a kuku,u mnie juz lepiej m wczoraj wrocil z kwiatkami i ladnie zonke przeprosilaz lzej na serduszkuczuje sie jakbysmy zaczynali ze soba byc,mam nadzieje ze tak juz zostanie....dzisiaj genralne sprzatanko w domku,potem obiadek,na spacerku juz bylismy bo z malym buntownikiem nie da sie posiedziec spokojnie
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Hehe moj tez wlasnie taka pipka na porodowce, cale spodnie sobie podarl bo tak nerwowo sie czyms bawil w kieszeni caly czas, ja patrze a on ma dziure normalnie jak piesc Wogole byl nie ten sam czlowiek, 100 razy bardziej zestresowany niz ja Razem z moja mama na porodwoce siedzieli i byl to istny kabaret haha. Dobrze, ze w pracy sie nie meczysz, do kiedy zamierzasz ptracowac? Ja mieszkam na Nort Wembley, a pracuje niedaleko na Wembley, wirma nazywa sie Allpex Ltd, a ja pracuje jako Sales Office Coorinator. Nire wiem kiedy wroce, bo kupilam bilet w jedna strone, bo mam nadzieje, ze moj M dostanie jeszcze choc kilka dni wolnego, przyjedzie do nas i wrocimy razem, ale sa na to nikłe szanse, bo my razem dopiero bylismy w Polsce na 3 tyg, niecaly miesiac temu i on juz wykorzystal swoj urlop Wiec pewnie wrocimy sami za jakies 3 tygodnie tak planuje, tylko tatus juz sie stesknil za Synkiem i powiedzial, ze on nie wytrzyma i dzis nam kupi bilet A Ty wybierasz sie do Pl na wakacje? Skad wogole jestescie z Polski ?hejka - jak sie tylko da to chcialabym rodzic z meze ale chyba bede sie bardziej o niego martwic niz o siebie bo on to"dupa" to takich spraw haha. i bede tez chciala naturalnie, bez znieczulenia
Ja mam dosyc luzna prace, pracuje dla Fred Perry ltd jako facility manager ale nie mecze sie bardzo . czasem nie wyrabiam z robota ale puki co nie jest zle.
A ty jak rodzilas?
Kiedy wracasz do Londynu? gdzie w Londynie mieszkasz? gdzie pracujesz?
x
Hehe to ciesze sie bardzo, ze z mezusiem juz ok i zycze Wam, zeby taki stan utrzymal sie jak najdluzej, moze bedzie jakas siostrzyczkaa kuku,u mnie juz lepiej m wczoraj wrocil z kwiatkami i ladnie zonke przeprosilaz lzej na serduszkuczuje sie jakbysmy zaczynali ze soba byc,mam nadzieje ze tak juz zostanie....dzisiaj genralne sprzatanko w domku,potem obiadek,na spacerku juz bylismy bo z malym buntownikiem nie da sie posiedziec spokojnie
SylwiaBl
Zaangażowana w BB
Ala_Oli - fajnie sie godzic nie , super ze sie wszystko poukladalo. oby tak dalej. Zazdroszcze ci wyjazdu do PL. ja tez chce!!!!
SylwiaBl
Zaangażowana w BB
bardzo chetnie ale chyba dopiero po porodzie bo teraz to masa rzeczy mi sie na glowe zwalila.
co porabiasz w weekendy? czy twoj m pracuje w weekendy?
co porabiasz w weekendy? czy twoj m pracuje w weekendy?
nie no jasne rozumie,wiem co to znaczyja w wekendy przewaznie z m tzn,niedziela bo w soboty pracuje,czasmi tez i niedziele,ale sa tez ze ma i ten i ten dzien wolny,wtedy sobie jezdzimy zwiedzamy,a tak to mam taka kolezanke co ma coreczke w wieku mojego synka i razem duzo czasu spedzamya ty ile w Londynie siedzisz?ja to dopiero tu 2 lata jestem,powoli rozwijam skrzydla,planuje do szkoly isc od pazdziernika,potem moze jakies kursy zeby cos lepszego robic jak oli bedzie juz do szkoly chodzil
hejka,sprzatnko porobilam,obiadek tez,zadzwonilam do cioci z new york zeby pobleblac a ona mi mowi ze moj kuzyn lezy w spiaczce 2 tyg ze mial zawal:---(on ma dopiero 36 lat,ale duzo na glowie,oni w czechach z zonka mieszkaja i z dwojka malych dzieci,dwie firmy na glowie zawsze wszedzie go pelno...a teraz walczy o zycie,jego stan jest ciezki co by nie powiedziec ze tragiczny,mozg nie pracuje i jeszcze oddycha dzieki respiratorom:----(
SYLWIA-a kiedy bylas ostatnio w Polsce?a skad z PL jestes?ja z kolo Zielonej Gory
NATALKO-a ty skad z Polski bo chyba nie doczytalam?
SYLWIA-a kiedy bylas ostatnio w Polsce?a skad z PL jestes?ja z kolo Zielonej Gory
Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Jezu, to straszne z Twoim kuzynek, taki mlody, dwojka dzieci, to zycie czadsem jest niesprawieldiwe... Ja z Pl jestem z Tarnowa a Wy?hejka,sprzatnko porobilam,obiadek tez,zadzwonilam do cioci z new york zeby pobleblac a ona mi mowi ze moj kuzyn lezy w spiaczce 2 tyg ze mial zawal:---(on ma dopiero 36 lat,ale duzo na glowie,oni w czechach z zonka mieszkaja i z dwojka malych dzieci,dwie firmy na glowie zawsze wszedzie go pelno...a teraz walczy o zycie,jego stan jest ciezki co by nie powiedziec ze tragiczny,mozg nie pracuje i jeszcze oddycha dzieki respiratorom:----(
Nawzajema tak wogole dziewczyny to milego wekendu i ladnej pogody
NATALKO-No zycie czasmi nie sprawiedliwe jest to prawda:---(my kolo Zielonej Gory,czyli na drugim koncu Polski co wyja mam znowu rodzine kolo Tarnobrzega,czyli nie daleko do Tarnowajak bylam mala czesto na wakacje do nich jezdzilam,okolice Stalowej woli,Nisko
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: