reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
HEJ DZIEWCZYNY:)JA DZISIAJ TROCHE WYCZEKUJE DOBRYCH WIEŚCI:)GOSIA WCZORAJ BYŁA W SZPITALU BO LECI Z NIEJ STRASZNIE I W DODTKU COŚ:szok:BYŁA PEWNA ŻE PO WSZYSTKIM A P. DOKTOR TA CO ZWYKLE ZBADAŁA JĄ I STWIERDZIŁA ŻE JAK DLA NIEJ JEST ZMKNIETA I NIE ZNA PRZYCZYNY TAK OBFITEGO KRWAWIENIA I DZISIAJ ZNOWU SKAN:no:NIE ROZUMIEM TEJ PROWIZORKI:szok:GOCHA JEST TAK STRUTA I WYCZERPANA PSYCHICZNIE ŻE SZOK MA WIAYTE KOŁO 12 WIĘC CZEKAM:-(

:unsure: czekamy na wieści :hmm:

witam sie :) ale ładny dzien :)
marta ja tez trzymam kciuke za siostre!!!bedzie dobrze :)
co do juterka to mam nadzieje,ze justyna twoja propozycja nadal aktualna ??
ciesze sie na to nasze spotkanko jak nie wiem :))))
ale adusia sobie wlasnie opowiada :)) usmiecha sie do siebie i raczkami sie bawi hehe sodziutkie dziecko :)
pozdrawiam!!

Hej laski, Boziu, tak dawno u Was nie byłam, że aż mi głupio....Zalatany człowiek ostatnio...
Justysia, moje ogromne gratulacje:):):)

natinke twoja adusia jest słodziuchna:-D:-D fajnie jak już dzieciaczek tak podrośnie i robi się kumaty:tak::-D:-D

pogoda się zrobiła spacerkowa obiad już mam przygotowany to chyba pójdziemy połazić:tak:

Krycha, dzięki, wszystko oki;) mała gada jak najęta, zdrowa; ja się strasznie wkręciłam w moje nowe hobby hahaha, przed czterdziestka mnie wzięło:D i dużo czasu mi to pochłania, ale myślę, ze to fajnie;)Przygotowania do świąt trwają, ale bez szaleństwa....
Muszę pocvzytać dokładnie, co tam u Was, ale w takim tempie plotkujecie, że nie wiem, czy mi życia wystarczy:D

Dopiero przecfzytałam o siostrze Marty,czekam na dobre wieści...

Ostatnia edycja:
reklama
DZIEWCZYNY :-( NA SKANIE JUŻ DZIDZI NIE BYŁO:-(AŻ MI SIĘ NIE CHCE PISAĆ O TYM TAK MI PRZYKRO:-(WYRYCZAŁYŚMY SIĘ JUŻ DOSYĆ :-(ALE TAK TO JEST TE CO POWINNY NIE MIEĆ MAJĄ A TYM CO NAPRAWDE ZALEŻY TO WŁAŚNIE:szok: JAK TO JEST TAKIE NIEODPOWIEDZIALNE KTÓRE BYLE W CIĄŻY A POTEM DZIECI SAME SIĘ CHOWAJĄ BO RODZICE MAJĄ TO GDZIEŚ A LBO ROLA MATKOWANIA IM SIĘ NUDZI RODZĄ BEZ PROBLEMÓW :szok:JAKIE TO:szok: NIESPRAWIEDLIWE!!!!!!!!

Do góry