- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Ala Oli-Dzieki wielkie zadzwoniłam do tego pierwszego i bardzo sympatyczny Pan powiedział ze on nic nie poradzi bo oni nie mogą przepisywac leków ale podał mi namiary na szpital okulistyczny.Jutro z moim bedziemy szukac .Poszperałm troche w necie i to chyba raczej gradówka wiec pewnie bedą nacinac i czyscic :-(Ale tez dobra wiadomosc w pewnym sensie to jej nie boli
Dzieki jeszcze raz
Dzieki jeszcze raz
czesc,my dzisiaj w planach,park,z dzieciakami,kolezanka jeszcze,jakis kocykchatka posprzatana,obiadek tylko zrobic i mozna ruszac w teren
BEFATKO-i jak tam kochana,byliscie/jedziecie do lekarza?mam nadzieje ze wszystko dobrze sie ulozy
ADA-puk puk,jak tam dajesz sobie rade?
a gdzie reszta pan?
BEFATKO-i jak tam kochana,byliscie/jedziecie do lekarza?mam nadzieje ze wszystko dobrze sie ulozy
ADA-puk puk,jak tam dajesz sobie rade?
a gdzie reszta pan?
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Ala Oli - w koncu nie pojechałam do tego szpitala.
To ciulstwo pękło jej w nocy:-):-):-)
Obudziła sie o 4tej z płaczem ja patrze o ona ma całe oczko wymazane tym syfem i troszke krwią.Zaparzyłam czarną herbate i rumianek i przemywałam jej to kilka razy na siłe niestety :-sorry2:wiec obie sie umęczyłysmy.Zasnełysmy ok 6tej a jak sie obudziłysmy o 8 to dziec usmiechniety ćwierkał jak skowronek:-):-):-)Opuchlizna zeszła a herbata wyciądneła reszte tego paskudztwa i ma teraz tylko tak lekko zaczerwienioną powieke.Mama mi zmontowała nr.sąsiadki farmaceutki zadzwoniłam i powiedziła zeby jeszcze kilka dni przemywac.Dała takze maść z antybiotykiem (ten lekarz tez mówił o tej maśći)w razie nawrotu ale w sierpniu lece do Pl wiec obie pójdziemy do okulisty i jeszcze babcie zaciągniemy.
Rety dziewczyny ale jestem szczesliwa:-):-):-)
Dobranoc dziewczynki
Ala Oli -miłej i spokojnej nocki.Mój własnie pojechał do pracy a my znowu same spimy:-(No ale damy rade jak zawsze;-)
To ciulstwo pękło jej w nocy:-):-):-)
Obudziła sie o 4tej z płaczem ja patrze o ona ma całe oczko wymazane tym syfem i troszke krwią.Zaparzyłam czarną herbate i rumianek i przemywałam jej to kilka razy na siłe niestety :-sorry2:wiec obie sie umęczyłysmy.Zasnełysmy ok 6tej a jak sie obudziłysmy o 8 to dziec usmiechniety ćwierkał jak skowronek:-):-):-)Opuchlizna zeszła a herbata wyciądneła reszte tego paskudztwa i ma teraz tylko tak lekko zaczerwienioną powieke.Mama mi zmontowała nr.sąsiadki farmaceutki zadzwoniłam i powiedziła zeby jeszcze kilka dni przemywac.Dała takze maść z antybiotykiem (ten lekarz tez mówił o tej maśći)w razie nawrotu ale w sierpniu lece do Pl wiec obie pójdziemy do okulisty i jeszcze babcie zaciągniemy.
