reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hejka dzionek jak z obrazka przepiękny :tak: biore dzieciaczki na spacerek a przy okazji mam troche spraw do pozałatwiania:tak: no musze nadrobić stracony czas:-D

reklama
hejooo:)
moje dzieciaczki maja angine....wczoraj bylam u lekarza,w sumie u dominika objawem sa tylko chrostki w buzii ,czerwone gardelko bo energii ma za 10!!nie wytrzymam z nim chyba 5dni w domu!!!a adula ma kaszleki troszke jest nie swoja...maja antybiotyki,miejmy nadzieje,ze szybko im minie!!!!!!!
a dzien faktycznie sliczny,szkoda,ze jestem uziemiona!!!!!!!!

natinke ale wam się narobiło paskudne choróbska:wściekła/y: oby ten sezon już minął mój też ciągle kaszle i się smarka i człowiek musi się kisić na wsi:-:)-D:-D

dziendobry mamusie

piekna pogoda az sie zyc chce :tak::tak: biore sie za sprzatanie..... mam wene to musze wykozystac... i tak wiele nie zdzialam bo zmeczenie mnie szybko dopada i odkurzanie to nielada wyczyn :laugh2:

sylcia my tu czekamy z niecierpliwoscia na twoje opowiesci ;-)

milego dzionka zycze

dzień doberek:-)
ms.marple no objadłam się wczoraj na samą noc.a dzisiaj obżarstwa ciąg dalszy bo zrobiłam dwa czubate talerze i wczoraj nie dałam rady wciągnąć:laugh2:
Natinke zdrówka dla dzieciaczków.kurujcie się i wpadajcie w końcu do mnie

spadam kończyć obiadek :-p

Ja już ze spacerku wróciłam;-) nadrabiam zaległości z dziećmi bo w Polsce też były uziemione Mareczek miał zapalenie płuc ale po jednej stronie a furczał jak lokomotywa:szok::wściekła/y: Jakoś Polski klimat im nie służy:no::wściekła/y::szok: Mati też miał infekcje ale już z nimi dobrze Mari miał mieć zastrzyki ale dostał tak solidny antybiotyk i szybki w działaniu:szok: lekarka sie bała że nie wpuszczą nas do samolotu jak tak będzie kaszlał i faktycznie chyrlał strasznie co chwile pytali czy nie trzeba wody albo lekarza ale zaraz zasnoł i po kaszlu i tak spali cały lot za mną włącznie heheh :-D przylecieliśmy do Irlandii i dzieciaczki ręką odjoł zdrowiutkie:-D Natalka szybkiego powrotu do zdrowia bo kawcia czeka ;-):-D Drozdusia mam tą flegamine jak jesteś jeszcze zainteresowana:tak:

no , troszke domek ogarnelam i teraz czas na odpoczynek - potwornie sie zmeczylam :zawstydzona/y::sorry:
czas sie zastanowci czego mi jeszcze brakuje i co koniecznie musze kupic zanim maluszkowi zachce sie przyjsc na ten swiat :tak::-)

martuana zapalenie płuc powiadasz:szok: ło raju:szok: adal miał tylko obrzęknięte drogi oddechowe a kaszle niemożliwie
zdecydowanie za suche powietrze w mieszkaniach przegrzanych grzejnikami
ja też co wieczór miałam od nowa ból gardła i cały pobyt byłam zasmarkana:confused2:

reklama
nooo helllooo moje dziewczyny :))

U nas ok nawet bardzo i humorki sa o niebo lepsze :))

Aaa przeprowadzilam sie :p Wiec nic dziwnego ze happy i Nadinka pogodniejsza bo ma kolezanke i koleszke teraz :))

Ahaaa a to cala smieszna sprawa .... .... .... Dziewczyny moje kochane chcialam wam tylko przypomniec ze jestesmy dziennie czytane i folgowane przez osobe trzecia .... ;/ Zal mi takich ludzi ktorzy nie maja swojego zycia i interesuja sie zyciem innych i tym sie napawaja Wiec jak uwazacie piszcie co chcecie wolnosc slowa jest przeciez :) Tylko niewiem jak mozna byc tak zdolowanym i przykrym aby takie glupoty wyprawiac ? Pozdrawiam goraco szpiega ;|

Do góry