reklama
natinke18
Fanka BB :)
hejooo
moje dzieciaczki maja angine....wczoraj bylam u lekarza,w sumie u dominika objawem sa tylko chrostki w buzii ,czerwone gardelko bo energii ma za 10!!nie wytrzymam z nim chyba 5dni w domu!!!a adula ma kaszleki troszke jest nie swoja...maja antybiotyki,miejmy nadzieje,ze szybko im minie!!!!!!!
a dzien faktycznie sliczny,szkoda,ze jestem uziemiona!!!!!!!!
moje dzieciaczki maja angine....wczoraj bylam u lekarza,w sumie u dominika objawem sa tylko chrostki w buzii ,czerwone gardelko bo energii ma za 10!!nie wytrzymam z nim chyba 5dni w domu!!!a adula ma kaszleki troszke jest nie swoja...maja antybiotyki,miejmy nadzieje,ze szybko im minie!!!!!!!
a dzien faktycznie sliczny,szkoda,ze jestem uziemiona!!!!!!!!
dziendobry mamusie
piekna pogoda az sie zyc chce biore sie za sprzatanie..... mam wene to musze wykozystac... i tak wiele nie zdzialam bo zmeczenie mnie szybko dopada i odkurzanie to nielada wyczyn
sylcia my tu czekamy z niecierpliwoscia na twoje opowiesci ;-)
milego dzionka zycze
piekna pogoda az sie zyc chce biore sie za sprzatanie..... mam wene to musze wykozystac... i tak wiele nie zdzialam bo zmeczenie mnie szybko dopada i odkurzanie to nielada wyczyn
sylcia my tu czekamy z niecierpliwoscia na twoje opowiesci ;-)
milego dzionka zycze
D
drozdusia
Gość
dzień doberek:-)
ms.marple no objadłam się wczoraj na samą noc.a dzisiaj obżarstwa ciąg dalszy bo zrobiłam dwa czubate talerze i wczoraj nie dałam rady wciągnąć
Natinke zdrówka dla dzieciaczków.kurujcie się i wpadajcie w końcu do mnie
spadam kończyć obiadek
ms.marple no objadłam się wczoraj na samą noc.a dzisiaj obżarstwa ciąg dalszy bo zrobiłam dwa czubate talerze i wczoraj nie dałam rady wciągnąć
Natinke zdrówka dla dzieciaczków.kurujcie się i wpadajcie w końcu do mnie
spadam kończyć obiadek
Ja już ze spacerku wróciłam;-) nadrabiam zaległości z dziećmi bo w Polsce też były uziemione Mareczek miał zapalenie płuc ale po jednej stronie a furczał jak lokomotywa Jakoś Polski klimat im nie służy Mati też miał infekcje ale już z nimi dobrze Mari miał mieć zastrzyki ale dostał tak solidny antybiotyk i szybki w działaniu lekarka sie bała że nie wpuszczą nas do samolotu jak tak będzie kaszlał i faktycznie chyrlał strasznie co chwile pytali czy nie trzeba wody albo lekarza ale zaraz zasnoł i po kaszlu i tak spali cały lot za mną włącznie heheh przylecieliśmy do Irlandii i dzieciaczki ręką odjoł zdrowiutkie Natalka szybkiego powrotu do zdrowia bo kawcia czeka ;-) Drozdusia mam tą flegamine jak jesteś jeszcze zainteresowana
martuana zapalenie płuc powiadasz ło raju adal miał tylko obrzęknięte drogi oddechowe a kaszle niemożliwie
zdecydowanie za suche powietrze w mieszkaniach przegrzanych grzejnikami
ja też co wieczór miałam od nowa ból gardła i cały pobyt byłam zasmarkana
zdecydowanie za suche powietrze w mieszkaniach przegrzanych grzejnikami
ja też co wieczór miałam od nowa ból gardła i cały pobyt byłam zasmarkana
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
nooo helllooo moje dziewczyny )
U nas ok nawet bardzo i humorki sa o niebo lepsze )
Aaa przeprowadzilam sie Wiec nic dziwnego ze happy i Nadinka pogodniejsza bo ma kolezanke i koleszke teraz )
Ahaaa a to cala smieszna sprawa .... .... .... Dziewczyny moje kochane chcialam wam tylko przypomniec ze jestesmy dziennie czytane i folgowane przez osobe trzecia .... ;/ Zal mi takich ludzi ktorzy nie maja swojego zycia i interesuja sie zyciem innych i tym sie napawaja Wiec jak uwazacie piszcie co chcecie wolnosc slowa jest przeciez Tylko niewiem jak mozna byc tak zdolowanym i przykrym aby takie glupoty wyprawiac ? Pozdrawiam goraco szpiega ;|
U nas ok nawet bardzo i humorki sa o niebo lepsze )
Aaa przeprowadzilam sie Wiec nic dziwnego ze happy i Nadinka pogodniejsza bo ma kolezanke i koleszke teraz )
Ahaaa a to cala smieszna sprawa .... .... .... Dziewczyny moje kochane chcialam wam tylko przypomniec ze jestesmy dziennie czytane i folgowane przez osobe trzecia .... ;/ Zal mi takich ludzi ktorzy nie maja swojego zycia i interesuja sie zyciem innych i tym sie napawaja Wiec jak uwazacie piszcie co chcecie wolnosc slowa jest przeciez Tylko niewiem jak mozna byc tak zdolowanym i przykrym aby takie glupoty wyprawiac ? Pozdrawiam goraco szpiega ;|