reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hejka
Pati -moja sąsiadka ma tego samego lekarza i rodziła w tym samym szpitalu tez nie miała obciązenia glukozą.Az specjalnie wczoraj zadzwoniłam zeby sie upewnic a rodziła na koniec mja 09
Łoooo matko ale mam dzis lenia normalnie bym spac poszła jak na razie zrobiłam tylko sniadanie i umyłam włosy.Porazka
Miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki, chwile mnie nie bylo, a tu widze temat ruszyl pelna para :-D:-D Tak ma byc !!
Nie mam za bardzo czasu was nadrabiac, bo maly zaczal zabkowac i nie pozwoli od siebie odejsc nawet na sekunde, zarowno w dzien jak i w nocy:baffled::baffled:Aaale jeszcze dwa tyg i jedziemy do Pl wypoczniemyyyyy.W:tak:szystkim ciezarowkom gratuluje fasolek:tak::tak:

Pati ja mieszkam na North Wembley, ale ze sie nudze w domku calymi dniami czesto jezdze na Ealing pochodzic po sklepach, no i w tygodniu tez musze zarejestrowac malego;-)

Czesc,my dzisiaj idziemy na urodzinki mojej kolezanki,sernik jej wczoraj upieklam swieczki wloze hehe i bedzie dmuchac:tak:Olek od rana lata jak szalony,nie nadazam za nim,ile te dzieci maja energii,albo ja juz stara jestem:tak:
NATALKOO-witaj z powrotem,fajnie ze u ciebie wszystko ok,milego wypoczynku w Pl,ja jade na poczatku wrzesnia:-ptez na 14 dni:happy2:
BEFATKO-jak tam u ciebie?ogarnelas sie juz:-p:-Dzartuje,jakie plany na dzisiaj macie?

gdzie reszta pan?

Hejka
Ala i co sponiewierałas sie troche na imprezce u kolezanki??;-):-D:-D;-)Oj niech ja zawitam do PL sprzedam dzidzie babci na noc i gonie na babską imprezke:-):-):-)Tylko jeszcze nie wiem co na to mój J.ale co tam :-D:-D

Ja tez chce serniczek ja tez:-p
Laski 3majcie kciuki zeby jutro było ciepełko bo ja na d morze jade:-):-)Nasz pierwszy jakikolwiek wypad w tym r oku:baffled:

Własnie jak jezdzicie nad morze to gdzie tak zeby piaszczysta plaza była my w zeszłym roku bylismy w SouthEnd mała plaza średnio czysta ale za to park rozrywki jest dosc fajny.Ok godzina drogi od londynu

Czesc dziewczynki:-)Dawno tu nie zagladalam,wiec witam po czasie;-)
Podczytalam teraz troszke i PATI - ja jestem z Twoich okolic,mieszkam niedalego West Ealingu i Ealing Brdwy,mam do obu miejsc moze 15min spacerkiem:tak:Dokladnie to mieszkam mdzy West Ealing a stacja Northfields;-)Teraz jestem lekko zalatana,bo moja mala ma przed soba ciezki czas kilku zabiegow,ale z checia i to OGROMNA umowie sie kiedys na kawke:tak:Od 3wrzesnia Weronika rusza w czwartki i piatki do przedszkola na pare godzinek to bede miala luzniejsze chwilki,a w pozostale dni tez z checia wyskocze bo juz Julka w nosiku bbedzie mogla byc spokojnie,bo teraz troszke za mala jest jeszcze:sorry:Nsa ktorym Ealingu mieszkasz,jak mozna spytac?Tak przy okazji -ja jestem z Torunia,ale w 'walce' nie uczestnicze:-D;-)

reklama
hejka,a no jakos zle sie czuje dzisiaj...na urodzinkach bylo fajnie,winka troszki sie wypilo i glowka bolala:-Ddzisiaj nie chce mi sie nic gotowac,chyba gdzies wyskoczymy a co:-p
KASIU-witaj spowrotem:tak:a jakie zabiegi twoja mala przeszla?jesli wolno zapytac?
BEFATKO-wlasnie ja jeszcze nad morzem nie bbylam,ale sie wyboire jak pogoda bedzie:happy:ale zawsze w sumie mozna pospacerowac:tak:

milego dnia:happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.