reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a kuku,u mnie juz lepiej m wczoraj wrocil z kwiatkami i ladnie zonke przeprosil:tak:az lzej na serduszku:happy2:czuje sie jakbysmy zaczynali ze soba byc,mam nadzieje ze tak juz zostanie....dzisiaj genralne sprzatanko w domku,potem obiadek,na spacerku juz bylismy bo z malym buntownikiem nie da sie posiedziec spokojnie:sorry2:

reklama
hejka - jak sie tylko da to chcialabym rodzic z meze ale chyba bede sie bardziej o niego martwic niz o siebie bo on to"dupa" to takich spraw haha. i bede tez chciala naturalnie, bez znieczulenia
Ja mam dosyc luzna prace, pracuje dla Fred Perry ltd jako facility manager ale nie mecze sie bardzo :). czasem nie wyrabiam z robota ale puki co nie jest zle.
A ty jak rodzilas?
Kiedy wracasz do Londynu? gdzie w Londynie mieszkasz? gdzie pracujesz?
x
Hehe moj tez wlasnie taka pipka na porodowce, cale spodnie sobie podarl bo tak nerwowo sie czyms bawil w kieszeni caly czas, ja patrze a on ma dziure normalnie jak piesc:-D:-D Wogole byl nie ten sam czlowiek, 100 razy bardziej zestresowany niz ja:-D:-D Razem z moja mama na porodwoce siedzieli i byl to istny kabaret haha. Dobrze, ze w pracy sie nie meczysz, do kiedy zamierzasz ptracowac? Ja mieszkam na Nort Wembley, a pracuje niedaleko na Wembley, wirma nazywa sie Allpex Ltd, a ja pracuje jako Sales Office Coorinator. Nire wiem kiedy wroce, bo kupilam bilet w jedna strone, bo mam nadzieje, ze moj M dostanie jeszcze choc kilka dni wolnego, przyjedzie do nas i wrocimy razem, ale sa na to nikłe szanse, bo my razem dopiero bylismy w Polsce na 3 tyg, niecaly miesiac temu i on juz wykorzystal swoj urlop:baffled::baffled: Wiec pewnie wrocimy sami za jakies 3 tygodnie tak planuje, tylko tatus juz sie stesknil za Synkiem i powiedzial, ze on nie wytrzyma i dzis nam kupi bilet:no::no: A Ty wybierasz sie do Pl na wakacje? Skad wogole jestescie z Polski ?

a kuku,u mnie juz lepiej m wczoraj wrocil z kwiatkami i ladnie zonke przeprosil:tak:az lzej na serduszku:happy2:czuje sie jakbysmy zaczynali ze soba byc,mam nadzieje ze tak juz zostanie....dzisiaj genralne sprzatanko w domku,potem obiadek,na spacerku juz bylismy bo z malym buntownikiem nie da sie posiedziec spokojnie:sorry2:
Hehe to ciesze sie bardzo, ze z mezusiem juz ok i zycze Wam, zeby taki stan utrzymal sie jak najdluzej, moze bedzie jakas siostrzyczka:-p:-p:-p

nie no jasne rozumie,wiem co to znaczy:tak:ja w wekendy przewaznie z m tzn,niedziela bo w soboty pracuje,czasmi tez i niedziele,ale sa tez ze ma i ten i ten dzien wolny,wtedy sobie jezdzimy zwiedzamy,a tak to mam taka kolezanke co ma coreczke w wieku mojego synka i razem duzo czasu spedzamy:happy2:a ty ile w Londynie siedzisz?ja to dopiero tu 2 lata jestem,powoli rozwijam skrzydla,planuje do szkoly isc od pazdziernika,potem moze jakies kursy zeby cos lepszego robic jak oli bedzie juz do szkoly chodzil:happy2:

hejka,sprzatnko porobilam,obiadek tez,zadzwonilam do cioci z new york zeby pobleblac a ona mi mowi ze moj kuzyn lezy w spiaczce 2 tyg ze mial zawal:szok::szok::szok::-:)-:)-(on ma dopiero 36 lat,ale duzo na glowie,oni w czechach z zonka mieszkaja i z dwojka malych dzieci,dwie firmy na glowie zawsze wszedzie go pelno...a teraz walczy o zycie,jego stan jest ciezki co by nie powiedziec ze tragiczny,mozg nie pracuje i jeszcze oddycha dzieki respiratorom:-:)-:)-:)-(
SYLWIA-a kiedy bylas ostatnio w Polsce?a skad z PL jestes?ja z kolo Zielonej Gory:happy2:
NATALKO-a ty skad z Polski bo chyba nie doczytalam?

hejka,sprzatnko porobilam,obiadek tez,zadzwonilam do cioci z new york zeby pobleblac a ona mi mowi ze moj kuzyn lezy w spiaczce 2 tyg ze mial zawal:szok::szok::szok::-:)-:)-(on ma dopiero 36 lat,ale duzo na glowie,oni w czechach z zonka mieszkaja i z dwojka malych dzieci,dwie firmy na glowie zawsze wszedzie go pelno...a teraz walczy o zycie,jego stan jest ciezki co by nie powiedziec ze tragiczny,mozg nie pracuje i jeszcze oddycha dzieki respiratorom:-:)-:)-:)-(
SYLWIA-a kiedy bylas ostatnio w Polsce?a skad z PL jestes?ja z kolo Zielonej Gory:happy2:
NATALKO-a ty skad z Polski bo chyba nie doczytalam?
Jezu, to straszne z Twoim kuzynek, taki mlody, dwojka dzieci, to zycie czadsem jest niesprawieldiwe... Ja z Pl jestem z Tarnowa a Wy? :)

a tak wogole dziewczyny to milego wekendu i ladnej pogody:tak::happy2:
Nawzajem:tak::tak:

NATALKO-No zycie czasmi nie sprawiedliwe jest to prawda:-:)-:)-(my kolo Zielonej Gory,czyli na drugim koncu Polski co wy:happy2:ja mam znowu rodzine kolo Tarnobrzega,czyli nie daleko do Tarnowa:tak:jak bylam mala czesto na wakacje do nich jezdzilam,okolice Stalowej woli,Nisko:tak:

reklama
a kuku.pogoda dzisiaj ladna wiec chyba do zoo sie wybierzemy,do parku Regent's Park:tak:

a wy jakie plany dzisiaj?buziaczki dla wszystkich:happy2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.