reklama
madziakowalik
Fanka BB :)
Witam :-)
ale sie dzisiaj wyspalysmy :-):-):-):-)mala wstawala na jedzonko i mamusia wyspana . zaraz na zakupy znikamy bo trzeba zaczac przygotowania do swiat . pozdrawiamy Maya i mama . ;-)
ale sie dzisiaj wyspalysmy :-):-):-):-)mala wstawala na jedzonko i mamusia wyspana . zaraz na zakupy znikamy bo trzeba zaczac przygotowania do swiat . pozdrawiamy Maya i mama . ;-)
wierzęmówię Ci Bożenka, tak się podjarałam, jakby UFO wylądowało
K
krycha
Gość
Laski, zaraz po tym jak napisałam Krysze(Boziu, jak to brzmi no Ani!), że nie ma śniegu, śnieg raczył sypnąć Poleżał może tak długo, jak słodycze u mnie na półce, czyli 5 minut
dobre, dobre!!! Ale teraz ma być podobno bardzo zimno, średnia temperatura to aż +3 stopnie no i w weekend, w niedzielę o ile dobrze pamiętam ma padać i tutaj śnieg Ms.Marple, więc troszkę nadziei i cierpwliościo i też się napatrzysz ;-)
Witam :-)
No, siema Maleńka!!! Ach, jak Ci dobrze, że się wyspałaś, ja jakoś ostatnio nie mogę ... Ozwę sie po niedzieli i się umówimy, cio?
justysia21
Elfikowa mama :D
My tez juz w domku.... no moze dopiero przejazd po miescie udany i wszyscy nadal; zyja to znaczy moi pasazerowie wiec nie bylo tak zle.... Martus dzieki za eskorte hihihihhi
natinke18
Fanka BB :)
justyna zostawilam chyba u ciebie w aucie telefon.....sprawdz prosze,chyba mi wypadl z kieszeni...
reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
justyna zostawilam chyba u ciebie w aucie telefon.....sprawdz prosze,chyba mi wypadl z kieszeni...
juz sprawdzam
a no jest jak bede jechac po Bartosza to Ci przywioze.... hmmmm o ile nie zapomne