reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Dokładnie Krycha taki mam ten stary czyli 6 miesięczny teraz go sprzedaje bo kupiłam P&T czerwony a ten czarny jest innej firmy ale jeżeli chodzi o jakość to jak dla mnie to samo co P&T i nawet ma więcej dodatków a co do Aerlingusa zgubili mi jedną część z woza tego czarnego ale poszłam z nim do reklamacji i mają go naprawić albo dać nowy a chodzi dokładnie o rurke między kołami bo odpiełam koła a ona wypadła a w smythcie stwierdzili że nie powinna odpaść więc uwzględnili reklamacje :tak:

reklama
gastone już mi lepiej energia powoli wraca a mdłości tylko sporadyczne uffff dokładnie do 14go tygodnia :confused2:

nie dziwie się, że jesteś zmęczona :tak::tak::tak:

co do bliźniaków to ja na pierwszym USG już się dopytywałam czy jedno serduszko ufff udało się bo nie wiem co bym zrobiła jakbym miała bliźnięta:szok:

martuana jak zawsze farciara jesteś uśmiałam się;-):-D:-D:-D

krycha i drozdusia mi tak zarosło mieszkanie, że nie wiem kiedy doprowadzę do porządku:cool:
drozdusia ale mi te twoje pączusie zapachniały:-D:-D:-D

To ja ci powiem jak bylo u mnie .Jak bylam u gp dokladnie mnie wymacal i wpoiedzial ze blizniakow nie bedzie,bo macica jak na pjedynczy plod.Wiec bylm spokojna.Potem w pietek jak wyladowalam w szpitalu,lekarka w Admission zrobila usg i nic mi niepowiedziala tylko ze z dzieciem wszystko w porzadku.A w poniedzialek juz na lepszym usg wyszly blizniaki.Ta lekarka w admission nie wiem czy nie chciala zapeszac i sie pomylic,czy nie widziala,nie slyszla dwoch serduszek? Bo j nie moglam slyszec bo akurat babki dwie mialy ktg robione wiec ciagle cos tam bylo slychac.hehe No ale dowod mam,dwa osobne zdjecia dzieciaczkow.Wiec kochana jeszcze nie wszystko stracone.:-D:-D:-D

Gaston jak sobie pomyśle że mogłabym mieć dwóch takich Matich to :szok::szok::szok::szok::szok: matko jedyna już bym chyba sfiksowała choć musze przyznać że już mi się uspokoił ale i tak wynagradza mi całe przedszkole:szok::wściekła/y::no::-D no ale cóż powtarzam sobie jeszcze miesiąc i jeszcze miesiąc i oto tym sposobem mineło już 6 a ja dalej licze:-D:-D:-D:-D ale mam nadzieje że jak zacznie chodzić będzie lepiej :-D a może znowu się przelicze:-D:-D ale teraz masz większe szanse że jednak trafi się jakaś laleczka ;-):-D Bożenko ano faktycznie szczęściara ze mnie heheheh ale jak się spotkamy to Ci opowiem napewno się uśmiejesz:-D

Dzień dobry mamusie! My już na nogach od pół godziny, cosik Oliwka spać nie mogła... Może to przez ta ostatnią trójeczkę która od wczoraj nieśmiało się przebija, nie wiem... Nockę mieliśmy dość ciężką, bo w nocy nam jeszcze helikopter krążył nad dachem przez dobre pół godziny, chyba znow ktoś skoczył z mostu :-(... Okropne! W tamtym tygodniu też tak krążył, tylko, że w dzień... W każdym razie strasznie hałasował, dobrze, że Oliwki nie obudził, my jakoś w końcu posneliśmy ;-)!

Aine, poprawiacz humoru pierwsza klasa :tak::tak::tak:! Szkoda, że go nie miałam w piątek :szok:, ale teraz sobie zapiszę linka i będę sobie taką terapię serwować w gorsze dni!!!

Sylcia007, czekamy na obiecaną opowieść ;-)...

Miłego dzionka życzę i zmykam na gorącą herbatkę :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzieńdoberek
myśmy poleżeli dzisiaj:-D
piękny poranek mamy wstawać!! pobudka!!!!:-D:-D
meldować się ;-)
a na śniadanko chleb z kiszonym ogórkiem:eek:

drozdusia wstawaj pewnie się objadłaś pączkami i nie masz siły:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry