reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej dziewczyny.ja od 8 na nozkach,jak ja lubie sobie pospac sobie:tak:ale wietrznie dzisiaj na dworku,wiec my tylko po male zakupki i do domku spowrotem,obiadek,sprzatanko i zabawaz z Olikiem:happy2:a wy jakie plany na dzisiaj dziewczynki?
ADA-no zobacz,a do ktorego chodzisz GP?ja na burnt oak/edgware i zawsze mi mnie powiadamiali,bo teraz to olek dopiero na 3 latka bedzie mial:tak:mysle ze dobrze zniesie szczepienie,i mlodszy tym lepiej,troszke moze polacze a moze i wcale,moj oi czasmi wogole nie plakal,pytalam sie dlaczego,niby jedne szczepionki sa mniej olejiste i nie bola a inne bardziej idziecko placze:tak:
BAFATKO-ty tez chyba teraz ostatnie szczepienie a potem na 3 latka dopiero co?no tak jak w nocy pracuje to w dzien spi,a potem wstaje i idzie do pracy,i tak w kolko,ale co zrobic,najwazniejsze ze jest praca,moj wczeniej pracowal do 18 wracal kolo 21 bo na drugiej stronie londynu pracowal,a teraz robi do 16 takze juz lepiej,jest o 18 maks w domku:happy2:

reklama
czesc dziewczynki:-)co tam w planach na wekend?ja dzisiaj na zakupki lepce,kupic tatusiowi prezent na dzien ojca od synka i moze sobie jakies ciuszki kupie bo dostalam od m troszke kaski:-p
to milego dnia:happy2:

a co to za frekwencja,gdzie sie podziewacie?ja dzisiaj imieninki,mam gosci o 14 beda,ciasto upieklam sernik pod kokosowa pierzynka,martini,swojska szyneczka:tak:

milej niedzielki zycze

czesc laseczki,jak tam u was wekend minal?co tam robilyscie?my dzisiaj zakupki,zdjecia bylam wywolac,a reszta dnia w ogrodzie,obiadek,pranie,typowe domowe obowiazki:-D

a tak wogole to milej nocki mamuski,chyba az tak zabiegane ze czasu nie maja na bb:-DDobranoc kochane:happy2:

reklama
sernik pod kokosowa pierzynka,martini,swojska szyneczka:tak:

Hmm.. Ale żeby sernik z szynką? :D hehe Ja byłam w szpitalu, już wróciłam i teraz wygląda na to, że będę miała masę czasu żeby siedziec na forum.. Zwalniam się z pracy z końcem tego tygodnia, szkoda, bo przywiązałam się do moich chłopaków (jestem opiekunką) ale jak trzeba to trzeba. Pozdrawiam Londynskie mamusie!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.