reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witamsię

my już w domku,
mój reniferek tak się wyszalał, że zasnął od razu w samochodzie:-D:-D ja tez chyb sie na chwilę zarzucę bo sie nalatałam za nim:eek:

kaja , camomile i inne mamuśki szkoda że nie dotarłyście:sorry:

reklama
Laski, zaraz po tym jak napisałam Krysze(Boziu, jak to brzmi:D no Ani!:D), że nie ma śniegu, śnieg raczył sypnąć:D Poleżał może tak długo, jak słodycze u mnie na półce, czyli 5 minut:D

Laski, zaraz po tym jak napisałam Krysze(Boziu, jak to brzmi:D no Ani!:D), że nie ma śniegu, śnieg raczył sypnąć:D Poleżał może tak długo, jak słodycze u mnie na półce, czyli 5 minut:D

:-D:-D:-D:-D:-D dobre, dobre!!! Ale teraz ma być podobno bardzo zimno, średnia temperatura to aż +3 stopnie no i w weekend, w niedzielę o ile dobrze pamiętam ma padać i tutaj śnieg Ms.Marple, więc troszkę nadziei i cierpwliościo i też się napatrzysz ;-)

Witam :-)

ale sie dzisiaj wyspalysmy :-):-):-):-)mala wstawala na jedzonko i mamusia wyspana . zaraz na zakupy znikamy bo trzeba zaczac przygotowania do swiat . pozdrawiamy Maya i mama . ;-)

No, siema Maleńka!!! Ach, jak Ci dobrze, że się wyspałaś, ja jakoś ostatnio nie mogę :eek:... Ozwę sie po niedzieli i się umówimy, cio?

My tez juz w domku.... no moze dopiero :zawstydzona/y: przejazd po miescie udany i wszyscy nadal; zyja to znaczy moi pasazerowie wiec nie bylo tak zle.... Martus dzieki za eskorte hihihihhi

reklama
Do góry