reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej.u nas w miare ok,pozatym ze mam kiepski humor,poklociulam sie z m i wogole tak jakos zle mi:-(ta pogoda jest dolujaca na maksa:-(
SYLWIA-jak tam po pracy?
LUCY-to fajnie,a nie boisz sie tych play group?tzn,chorob i wogole?
ADA-a co u ciebie?ty pewnie juz po przeprowadzce,jak tam ci w nowym miejscu?
milego wieczorku i spokojnej nocki:tak:

reklama
Witam,

I kolejny dzien...
ja juz siedze w pracy i pije sobie herbatke :) bo z kawki zrezygnowalam hihi.
Wczoraj byla masakra ale jak juz dotarlam do domu to mi wszystko przeszlo.

Ala_Oli- co sie stalo, pogodzilas sie juz z mezem? czasem tak jest, nazbiera sie plus pogoda swoje robi i w srodku sie gotuje.
Ja juz 3tyg jestem sama bo moj m na jakis glupich firmowych wyjazdach, zostal mu jeszcze jeden tygdzien i wraca do domu, do zonki :)

Ok wracam do roboty.

Milego dnia xxxxxxxx

hejka.my juz po spacerku,jeszcze zakupki obiadowe,pranko sprzatanko i takie tam:tak:wczoraj zamowilam bilety do PL,15 wrzesnia jedziemy na 14 dni:happy:tak sie ciesze:-D
SYLWIA-z m dalej nie gadam,mamy tzw,"ciche dni" od wczoraj,poklocilismy sie o wszystko o kase o to co kto robi i wogole,wszystko sie zbieralo i wybuchlo:sorry:milego dnia w pracy:happy:

Natalka- ja jestem tu 6 lat. dzisiaj obchodzimy druga rocznice slubu i jestem w 28tyg ciazy. dzisiaj tez bylam w szpitalu na kontroli i sluchalam jak maluszkowi bije serduszko. poplakalam sie troszeczke....:rofl2: za 6tyg mam kolejne usg.
Ja puki co tez jestem bardzo zadowolona z opieki choc na poczatku sie balam bo mialam rozne spiecia z GP ale to bylo przed ciaza. Tutaj nie dbaja o pacjentow ale ciezarne naprawde dobrze traktuja nie?
wiem ze jeszcze wiele przede mna ale jestem bardzo pozytywinie i optymistycznie nastawiona. wiadomo mam treme ale to chyba normalne..:szok:
w pracy tez dobrze mnie taktuja i nie robia zadnych problemow plus moja szefowa wlasnie wrocila z macierzynskiego wiec jest bardzo wyrozumiala. Dzieki Bogu!
Nie mam zielonego pojecia o benefitach itp ani jak, gdzie i kiedy nalezy rejestrowac dziecko. Robie tez pomalutku wyprawke dla siebie do szpitala i dziecka wec kolejny "bol glowy" ale wbrew pozorom uwielbiam to :)
Oj ale sie rozpisalam ...
Ile juz jestes na macierzynskim i kiedy planujesz wracac? co z dzieciatkiem jak wrocisz do pracy?
pozdrowionka
Ja tez uwielbialam kompeltowac wyprawke, urzadzac pokoik, wybierac wozek i lozeczko, ciaza to dla mnie najfajniejsze chwile :)) To dobrze, ze w pracy nie robiaz Ci problemow, a gdzui pracujesz?? Ja na macierzynskim jestem od Grrudnia, planowalam wrocic we wrzesniu, ale pozniej zmienilam na pazdziernik, a teraz mam zamiar znow zmienic na listopad,bo nie moge sie zdecydowac zostawic szkraba w zlobku, normalnie serce mi peka:baffled:Mam nadzieje, ze dobrze sie czujesz i ze cala ciaze bedziesz zadowolona z opieki. A planujesz rodzic z mezem, brac znieczulenie??

czesc dziewczynki,widze rozpisalyscie sie:szok:super,u na soki,wekend super,neta nie mielismy od soboty do dzisiaj,musielismy nowa umowe zalozyc,bo tamta mielismy na bratowa,ale oni zjezdzaja na stale do pl i nie chca wiazac sie juz umowami,wiec my wzielismy:tak:
LUCY-witam,co tam na co dzien porabiacie?
SYLWIA-gratulacje,fajnie ze podoba ci sie opieka:tak:zycze szczesliwego rozwiazania:happy:
NATALKO-a co tam u ciebie?
GRODNIOWECZKO,ADA,BEFATKO-a wy gdzie?
To super kochana, ze masz juz neta, napisz cio tam slychac?? U mnie wsyztsko ok od wczoraj bycze sie w Polsce, jest super, sliczna pogoda, tylkop troche goraco. Malemu kurcze sie cos poprzestawialo, wszytskiego sie boi, a moje psa juz najbardziej. Najchetniej siedzial by tylko z mama i z mama. A przeciez dopiero miesiac temu bylismy w Pkl i juz wszystko zapomnial??? Zwalan to na skok rozwojowy, bo sie o tym naczytalam :pP Mam nadzieje, ze szybko mu minie, bo mam zamiar spedzic tu przynajmniej miesiac. Wlasnie ide do fryzjera, a synus do babci:-D:-D Jak dobrze miec rodzinke na miejscu...:laugh2:

NATALKO-ale ci dobrze w polsce sobie siedzisz:-pja tez chce,my we wrzesniu jedziemy na 2 tygodnie,a planow mam duzo wiec nie wiem czy czasu wystarczy:tak:a co do twojego maluszka tzn tego ze zapomina to wydaje mi sie im bedzie starszy to bedzie pamietal wiecej,wiem jak z moim kiedy bylismy w Polsce to tak samo sie zachowywal jakby nie znal ich i wogole,a w lutym bylismy i juz teraz pamieta,wie ze leci do babci i dziadka samolocikiem:-D

hejka - jak sie tylko da to chcialabym rodzic z meze ale chyba bede sie bardziej o niego martwic niz o siebie bo on to"dupa" to takich spraw haha. i bede tez chciala naturalnie, bez znieczulenia
Ja mam dosyc luzna prace, pracuje dla Fred Perry ltd jako facility manager ale nie mecze sie bardzo :). czasem nie wyrabiam z robota ale puki co nie jest zle.
A ty jak rodzilas?
Kiedy wracasz do Londynu? gdzie w Londynie mieszkasz? gdzie pracujesz?
x

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.