reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ahh... My też mamy jeszcze dzionek rodzinny, ale niestety jutro już wąż do pracy czmycha, ale nie na długo ;-):-p hihihihihihihihihi

reklama
Hejka ja dzisiaj dopiero weszłam do domciu od samego rańca:szok:nogi to mi w tyyyył wchodzą ale pozałatwiałam co się dało :tak: i prezenty kupiłam jakieś a jakie sobie cudne obrusiki kupiłam i dekoracje na stół :szok: no nic ja już żyje świętami na całego:-D

Dziewczyny trzymajcie kciuki za Gosiaka i jej dzidzie :-(właśnie u mnie była bardzo boli ją brzuch i strasznie się z niej leje boje się żeby to nie był krwotok i same wiecie:szok::no::-(

Wpadłam życzyć dobrej nocki Kochane :-)

Dziewczyny trzymajcie kciuki za Gosiaka i jej dzidzie :-(właśnie u mnie była bardzo boli ją brzuch i strasznie się z niej leje boje się żeby to nie był krwotok i same wiecie:szok::no::-(

O rany :szok::-:)szok:!!! Pewnie, że będę!!! Żeby tylko wszystko było oki... Dajcie znać jak już ze szpitala wyjdziecie, co :zawstydzona/y:... Bidulka...

Dzień dobry :-):-):-)!!! Nie, nie, to nie żart, ja już na nogach, ale nie musicie się martwić, bo cichutko będę co by Was jednak jeszcze nie budzić :tak:;-)... O kawce zacznę Wam marudzić o bardziej cywilizowanej porze :-p póki co raczę się gorącą herbatką z soczkiem malinowym! Nie śpiem już, bo chyba mi się znów alergia zwiększyła i z nosa mi leci :szok: buuuuuuu, ale pociesza mnie, że rano minie :-)

Krycha dzieki za kawkę bylo milo;-)

Nam również i polecam się na przyszłość :-D:tak::-D! A jeszcze bardziej cieszy mnie fakt, że nowy pojazd Oliwce sprawia tyle frajdy ;-) jak nic trzeba go będzie szybko wypróbować!

No to do póżniej mamusie :sorry:

reklama
No dobra, koniec tego dobrego :-p!!!! Pobudka, wstawać, mamy "przepiękny" poranek :-D:-D:-D!!! Pora na kawkę :rolleyes2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry