reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej laski,ja zaraz lece po zakupki spozywcze i zdjecia odebrac,pozniej obiadek:tak:
GRODNIOWECZKO-a co sie stalo ze w szpitalu bylas?mam nadzieje ze nic powaznego...fajnieze jestes z nami,a sernik szynka i takie tam to bylo na stole,bo imieninki byly moje:-pi goscie byli,a jak sie zajadali:-D:-D:-D
a gdziez te panienki sie zapodzialy ze ich nie ma????:angry:

reklama
hej:)
ala oli wszystkiego najlepszego z okazji niedzielnych imienin!!!:-):-)
weekend minal spokojnie, bylismy na spacerku, wczoraj bylam u znajomej fryzjerki i podcielam wlosy, bylam razem z mezem i Kondziem, maly caly czas spal wiec znalazl sie tez czas na kawke:-)
dzisiaj dzwonilam do przychodni i umowilam Konrada na wizyte na za tydzien i pytalam o szczepienie a babka w recepcji powiedziala ze ona nie ma pojecia czy mam sie sama umowic czy wysylaja list:baffled: normalnie smieszne, powiedziala ze musze pogadac z lekarzem i wtedy on zadecyduje czy mam sie umawiac z pielegniarka:zawstydzona/y:
ala oli ja mam lekarza na chandos crescent to jest jeszcze jakies 10 minut drogi za malinka:tak:

GRODNIOWECZKO-a co sie stalo ze w szpitalu bylas?mam nadzieje ze nic powaznego...fajnieze jestes z nami,a sernik szynka i takie tam to bylo na stole,bo imieninki byly moje:-pi goscie byli,a jak sie zajadali:-D:-D:-D
a gdziez te panienki sie zapodzialy ze ich nie ma????:angry:

A ja siedze cicho i tylko o sobie. STO LAT, STO LAT!!

A ja straciłam przytomność, dlatego w szpitalu, ale tam okazało się że wszytsko ok :)

hej,ale gorąc na dworze,nie idzie wysiedziec:no:az mnie glowka boli,oli pochalapal sie troszke w baseniku,posprzatalismy ogrod,obiad zjedzony,posprzatane a teraz luzik:tak:
GRODNIOWECZKO-ah dziekuje kochana:happy2:jeju a czemu przytomnosc stracilas,az sie przestraszylam:tak:dobrze ze juz wszystko oki:happy2:
ADA-i tobie dziekuje ogromnie:tak:fajnie ze milo wekend spedziliscie...ja jak chodzilam do swojego gp to zawsze na szczepieniu dostawalam apoitment na kolejne,nie musiallam latac ani dzwonic na kolejne,takze zapytaj sie po co masz tysiac razy biegac,a wiem juz gdize to twoje gp:happy2:fajnie tam?
BEFATKO-a ty gdzie sie podziewasz?

ala oli srednio, jedyny plus to chyba to ze polka jest w recepcji, ale planuje zmienic bo ten lekarz nie wydaje mi sie kompetentny:no: mam nadzieje ze jak bedzie po pierwszym szczepieniu to nie bede musiala sie fatygowac zeby umowic na nastepne tylko ze wysla mi list

ADA-aha,ale mysle ze ci przy kazdym szczepieniu tez beda dawac apoitment na nastepne:tak:chyba wszedzie tak jest:tak:no a co do lekarza,to pewnie ze lepiej jest miec pewnego i dobrego lekarza:happy2:

czesc dziewczyny,w niedziele na moich imieninkach,byla kolzeanka z coreczka,i mamy taka lawke w ogrodku z ikeii,dzieciaczki sie bawily,emilka usiadlam i zsunela sie spadla na ziemie i zlamala obojczyk:szok:4 tyg w opasce bo gipsu w te miejsce nie zaloza,40 cm wysokosci ta laweczka ma.az nie chce sie wierzyc:no:

czesc dziewczyny,zaraz na zakupki,potem spacerek obiadek,no zwykle domowe obowiazki,a co tam u was?:happy2:

reklama
hej dzisiaj znowu cieplo chociaz troszke mniej slonca:-p zaraz wychodzimy na spacerek, teraz wcinam obiadek a maly spi:tak: dzis ladnie w nocy spal tylko raz sie obudzil:-) gdyby mu tak zostalo to by bylo fajnie....:-D
ala a gdzie zazwyczaj chodzicie na spacerki? bo ja juz nie mam pomyslu gdzie chodzic a juz mi sie nudza te same miejsca....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.