Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Czesc Ala-Oli ja na codzien narazie strasznie sie nudze, tzn siedze w domku z moim malutkim niedawno urodzonym syneczkiem
Noi chodzimy sobie na spacerki, pluskamy sie w baseniku na ogrodzie i jezdzimy na zakupki. Ale za dwa miesiace powinnam wrcic do pracy i sama nie wiem co zrobic z jednej strony bardzo bym chciala juz wyjsc miedzy ludzi przynajmniej na te 4 godzinki dziennie, ale nei wiem czy wytrzymam bez mojego Oskarka. Bylam ogladac nursery, nidaleko mnie zrobili nowe, wydaje mi sie , ze barszo fajne, ale nie wie, czy on nie jest za maly? I ciekawe jak to bedzie wygladac od strony finansowej. Ile dolozy panstwo? Bo oni tam biora ok 300 funtow na tydzien, wiec jak sama mam placic to nie ma sensu wracac do pracy. Wiem, ze moge sie starac o dofinansowanie do 80% kosztow, ale nie wiem jak to wyglada w praktyce. Moze ktoras z Was juz to przechodzila?? Jesli tak podzielcie sie doswiadczeniami
A tak poaztym mam na imie Natalia, mam 22 lata, a moj dziubek Oskarek, 6 miesiecy. A Wy co porabiacie i skad jestescie z p
Polski?

Polski?