reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ADA-hej,my to roznie,na canons park przewaznie,zrobili swietny plac zabaw dla dzieci,kawiarenka i wogole,czeto chodze z kolzeanka,a dzisiaj sama bylam,pozatym to jak mi sie nie chce to wpuszcze dziecie do ogrodu niech biega:tak:to ladnie ci synek spal,aby mu tak zostalo:tak:a wy gdzie spacerujecie?ja jeszcze za domem 2 minuty mam fajny park,tylko juz mniejszy niz canons,a wniedziele czasmi jezdimy na golders green,tam super,zwierzaczki i wogrody,plac zabaw:cool2:

reklama
ala ja czasem na edgware a czasem do parku obok mojej pracy:tak: bylam tez pare razy w parku na edgware i raz bylismy w centrum londynu ale taki maluszek to na razie nic nie oglada tylko spi w wozeczku:-)a na plac zabaw to jeszcze musze poczekac jak zacznie brykac:-D moze sie kiedy na canons park wybiore bo w sumie to tylko autobusem tamtedy przejezdzalam:-)

ADA-no tak w sumie teraz to jeszcze nie wglowie twojemu dziecku place zabaw,ale na spacer zawsze mozna pojsc,dotlenic sie:tak::happy2:my chcemy jechac na toChessington World of Adventures & Zoo - fun family days out!,super, jest tam,zwirzaeta jakie chcesz,lwy goryle tygrysy,pajaki weze,oceanarium,restauracje,samochodziki,kolejki i wogole opelno atrakcji,znajomi teraz byli,poporstu cudnie tam jest,i z clapham jackson jest kolejka,20 pare minut jedzie:tak:

a gdzie reszta londynskich mamusiek:-p

hej kobitki,ale mam dzisiaj jakis kiepski nastroj,nic mi sie nie chce,obiad zrobilam i chyba sie poloze na chwilke:tak:
GRODNIOWECZKO-:happy2:

ala no to rzeczywiscie super miejsce tez bym chetnie tam pojechala:-)poczekamy jeszcze moze z dwa miesiace i sie wybierzemy:tak:
grudnioweczka a z ktorego miesiaca jestes? widze ze kolejna mloda mama:-)

hej,ja to dzisiaj za generalne sprzatanko domku sie biore,praleczke juz mam zrobiona,okna musze pomyc i wogole cala chatke:-D a co u was?
ADA-no super miejsce,heh bardziej dla doroslych,ale dla dzieci tez pelno atrakcji

a tak wogole to jutro chyba pojedziemy sobie na jeszcze inny park ze zwierzetami,albo na golders green bo to blisko a co tu w niedziele robic???macie jakies pomysly
jeju jeszcze zakupy spozywcze mnie dzisiaj czekaja i obiad,nie chce mi sie,na obiady tez nie mam pomyslow:no:dajcie jakis fajny przepisik:-p

ee a wy gdzie?ja juz posprzatane,burza byla i padalo,az lepiej na dworku,nie ma juz duchoty,a jutro chyba pojedziemy jednak na chesingtonn bo moj brat tez chce jechac to pojedziemy wieksza grupa,bedzie razniej:tak::cool2:

takz ekobitki meldunek prosze zlozyc:tak:milego wekendu zycze:happy2:

reklama
ale burza masakra,jeszcze tutaj takiego deszczu nie widzialam, w ASDA na colindeile woda wlewala sie do sklepu:szok:dobrze ze juz przeszlo:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.