADOSC
ARA SLICZNIE RAZEM Z MARCELKIEM WYGLADACIE,MALY UROSL,KOLEJNY PRZYSTOJNIACHA
MAM NADZIEJ ZE TYM RAZEM JAK BEDZIE SPOTKANIE TO SIE ZJAWIMY Z NATALKA,MUSZE JA NAJPIERW PRZYZWYCZIC DO JADZY SAMOCHODEM :
LWICA SUPER FRYZORKA,A OLIVEREK CO ZA PRZYSTOJNIAK,WSPANIALE ROSNIE
MAGDA ALE OLIVKA ROSNIE,WIDAC,ZE TAK SPOKOJNIUTKA BYLA,BIEDNA Z GORACZKA,ALE CUDNIE WYGLADA
EVOSKA PIEKNIE WYGLADASZ
MAJA TY ROWNIEZ BIJE Z CIEBIE TAK RADOSC
ARA SLICZNIE RAZEM Z MARCELKIEM WYGLADACIE,MALY UROSL,KOLEJNY PRZYSTOJNIACHA
MAM NADZIEJ ZE TYM RAZEM JAK BEDZIE SPOTKANIE TO SIE ZJAWIMY Z NATALKA,MUSZE JA NAJPIERW PRZYZWYCZIC DO JADZY SAMOCHODEM :
M
maja33
Gość
dziewczyny a moze wybiezemy tym razem jakies inne miejsce zeby bylo blisko dla kazdego i kazda z nas mogla dojechac spokojnie, jak macie propozycje miejsc to piszcie smialo ;D ;D ;D
pozdrawiam
pozdrawiam
L
Leedsana
Gość
Dziewuszki i Malenstwa... super wygladacie
fajoskie fotki!!!!!
fajoskie fotki!!!!!
..aenye
Mama grudniowa'06
czesc, dziewczyny
ja nie z Londynu, ale mam wielka, wielka prosbe. chce pojechac do Londynu na wyprzedaze, zeby zakupic cala wyprawke dla mojej Kruszynki i chcialabym wiedzec, kiedy sie zaczyna w Londku sezon wyprzedazy i w jakiej dzielnicy najlepiej sie zaopatrywac w okazje? tyle slyszalam o tanich ciuchach z Anglii, ze az mi sie uszy trzesa ;-)
bede bardzo wdzieczna za informacje!
ja nie z Londynu, ale mam wielka, wielka prosbe. chce pojechac do Londynu na wyprzedaze, zeby zakupic cala wyprawke dla mojej Kruszynki i chcialabym wiedzec, kiedy sie zaczyna w Londku sezon wyprzedazy i w jakiej dzielnicy najlepiej sie zaopatrywac w okazje? tyle slyszalam o tanich ciuchach z Anglii, ze az mi sie uszy trzesa ;-)
bede bardzo wdzieczna za informacje!
Dziewczyny a co wy na to aby sie spotkac w REGENT1S PARK?????????Tam jest cudownie,a my laski z polnocy mogly bysmy dojechac,jak i wy z polodnia,wzchodu!!!!!!!!!!Jak myslicie????????
W sumie do Posku wiekszosc z was ma blizej,ale dla nas z polnocy to jednak bardzo daleko tym bardziej z dziecmi
Mam nadzieje,ze dojadziemy do porozumienia i znajdziemy miejsce,aby kazdej z nas pasowala.
BARDZO BYM CHCIAL SIE Z WAMI ZOBACZYC
W sumie do Posku wiekszosc z was ma blizej,ale dla nas z polnocy to jednak bardzo daleko tym bardziej z dziecmi
Mam nadzieje,ze dojadziemy do porozumienia i znajdziemy miejsce,aby kazdej z nas pasowala.
BARDZO BYM CHCIAL SIE Z WAMI ZOBACZYC
reklama
M
maja33
Gość
dla mnie bomba ja uwielbiam ten park jest piekny i naprawde mozna tam spedzic milo czas a jesli bylaby pogoda srednia to tam jakas restauracja tez jest o ile pamiec mnie nie myli czekamy na propozycje ;D ;D ;D
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: