reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

DZIEWCZYNY :-( NA SKANIE JUŻ DZIDZI NIE BYŁO:-(AŻ MI SIĘ NIE CHCE PISAĆ O TYM TAK MI PRZYKRO:-(WYRYCZAŁYŚMY SIĘ JUŻ DOSYĆ :-(ALE TAK TO JEST TE CO POWINNY NIE MIEĆ MAJĄ A TYM CO NAPRAWDE ZALEŻY TO WŁAŚNIE:szok: JAK TO JEST TAKIE NIEODPOWIEDZIALNE KTÓRE BYLE W CIĄŻY A POTEM DZIECI SAME SIĘ CHOWAJĄ BO RODZICE MAJĄ TO GDZIEŚ A LBO ROLA MATKOWANIA IM SIĘ NUDZI RODZĄ BEZ PROBLEMÓW :szok:JAKIE TO:szok: NIESPRAWIEDLIWE!!!!!!!!

Strasznie mi przykro :hmm::hmm::hmm:... Nie wiem co mam napisać... Zgadzam się z Tobą w 100% Martuana, życie nie jest sprawiedliwe :-(! Dobrze, że Gosia ma Ciebie!!! Ty Ją najlepiej zrozumiesz no i jesteś najbliższą osobą... Ale przekaż, proszę, uściski od nas, co? (*)

Aine, no trochę czytania Cię czeka, chociaż ostatnio się tu ciszej zrobiło, ale to pewnie przez święta :sorry:! Zaglądaj częściej to nie będziesz miała takich zaległości heh, a Twoje fotki podobają mi się, podpatruje sobie na nk ;-)

reklama
Martuana bardzo bardzo mi przykro :-:)-:)-:)-( wcale wam sie nie dziwie ze placzecie, mi samej lzy lece ciurkiem z takiej przykrej wiadomosci:-:)-( i zgadzam sie z Toba ze zycie takie niesprawiedliwe:-( my tez jutro idziemy do tej tesciowej znajomej irlandki, biadaczka wporzadku babka z niej, juz 4 lata po slubie i dopiero udalo jej sie zajsc w ciaze, juz jest w 25 tyg, ale od samego poczatku tez miala krwawienia, okazalo sie ze lozysko ma nisko bardzo a do tego jeszcze sie urywa, takze NIC nie moze robic, tzn nawet herbaty lezy caly czas ..... zobaczymy ja jutro , ale tez podobno jesli tylko cokolwiek zrobi to odrazu krwawi!!! ehhhh
Usciskaj siostre mocno mocno mocno!!!!!!! Naprawde bardzo mi przykro:(:(:(

Mamo Martysi przykro mi bardzo....tym bardziej Cie rozumiem bo 3 razy prze to niestety przechodzilam:(trzymaj sie

Aine co Ty opowiadasz,ze nie zdazysz przeczytac??????????toz tu ostatnio puchy sa jak nie wiem.....

NO A JA CZEKAM NA MOJEGO MENA I W WIR KUPOWANIA CHCEMY SIĘ DAĆ WCIĄGNĄĆ:tak::tak:MOŻE CHYMOREK MI DOPISZE LEPSZY:-( A NA RAZIE KOŃCZY MI SIĘ MIĘSKO W PIEKARNICZKU:tak:

co do juterka to mam nadzieje,ze justyna twoja propozycja nadal aktualna ??
ciesze sie na to nasze spotkanko jak nie wiem :))))

oczywiscie ze aktualna tam jest na 10:30 ale my o 9:30 musimy po Ciebie byc bo musze jeszcze Bartosza do pracy zawiesc :) pasuje CI ?? :):):)

Justysia, moje ogromne gratulacje:):):)

dzieki sliczne :):):)

Martus usciskaj siorke mocno mocno... strasznie mi przykro a myslalam ze bedziemy razem rodzily i tak sie na to cieszylam :(
strasznie to niesprawiedliwe :( :no::no::no:

martuana współczuję twojej siostrze:-(

udanych zakupów :tak::tak: i ja się wybieram ale po spożywkę tylko:confused2:żadne szaleństwo:confused2:

aga wygrzej gnaty żebyście z verką dotarły jutro:tak:

aine kopę lat tu nie zaglądałaś a foty robisz rewelacyjne:tak::tak: , podobał mi się most w nocy:tak::tak: a co u dublinianek słychać spotykacie się?

reklama
Do góry