reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Sylcia, siedzę, siedzę, ja raczej w nocy urzęduję, a w dzień nie do życia jestem:D

Poczytałam zaległosci;) w sprawie wiadomej powiem tylko tyle, że jakoś mnie to nie dziwi;) od początku coś podejrzewałam, ale nie chciałam się wtrącać-jak pewnie większość z Was:)

A, Sylcia-co słychać? wszystko oki, dzięki:) u nas też życie towarzyskie kwitnie, jak w Limerick:D sporo się dzieje, ja sobie chodzę na lekcje foto do babeczki i jestem podjarana i megazadowolona!! moja teściówka przylatuje niedługo-żyć nie umierać:D

Noo ja w nocy tez zazwyczaj urzeduje bo spac nie moge ;/ Aaa to superr masz te lekcje :)) Przynajmniej masz jakas pasje ktora pielegnujesz kochana :)) Noo i tesciowa mam nadzieje ze do rany przyloz jest :))

reklama
Aine poazdroscic kochana..znowu bedziesz miala luz hih ja jak wiesz o tesciowej to moge juz sobie pomazyc,a i tesciowa jakos nie za bardzo sie kwapi zeby odnowic to wszystko.Ja mam ciagle zal,pomimo iz minal rok.Nie wiem czy tak juz bedzie zawsze....Poza ty caly czas doklada do pieca...Tyle lat mialam super tessciowa a teraz ni mam..

dzien doberek:)
u nas ok:)
Maja ,jak ja nakarmilam o 23.30 to spala do 6 rano.....potem butla i spala do 8......i od tej godziny buszuje heheheh.....znaczy sie siedzi w lezaczku i gada z zabawkami:)pewno zaraz pojdzie spac:)

hmmmm i sama jestem:(

Ja jeszcze jestem, ale właśnie szykujemy się do wyjścia ;-)! Bardzo się cieszę, że Majeczka lepiej się czuje i mam nadzieję, że szybko będziecie mogły zapomnieć o tej wizycie w szpitalu! I co, jutro pierwszy dzień do pracy śmigasz? Czy w tej sytuacji jeszcze nie?

Aine, nocnu marku hihihihihihihihihihihi, kiedy się poprzestawiasz na funckjonowania jak większość osób? :-D Ciężko tak z Tobą kilkać jak Ty już późną nocą przed kompem zasiadasz hihihihihiihihihiihihihihihihi... Ale fejanie, że w końcu u nas poklepałaś - zapraszamy częściej :tak:

Zmykam, buźka :-)

czekam na Nialla zeby pogadac ale prawdopodobnie jutro juz do pracy ide....i podobno na 6 rano......ech.....

aaaaaa zapomnialam Wam napisac ze w szpitalu Majke zwazyli i wazy juz.......6200:):):):)

Ostatnia edycja:
dzien doberek:)
u nas ok:)
Maja ,jak ja nakarmilam o 23.30 to spala do 6 rano.....potem butla i spala do 8......i od tej godziny buszuje heheheh.....znaczy sie siedzi w lezaczku i gada z zabawkami:)pewno zaraz pojdzie spac:)

No to widac ze kochana sie juz lepiej czuje :))

Dzień dobry :rolleyes2:!!! Udanej niedzieli życzę, paaaaaaaaaaaa :sorry:

Rowniez udanej niedzielii zycze :))

czekam na Nialla zeby pogadac ale prawdopodobnie jutro juz do pracy ide....i podobno na 6 rano......ech.....

aaaaaa zapomnialam Wam napisac ze w szpitalu Majke zwazyli i wazy juz.......6200:):):):)

No to ladnie panii pracowniczkoOoo :)) Noo i Majula superr Ci wazy :))

reklama
Do góry