reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czesc dziewczyny,wekend mialam cudowny,pozniej opisze bo teraz sie spiesze,musz e zmalym isc na zakupki,bylismy w tym parku rozrywki:tak:SUPER bylo:happy2::cool2:

dziewczynki cos zaniedbujecie ten wateczek:tak:co tam u was?my w domku bo na dworku nie moge wysiedziec,goraco,szukam sobie mebelek dla Olika mojego bo za miesiac przeprowadzka:happy2::cool2:

ee a wy gdzie?ja juz posprzatane,burza byla i padalo,az lepiej na dworku,nie ma juz duchoty,a jutro chyba pojedziemy jednak na chesingtonn bo moj brat tez chce jechac to pojedziemy wieksza grupa,bedzie razniej:tak::cool2:

takz ekobitki meldunek prosze zlozyc:tak:milego wekendu zycze:happy2:

haha, tez bylismy w chesington! :-D Malemu sie nawet podobalo tylko te tlumy i kolejki koszmarne, szczegolnie na Jumbo dumbo. najwiekszym hitem byl SeaLife - J zafascynowany rekinami i plaszczkami - kupilismy mu oba na pamiatke :-D

Częśc dziewuchy,

Ja się zastanawiam jak to jest z samolotem w ciąży... :/ Boję się że w końcu z wyjazdu nici będą a nie chcę też ryzykować zdrowiem malucha.. Latałyście w ciąży?

hej ale skwar na dworku,my narzazie w domku:tak:potem sie wylonimy:-D
GRODNIOWECZKO-nie wiem jak to jest z lataniem w ciazy,moja kuzynka latala ale napewno pod koniec ciazy nie mozesz noi oczywiscie jak cos jest nie tak to tez nie...
MRSF-no widzisz ze sie nie spotkalysmy:-Dsuper rewelacja,no to oceanarium tez mi sie najbardziej podobalo:tak::cool2:

gdzie jest reszta??

no to pochlapalismy sie juz,basen umyty i sie suszy,a swoja droga to poprostu o tej porze nadal jest tak goraco ze nie daje rady,i ciagle narzekam na pogode:confused:jak zimno zle,goraco tez nie dobrze hehe:-D

reklama
hej dziewczyny...my juz po obowiazkach domowych,obiadek sie robi,zaraz na zakupki,a potem luzik:cool2:
NATALKO-wiatja kochana,ja mieszkam na Edgware,to nie daleko mam do Wembley:tak:a co tam porabiasz na codzien?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.