Rety dziewczyny ale jestem szczesliwa:-):-):-)
Dobranoc dziewczynki
Ala Oli -miłej i spokojnej nocki.Mój własnie pojechał do pracy a my znowu same spimy:-(No ale damy rade jak zawsze;-)
ada1989
Mama Konradka :)
no ja dzis spokojny dzionek mialam, nie chcialo mi sie nigdzie wychodzic, jakos padnieta ostatnio jestemjutro na pewno gdzies wyjde bo musze isc do apteki bo mam recepte na minipigulke i jeszcze do lekarza umowic wizyte na przyszly tydzien dla malego i szczepienie zamowic
oki spadam cos zjesc
oki spadam cos zjesc
BEFATKO-no to super,ciesze sie ogromnie ze juz ok,juz malenka nie bedzie sie meczyca twoj na nocki robi?ale nie jest chyba zle co?spokojnej i milej nocki
ADA-a to sama musisz na szczepienia umawiac,nie dostajesz apoitmentu przy porzedniej wizycie?tobie tez milej i spokojnej nocy
ADA-a to sama musisz na szczepienia umawiac,nie dostajesz apoitmentu przy porzedniej wizycie?tobie tez milej i spokojnej nocy
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Ala Oli -ja tez sie ciesze:-):-):-):-)
Ja tez sama musze umawiac córcie na szczepienia i tego pilnowac.
Jakis czas temu odkryłam ze przeoczyłam chyba jakis bilans na 8m-c i nie dostałam żadnego powiadomienia dopiero sama skumałam ale juz było po ptakach.
Teraz wywalczyłam skierowanie do ortopedy miał przyjsc list ale juz 4tyg czekam
Mój pracuje tylko na nocki srednio 4razy na tydzien ale ostatnio ciągnie overy i czasem robi 6pod rząd.
Ogólnie nie jest najgorzej ale czasem mnie to wkurza bo pozytek z chłopa zaden w dzien spi w nocy pracujeAle wiem ze sie bardzo dla nas stara i mu nie marudze jestesmy ugadani ze jak ja zaczne pracowac on bedzie szukał czegos innego
Ada-my tez idziemy na szczepienie w srode.Nie lubie ichMała coraz trudniej je znosi w sensie samo kłócie.Mysle ze wiecej kuma,kiedys szybciej sie uspokajała albo nie płakała wcale a teraz jak ja trzymam to patrzy na mnie z miną ,,mamo dlaczego pozwalasz mnie krzywdzic.Po ostatnim miesiąc temu J. ją uspokajał a na mnie sie obraziła nie chciała do mnie isc i jak na mnie patrzyła to w płacz........masakra:--zawstydzona/y:
Oczy mie sie zamykaja gonie spac.Miłej i spokojnej laski
Ja tez sama musze umawiac córcie na szczepienia i tego pilnowac.
Jakis czas temu odkryłam ze przeoczyłam chyba jakis bilans na 8m-c i nie dostałam żadnego powiadomienia dopiero sama skumałam ale juz było po ptakach.
Teraz wywalczyłam skierowanie do ortopedy miał przyjsc list ale juz 4tyg czekam
Mój pracuje tylko na nocki srednio 4razy na tydzien ale ostatnio ciągnie overy i czasem robi 6pod rząd.
Ogólnie nie jest najgorzej ale czasem mnie to wkurza bo pozytek z chłopa zaden w dzien spi w nocy pracujeAle wiem ze sie bardzo dla nas stara i mu nie marudze jestesmy ugadani ze jak ja zaczne pracowac on bedzie szukał czegos innego
Ada-my tez idziemy na szczepienie w srode.Nie lubie ichMała coraz trudniej je znosi w sensie samo kłócie.Mysle ze wiecej kuma,kiedys szybciej sie uspokajała albo nie płakała wcale a teraz jak ja trzymam to patrzy na mnie z miną ,,mamo dlaczego pozwalasz mnie krzywdzic.Po ostatnim miesiąc temu J. ją uspokajał a na mnie sie obraziła nie chciała do mnie isc i jak na mnie patrzyła to w płacz........masakra:--zawstydzona/y:
Oczy mie sie zamykaja gonie spac.Miłej i spokojnej laski
reklama
ada1989
Mama Konradka :)
no wlasnie nie wiem jak to u mojego GP jest i jutro sie pojde dowiedziec, podobno jest tak ze niektorzy informuja a niektorzy nie. Moj GP tydzien temu jak bylam na wizycie to nic mi o szczepieniu nie wspomnial
ciekawe jak moj mlody zniesie wklucie, ostatnio chlapnal sobie w wanience wode do oczka to darl sie jak oparzonywiec juz sie boje...
ciekawe jak moj mlody zniesie wklucie, ostatnio chlapnal sobie w wanience wode do oczka to darl sie jak oparzonywiec juz sie boje...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: