ADA-hej,my to roznie,na canons park przewaznie,zrobili swietny plac zabaw dla dzieci,kawiarenka i wogole,czeto chodze z kolzeanka,a dzisiaj sama bylam,pozatym to jak mi sie nie chce to wpuszcze dziecie do ogrodu niech biegato ladnie ci synek spal,aby mu tak zostaloa wy gdzie spacerujecie?ja jeszcze za domem 2 minuty mam fajny park,tylko juz mniejszy niz canons,a wniedziele czasmi jezdimy na golders green,tam super,zwierzaczki i wogrody,plac zabaw
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ada1989
Mama Konradka :)
ala ja czasem na edgware a czasem do parku obok mojej pracy bylam tez pare razy w parku na edgware i raz bylismy w centrum londynu ale taki maluszek to na razie nic nie oglada tylko spi w wozeczku:-)a na plac zabaw to jeszcze musze poczekac jak zacznie brykac moze sie kiedy na canons park wybiore bo w sumie to tylko autobusem tamtedy przejezdzalam:-)
ADA-no tak w sumie teraz to jeszcze nie wglowie twojemu dziecku place zabaw,ale na spacer zawsze mozna pojsc,dotlenic siemy chcemy jechac na toChessington World of Adventures & Zoo - fun family days out!,super, jest tam,zwirzaeta jakie chcesz,lwy goryle tygrysy,pajaki weze,oceanarium,restauracje,samochodziki,kolejki i wogole opelno atrakcji,znajomi teraz byli,poporstu cudnie tam jest,i z clapham jackson jest kolejka,20 pare minut jedzie
a gdzie reszta londynskich mamusiek
a gdzie reszta londynskich mamusiek
grudnióweczka
Fanka BB :)
Ada1989 - widzę, że ten sam rocznik jesteśmy )
ada1989
Mama Konradka :)
ala no to rzeczywiscie super miejsce tez bym chetnie tam pojechala:-)poczekamy jeszcze moze z dwa miesiace i sie wybierzemy
grudnioweczka a z ktorego miesiaca jestes? widze ze kolejna mloda mama:-)
grudnioweczka a z ktorego miesiaca jestes? widze ze kolejna mloda mama:-)
a tak wogole to jutro chyba pojedziemy sobie na jeszcze inny park ze zwierzetami,albo na golders green bo to blisko a co tu w niedziele robic???macie jakies pomysly
jeju jeszcze zakupy spozywcze mnie dzisiaj czekaja i obiad,nie chce mi sie,na obiady tez nie mam pomyslowdajcie jakis fajny przepisik
jeju jeszcze zakupy spozywcze mnie dzisiaj czekaja i obiad,nie chce mi sie,na obiady tez nie mam pomyslowdajcie jakis fajny przepisik
ee a wy gdzie?ja juz posprzatane,burza byla i padalo,az lepiej na dworku,nie ma juz duchoty,a jutro chyba pojedziemy jednak na chesingtonn bo moj brat tez chce jechac to pojedziemy wieksza grupa,bedzie razniej
takz ekobitki meldunek prosze zlozycmilego wekendu zycze
takz ekobitki meldunek prosze zlozycmilego wekendu zycze
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: