reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hejka laski :) fajniście było:) BOŻENKO W NAME IT 50% HIIHIH SZALEŃSTWO TOTAL.... A LUDU DLATEGO JA TYLKO KILKA RZECZY KUPIŁAM pojade może jutro:-D Justyś nie ma zaco;-)

Hejka
Mi przykro że nie dotarłam tym bardziej ze liczyłam że pewne osoby w końcu poznam w realu:zawstydzona/y:Ale nie było co iść bo po 1 cięzka noc a po 2 Michałowi tak z noska leci i ma taki duszący kaszel:eek::zawstydzona/y:na szczęście gorączkować przestał mam nadzieję że szybko mu przejdzie po 1 bo Święta no i po drugie a ważniejsze żeby sie nie męczył:-(Ale widzę ze zabawa byla przednia;-)
Krysia na te przedstawienia to były takie klasowe Inflanty potem 1,2,3,4,5,6 klasy Amelka śpiewała w chórkach :-D

Dzień doberek :-D! Dziś nie będę Was budzić, no bo przecież weekend jest i każdemu należy się odpoczynek, nie ;-)! Więc tak po cichaczu się witam i kilka słów klikam :-):-p:-)... Spać coś ostatnio nie mogę i zupełenie nie wiem dlaczego, ale powoli zaczyna mnie to drażnić! Moje wojsko smacznie chrapie, a ja leże przed tv na kanapie:eek::-D hahahahahahahahahaha się mi zrymowało hahahahahahahaha

Hejka
Mi przykro że nie dotarłam tym bardziej ze liczyłam że pewne osoby w końcu poznam w realu:zawstydzona/y:Ale nie było co iść bo po 1 cięzka noc a po 2 Michałowi tak z noska leci i ma taki duszący kaszel:eek::zawstydzona/y:na szczęście gorączkować przestał mam nadzieję że szybko mu przejdzie po 1 bo Święta no i po drugie a ważniejsze żeby sie nie męczył:-(Ale widzę ze zabawa byla przednia;-)
Krysia na te przedstawienia to były takie klasowe Inflanty potem 1,2,3,4,5,6 klasy Amelka śpiewała w chórkach :-D

I jak Michaś się czuje? Trzymam kciuki żeby mu szybciutko przeszło! Aaaaa, to Amelka w chórkach śpiewała :-)! Pewnie dobrze się bawiliście, co ;-)?

Miłego dnia i całego wekeendu życzę Laseczki :cool2: i spadam na herbatkę :rolleyes2:

Witam. No mynie wpadliśmy do fikolandu, bo od rana jak sie wzielam za kapuste z grochem to jak skonczylam to bylo juz za pozno na wyprawe. Poza tym jakis kiepski humor mialam i lecialy gromy jak nie wiem. Lepiej dla was że nie dojechalam:-D
Martuana bardzo mi przykro z powodu Twojej siostry:-( I to prawda że życie jest niesprawiedliwe!!!!Trzymajcie się.

cześć kochane limeryczki;)
Krycha, spać nie możesz? może jakieś łagodne tabletki ziołowe, po co masz się męczyć...
Camomile, w życiu nie jadłam kapusty z grochem dobre to?:D
Myśmy wczoraj odebrali od mamy mojej koleżanki pyszne pierożki, miały być na święta, ale....No co, zamówiłam jeszcze 100:D Ale pychota, takie prawdziwe domowe, mamine żarcie....

reklama
dzien doberek:)
witam sie w weekendzik:)
Ja juz chalupe ogarnelam i teraz popijam kawusie i jem ciasteczka maslane( ech te kalorie)
o 14 do Parkwaya jade bo moje dziecie tam ze szkola kolendy dzis spiewa:)
lece prostowac wloski:)

Do góry