reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie!

Szukam mam w okolicach WANDSWORTH, CLAPHAM JUNCTION do wspólnych rajdów wózkami i dyskusji na temat kupek itp.:tak:

Moja pociecha ma 5 tygodni.

gg 12782255

Ostatnia edycja:
reklama
słuchajcie-a jak czesto odwiedzala was polozna po porodzie?
bo u mnie byla tylko 3 razy i na koniec health visitor.
wydaje mi sie troszke rzadko...

maka79 - u mnie midwive tez byla 3 razy i na tym koniec i w poniedzilek mam wizyte hv i tez na tyle bedzie;-)ale ja to sie ciesze,bo kazda co innego gadala,dwa rzy byla ta sama polozna a trzeci raz inna i co innego prawie na kazde pytanie odpowiadala niz tamta:wściekła/y:normalnie nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac:no:i zaloze sie ze hv jeszcze inne teorie wysnuje z rekawa,ale sprawdze pojutrze:-p

no ja mieszkam przy Station road dokladnie fernhurst gardens,2 minutki od stacji i centrum,to mieszkamy niedaleko siebie,fajnie by bylo kiedys sie spotkac:tak:pozdrawiam goraco

Witam mamuski z Londynu. Dolaczam sie. Mieszkam na Shooters Hill, SE18 3NR.
Pozdrawiam

3 lata minely mi w marcu. Nie jest zle tymbardziej w porownaniu do Polski. Mieszkam z mezem i dwoma kotami i jest wesolo...a w styczniu jeszcze fasolka dolaczy do tej zgrai:)

Pozdrawiam

ala oli kurcze przeciez my sie znamy:-) pamietasz jak mieszkala z wami taka mala Sandra na brook avenue? ja ją czesto odwiedzalam:-)

reklama
ADA-no pamietam sandre a ty jestes ta wysoka Ada?juz masz dzidziusia?wiem juz pamietam...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.