reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ostatnia edycja:
reklama
A kuku :-p;-)! Ja jestem i z doskoku zaglądam... Coś mnie się zdaje, że za cicho krzyczałam "pobudka" tylko czemu Ty usłyszałaś a inne mamuśki, co bliżej mieszkają, niet??? Dziwne to :szok::szok::-D:-D:-D:-D

ehhh i zostałam sama na posterunku:eek:

muszę stwierdzić, że nasz wątek dogorywa:frown:

mam tylko nadzieję, że jak po świętach się troszkę rozkręci, pewnie sprzątacie latacie po prezenty i pichcicie:laugh2:
ja nie mam ani krzty natchnienia że nie wspomnę o ruszeniu tyłka:szok:

Ostatnia edycja:
Witam:-) Normalnie zawrót głowy.

Gosiu trzymam za Was kciuki i mam nadzieję, że wrócisz do domku w dwupaku, cała zdrowa i szczęśliwa.
A właśnie...dlaczego Drozdusia tak nagle uciekła do Polski??I na jak długo???
A co do tuns of fun to zobaczymy czy trafie:-D
Justysia a Ty jak się czujesz???

ja tez sie melduje dopiero wstalam :) i zmykam bo na 12 do pracy a jeszcze przed praca mosze Bartoszka do pracy odwiesc :/ ahhh w tych korkach to nie lada dla mnie wyczyn
Martuana jak tam siorka ??
Camomile czuje sie swietnie :) odpukac!!!!!

Witam mamuski :-)

ale mnie dlgo znow nie bylo . jakies niuski ????????? ciezka noc :-( mala do 4 nie spala bo tatus ja obudzil i bawila sie z mamusia tzn. mamusia bawila sie z mala i teraz mam oczy na zapalkach . musze zrobic druga kawusie bo usne ........pozdrowianka

no madziakowalik Ty sie tu czesciej zjawiaj bo jak nie to sie policzymy hihiih
moze sie jutro z Camomile wybierzesz do bawialni poplotkujemy :)
ok baBki teraz to naprawde zmykam papappa do wieczorka :0)

reklama
HEJ DZIEWCZYNY:)JA DZISIAJ TROCHE WYCZEKUJE DOBRYCH WIEŚCI:)GOSIA WCZORAJ BYŁA W SZPITALU BO LECI Z NIEJ STRASZNIE I W DODTKU COŚ:szok:BYŁA PEWNA ŻE PO WSZYSTKIM A P. DOKTOR TA CO ZWYKLE ZBADAŁA JĄ I STWIERDZIŁA ŻE JAK DLA NIEJ JEST ZMKNIETA I NIE ZNA PRZYCZYNY TAK OBFITEGO KRWAWIENIA I DZISIAJ ZNOWU SKAN:no:NIE ROZUMIEM TEJ PROWIZORKI:szok:GOCHA JEST TAK STRUTA I WYCZERPANA PSYCHICZNIE ŻE SZOK MA WIAYTE KOŁO 12 WIĘC CZEKAM:-(

Do góry