reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hejka
Pati -moja sąsiadka ma tego samego lekarza i rodziła w tym samym szpitalu tez nie miała obciązenia glukozą.Az specjalnie wczoraj zadzwoniłam zeby sie upewnic a rodziła na koniec mja 09
Łoooo matko ale mam dzis lenia normalnie bym spac poszła jak na razie zrobiłam tylko sniadanie i umyłam włosy.Porazka
Miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki, chwile mnie nie bylo, a tu widze temat ruszyl pelna para :-D:-D Tak ma byc !!
Nie mam za bardzo czasu was nadrabiac, bo maly zaczal zabkowac i nie pozwoli od siebie odejsc nawet na sekunde, zarowno w dzien jak i w nocy:baffled::baffled:Aaale jeszcze dwa tyg i jedziemy do Pl wypoczniemyyyyy.W:tak:szystkim ciezarowkom gratuluje fasolek:tak::tak:

Pati ja mieszkam na North Wembley, ale ze sie nudze w domku calymi dniami czesto jezdze na Ealing pochodzic po sklepach, no i w tygodniu tez musze zarejestrowac malego;-)

Czesc,my dzisiaj idziemy na urodzinki mojej kolezanki,sernik jej wczoraj upieklam swieczki wloze hehe i bedzie dmuchac:tak:Olek od rana lata jak szalony,nie nadazam za nim,ile te dzieci maja energii,albo ja juz stara jestem:tak:
NATALKOO-witaj z powrotem,fajnie ze u ciebie wszystko ok,milego wypoczynku w Pl,ja jade na poczatku wrzesnia:-ptez na 14 dni:happy2:
BEFATKO-jak tam u ciebie?ogarnelas sie juz:-p:-Dzartuje,jakie plany na dzisiaj macie?

gdzie reszta pan?

Hejka
Ala i co sponiewierałas sie troche na imprezce u kolezanki??;-):-D:-D;-)Oj niech ja zawitam do PL sprzedam dzidzie babci na noc i gonie na babską imprezke:-):-):-)Tylko jeszcze nie wiem co na to mój J.ale co tam :-D:-D

Ja tez chce serniczek ja tez:-p
Laski 3majcie kciuki zeby jutro było ciepełko bo ja na d morze jade:-):-)Nasz pierwszy jakikolwiek wypad w tym r oku:baffled:

Własnie jak jezdzicie nad morze to gdzie tak zeby piaszczysta plaza była my w zeszłym roku bylismy w SouthEnd mała plaza średnio czysta ale za to park rozrywki jest dosc fajny.Ok godzina drogi od londynu

Czesc dziewczynki:-)Dawno tu nie zagladalam,wiec witam po czasie;-)
Podczytalam teraz troszke i PATI - ja jestem z Twoich okolic,mieszkam niedalego West Ealingu i Ealing Brdwy,mam do obu miejsc moze 15min spacerkiem:tak:Dokladnie to mieszkam mdzy West Ealing a stacja Northfields;-)Teraz jestem lekko zalatana,bo moja mala ma przed soba ciezki czas kilku zabiegow,ale z checia i to OGROMNA umowie sie kiedys na kawke:tak:Od 3wrzesnia Weronika rusza w czwartki i piatki do przedszkola na pare godzinek to bede miala luzniejsze chwilki,a w pozostale dni tez z checia wyskocze bo juz Julka w nosiku bbedzie mogla byc spokojnie,bo teraz troszke za mala jest jeszcze:sorry:Nsa ktorym Ealingu mieszkasz,jak mozna spytac?Tak przy okazji -ja jestem z Torunia,ale w 'walce' nie uczestnicze:-D;-)

reklama
hejka,a no jakos zle sie czuje dzisiaj...na urodzinkach bylo fajnie,winka troszki sie wypilo i glowka bolala:-Ddzisiaj nie chce mi sie nic gotowac,chyba gdzies wyskoczymy a co:-p
KASIU-witaj spowrotem:tak:a jakie zabiegi twoja mala przeszla?jesli wolno zapytac?
BEFATKO-wlasnie ja jeszcze nad morzem nie bbylam,ale sie wyboire jak pogoda bedzie:happy:ale zawsze w sumie mozna pospacerowac:tak:

milego dnia:happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.