reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tak w sumie to pozna tak powiedziec ze to koncowka, cala ciaze przechodze calkiem niezle i bez wiekszych dolegliwosci. moj brzuch jest stosunkowo maly (nie mam potrzeby na ciazowe ubrania) wiec jest tez wygodny w poruszaniu sie i spaniu.
Nie znam plci bo nie chcialam, chcialam miec taka mala niespodzianke, jednak wszyscy bez wyjatku mowia mi ze to bedzie chlopak. traz mam tylko male problemy z twardniejacym brzuchem. we wtorek ide do lekarza to sie dowiem co i jak.
nam zajelo 6mies i w koncu sie udalo :). najlepiej traktowac to na luzie bo jak za duzo o tym myslisz to nie wychodzi.
To kochana ja zycze Wam powodzenia i czekamy na efekty :) zajadaj kwas foliowy

reklama
Tak kwas foliowy biore plus witaminy , a co do staran to zobaczymy jak pojdzie mam nadzieje ze szybko :) choc roznie to bywa Jestesmy juz 8 lat po ślubie no i w tym roku juz mi 30 stukneła wiec czas najwyzszy na dzidziusia :tak:

Czesc dziewczyny- jaka ja mialam fatalna noc, nic nie moglam spac, rzucalam sie po calym luzku (moj maz jest na tygodniowym wyjezdzie wiec jestem sama)
Teraz siedze sobie w pracy i nie moge sie pozbierac, pozwolilam sobie tez na kawe bo mam ciezka dzisiaj glowe. ale jeszcze jeden dzien i dlugi weekend plus ja mam wtorek wolny bo idziemy do szkoly karmienia piersia :) bedzie wesolo.
Miska- ja mam 29 lat i zawsze chcialm miec dziecko przed lub okolo 30. to macie z mezem niezly staz :) u nas dopiero 2 latka po slubie i 6,5 lat razem

Ja zabieram sie do roboty a Wam kochane zycze milego dnia

czesc laseczki.u nas oki,idziemuy na spotkanko z kolezanka i jeszcze do krawcowej,bo kupilam dla meza za dlugie spodnie i trzeba skrocic:tak:
SYLWIA-no ciezka noc mialas,zycze ci aby te dni pracy szybko minely,i bedzie wolne,to odpoczniesz sobie troszke:tak:
MISKA-witaj w naszym gronie,no dlugi staz macie malzenski,ja tez dwa latka po slubie,ogolnie to 8 razem:tak:zycze powodzenia w staraniech o bobaska:tak:
KASIU-no piekne te torty robisz,pewnie zglosze sie kwietniu do ciebie na urodzinki mojego Olika:tak:

Czesc dziewczyny
Sylwia ja tez nie lubie jak meża nie ma choc zdarzyło nam sie jedno małe rozstanie na dwa dni bo miał też wyjazd i były to bardzo dlugie dwa dni ,podziwiam te kobiety ktore ich mezowie sa na wyjazdach i w domach bywają dwa razy do roku .
Ala oli witaj całe szczescie , że te spodnie kupiłas za długie wiec mała przeróbka i gotowe , ja jesli chodzi o kupowanie ubran mojemu meżowi to jak to sie mówi lepiej go karmic niż ubierac ;) gdyż zazwyczaj to co mi sie podoba to jemu nie wiec sam sobie kupuje :)
Ciesze sie ,ze dzis juz czwartek i coraz blizej weekendu i trzy dni wolnego jak ja lubie takie przedlużone weekendy :) pozdrawiam

hej dziewczynki,wekend i to dlugiiii sie zaczyna:-):tak:
MISKA-musisz wejsc w menu i tam masz edytuj sygnature,wstaw tam kod suwaczka i zapisz,powinono byc ok;-):tak:
BLUSZCZ-czesc,witaj w naszym gronie,gdzie mieszkasz?co porabiasz na codzien?

ala_oli mieszkam w poludniowo zachodnim londynie ( okolice Kingston), a na codzien to teraz nie robie nic. Od lipca wzielam juz urlop macierzynski i teraz tylko czekam na nasza kruszynke ;-)

reklama
Czesc dziewczyny,
Juz piatek i tak sie ciesze bo troche ten tydzien dal mi w "d" i padam ze zmeczenia.
Bluszcz- witamy - jak juz wczesniej pytalam, wiesz co bedziesz miala? wszystko masz juz gotowe?
ja juz nie moge sie doczekac jak pojde na macierzysnkie...
Moj m wraca dzisiaj do domku i strasznie sie ciesze bo juz mam dosyc tej samotnosci.
we wtorem ide do mojej poloznej bo cos mnie brzuch dziwnie boli, jest strasznie twardy i stale nepiety...
Miska- jak tam suwaczki? udalo sie? mi to zajelo troche czasu hahaha
Ala - jak tam spodnie juz zrobione?

Zycze wam wszystkim milego upojnego i pelnego wypoczynku weekendu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.